Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Kimisi torbaya eklendi yazısını görürsen anlaki gümrükten geçmiş diyor. Ama hiçte öyle değil. Benimkinde torbaya eklendi yazısından sonra gümrüğe gönderildi yazmıştı. Sonra kimileri merak etme yurt dışından gelen her ürün gümrüğe gönderilir ama takılmazsa sana gelir demişlerdi. Öylede olmadı. Yani demem o ki telini almış birisi kargonun hangi aşamalardan geçtiğini buraya kopyalarsa en azından bizde elimize geçip geçmeyeceği konusunda aydınlanmış oluruz. Telini almış biri lütfen o sıralamayı süreci buraya bi kopyalasın..

Bilgiler çok taze,

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    03/01/13 23:59 2013-01-03 23:59:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SWEDEN (Yurt Disi)
    04/01/13 07:59 2013-01-04 07:59:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)
    09/01/13 07:55 2013-01-09 07:55:46 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 09/01/2013 12:08:44
    2. Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 12/01/2013 15:58:58
    3. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA YENİMAHALLE DAĞ.VE TOP.(L) 16/01/2013 08:23:50

Telefon Neo N02, Ankara PİM tam 4 günde sevk edebildi kargoyu.

• 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    15/01/2013 21:48:43
    2.
    Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ)
    16/01/2013 11:18:16

gumrukten gectı :D
  • Ptt Subesını aradım adam ne geldı dıye soruyor komedıye bak hedıye mı geldı dıyor :D
  • bana bu isveç postası cok ilginc geldi.

hangi site isvec postası ile gonderiyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 16 Ocak 2013; 12:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Kimisi torbaya eklendi yazısını görürsen anlaki gümrükten geçmiş diyor. Ama hiçte öyle değil. Benimkinde torbaya eklendi yazısından sonra gümrüğe gönderildi yazmıştı. Sonra kimileri merak etme yurt dışından gelen her ürün gümrüğe gönderilir ama takılmazsa sana gelir demişlerdi. Öylede olmadı. Yani demem o ki telini almış birisi kargonun hangi aşamalardan geçtiğini buraya kopyalarsa en azından bizde elimize geçip geçmeyeceği konusunda aydınlanmış oluruz. Telini almış biri lütfen o sıralamayı süreci buraya bi kopyalasın..

Bilgiler çok taze,

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    03/01/13 23:59 2013-01-03 23:59:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SWEDEN (Yurt Disi)
    04/01/13 07:59 2013-01-04 07:59:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)
    09/01/13 07:55 2013-01-09 07:55:46 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 09/01/2013 12:08:44
    2. Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 12/01/2013 15:58:58
    3. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA YENİMAHALLE DAĞ.VE TOP.(L) 16/01/2013 08:23:50

Telefon Neo N02, Ankara PİM tam 4 günde sevk edebildi kargoyu.

hocam burası hangi siteden aldınız

ben banggood da isvec postası bulamadım
    3 secenek cıkıyor
    cin
    ems
    expedited -- bu da heralde ups

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 16 Ocak 2013; 12:45:18 >

• sipariş çıkış yerine bak kardeş kısaltmalar var ben newman 2 baktım ondada belarus diyor..postaya ne yazdıracaz ve neler söleyecez hangi kargoyu sececez bunlarda yardımcı olursa edgar1899 arkadaşımız
  • bu günlerde gelenler hangi postayı tercih etti acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

3 secenek cıkıyor
    cin
    ems

Ben lightake den aldım, Neo N02. Cevabı sadece posta hareketlerinin görülmesi amacıyla yazdım. Ambalajın üzerine " Andorid 2.2/2.3/3.0 GPS WIFI" yazmışlar. Değer olarak 44 $ yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

3 secenek cıkıyor
    cin
    ems

Ben lightake den aldım, Neo N02. Cevabı sadece posta hareketlerinin görülmesi amacıyla yazdım. Ambalajın üzerine " Andorid 2.2/2.3/3.0 GPS WIFI" yazmışlar. Değer olarak 44 $ yazılmış.

hocam peki isvec ten gonderilmesini nasıl sagladınız ben onu anlamadım

ben lightake de isvec postası secenegi bulamıyorum?

03/01/13 23:59 2013-01-03 23:59:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SWEDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 16 Ocak 2013; 13:49:25 >

• Ben seçmedim, lightake isveç postası ile gönderim yapıyor. İçerik ve fiyat olarak da istediğinizi yazdıramıyorsunuz. Onların anlaşması gereği gönderdikleri ürün ne ise onu yazmak zorundalarmış ancak fiyatını düşük gösteriyorlar.
  • game console yazdirmak sizce mantiklı mi?

• bende sipariş verdim banggood.com oyun konsolu yazdırdım süreci aktarırım ücretsiz kargoyu seçtim bakalım geçermi gümrükten
  • Hayirli Olsun kardeş. Gumrukten sorunsuzca gecer insallah hangi posta ile gonderiyorlar.Pandawilldn 12.01.20213 de siparis verdim. 1 Subata kadar gelsin diye 4.5dolar fazla verip singapore airmaili sectim ama daha kargoya vermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 16 Ocak 2013; 14:38:56 >
  • Air Parcel Register (Free shipping & 7-15 business days) diyor ama bilmiyorum artık
  • benim telefon 1 haftada türkiyeye giriş yaptı. inşallah sorunsuz geçer sonucu söylerim. 1haftadır sistemde yoktu pttnin. bugün direk gönderi türkiyede alıp verme merkezine alınmış.gönderi çıkış yaptı falan yazmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

benim telefon 1 haftada türkiyeye giriş yaptı. inşallah sorunsuz geçer sonucu söylerim. 1haftadır sistemde yoktu pttnin. bugün direk gönderi türkiyede alıp verme merkezine alınmış.gönderi çıkış yaptı falan yazmadı.

edit: diğer seçeneklerde yazdı şimdi düştü siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

@One Way Out!
    o zaman ptt de gönderi müşteriden alınmıştır yazması lazım
    bazen geç güncelliyolar
    aynı durumdaki paketim gözüküyo takipte

hocam şimdi siteye baktım singpostn uçak 16sında varmış. heralde daha uçağa yüklemedikleri için ptt de çıkmıyor ama singpostta fln çıkıyor. bi sorun yoktur heralde satıcıya dönmeye gerek yok.

Hocam nereden bakıyorsunuz link alabilirmiyim ?

Hocam sinngapur postun sitesinin neresinden bakıyoruz ?

up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

up

http://www.singpost.com/

köşede track items yazana yere bas..
  • 100464*** böyle bi no var elimde sipariş numaram bu kod ile singpost.com da arama yaptırdım Ülke falan seçme yeri geldi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.