Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss
    hocam burası hangi siteden aldınız

ben banggood da isvec postası bulamadım
    3 secenek cıkıyor
    cin
    ems
    expedited -- bu da heralde ups

Ben lightake den aldım, Neo N02. Cevabı sadece posta hareketlerinin görülmesi amacıyla yazdım. Ambalajın üzerine " Andorid 2.2/2.3/3.0 GPS WIFI" yazmışlar. Değer olarak 44 $ yazılmış.

Hayırlı olsun. hep söylüyorum gümrüğe takılıp takılmaması şans işi. baksanıza arkadaşın paketinde android GPS WİFİ yazıyomuş ama yinede geçmiş gümrükten. Bizimkinde joistik yazdırdık yinede gümrüğe takıldı, MP4 yazdırdık gümrüğe takıldı, Singapurla isteyin dediler, hongkok post dajha ii dediler, yani hepsi hikaye şans işte kiminin takılıyo kiminin takılmıyor. Kesin olan bir şey var ki Türkiyeye giriş yaptıktan ve torbaya eklendikten sonra " Gümrüğe sevk edildi " yazısı çıkarsa takılmış demektir. 2 paketimde o şekilde gümrüğe takıldı biri geri gitti diğeri beklemede henüz gümrük veya ptt den arayan olmadı. Paramı nasıl geri alırımı düşünüyorum.

• @bercalan21 Sen Aliexpressten mi almıştın ?
  • RF11 Barkod Numarasna Ait İslem Listesi

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    09/01/13 10:54 2013-01-09 10:54:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    09/01/13 10:54 2013-01-09 10:54:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    10/01/13 19:55 2013-01-10 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
    (DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP
    Barkod No : jjjjjjjj Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    15/01/2013 22:09:21

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ürün gerimi yollanmış acaba ben anlayamadım gümrüge sevk filan yazmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: teklider

RF11 Barkod Numarasna Ait İslem Listesi

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    09/01/13 10:54 2013-01-09 10:54:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    09/01/13 10:54 2013-01-09 10:54:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    10/01/13 19:55 2013-01-10 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
    (DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP
    Barkod No : jjjjjjjj Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    15/01/2013 22:09:21

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ürün gerimi yollanmış acaba ben anlayamadım gümrüge sevk filan yazmadı

ürün türkiyede dostum istanbula gitmek için torbaya eklenmiş
    meraklanmayın sorun yokbikaç güne elinizde

• çok sağ ol geri gönderildi sandım kaç gündür bekliyorum stres yaptırdı takılcaksa takılsın gelcekse gelsin daha önce amazondan kinect almıştım 1 haftada gelmişti sorunsuz bu hakkaten çin işkencesi oldu
  • Cowinenge

09/01/13 10:59 2013-01-09 10:59:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    09/01/13 10:59 2013-01-09 10:59:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    15/01/13 07:05 2013-01-15 07:05:06 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    16/01/13 00:00 2013-01-16 00:00:00 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) TÜRKIYE

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    15/01/2013 21:48:43
    2.Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ)
    16/01/2013 11:18:16
    3.PTT İşyerinde cihete eklendi - KOCAELİ İZMİT DAĞ. VE TOPLAMA MRK
    16/01/2013 13:46:26
    4.MUHATABA BiZZAT TESLiM(Delivered to the addressee personally) 16/01/2013 - KOCAELİ İZMİT DAĞ. VE TOPLAMA MRK
    16/01/2013 13:48:22

• herkesin geçmeye başladı la ne iş
    benimde geldi alıp verme merkezinde inşallah sorunsuz geçer.
  • Bu gumrukten gecirenler ne yazdirdi ve kac dolar yazdirdi , yardimci olursaniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz Mause 23 dolar :D Diğer Arkadasada Mını speker :D
  • siparis vereli 4 gun oldu hala kargoya vermediler Alicagin olsún Pandawill bidA senden bisi alirsam.

• oyun konsolu 30$ yazin diye mail atmistim acaba sakincali mi ?

• Benim kargoda gumrukten cikti yaziyor. Tam olarak ne anlama geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

siparis vereli 4 gun oldu hala kargoya vermediler Alicagin olsún Pandawill bidA senden bisi alirsam.

Hocam bende ayın 12 sinde akşam 9 da siparişi onayladım 14 ünde takip kodunu verdiler hala sistemde görünmüyor.Tmallbox tan almıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Benim kargoda gumrukten cikti yaziyor. Tam olarak ne anlama geliyor?

hocam hiç gümrük lafı geçmemesi lazım...
  • quote:

gümrükte işlemleri tamamlanıp çıkmış
    yakında istanbul pime sevk edilir ordan da ilinizdeki ptt ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

gümrükte işlemleri tamamlanıp çıkmış
    yakında istanbul pime sevk edilir ordan da ilinizdeki ptt ye

İcerisinde telefon yok. Flas tetikleyici var degeri 35$. niye gumruge girdi anlamadim. Torbaya eklendi yazdi, hemen ardindan gumruge sevk ve ardindan gumrukten cikti. Sanirim gumruge girdigine degecek bir sey olmadigini anlayip geri gumrukten cikardilar. Takilsada sorun degil, degeri 35$'lik flas tetikleyici nihayetinde.
    Bu arada bilgi icin tesekkurler.

• @marikanwap
    rica ederim dostum
    tutar az olduğu için zaten gümrük ödemeden alırsınız
    bu aralar iyice sıkılaştı her gelen nerdeyse takılmaya başladı çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Hayirli Olsun kardeş. Gumrukten sorunsuzca gecer insallah hangi posta ile gonderiyorlar.Pandawilldn 12.01.20213 de siparis verdim. 1 Subata kadar gelsin diye 4.5dolar fazla verip singapore airmaili sectim ama daha kargoya vermediler.

ben de pandadan singapuru secerek alısveris yaptım ayın 7 sinde
    9 unda kargoya verdiler
    11 de singapurdan cıkıs yapıldı
    16 sında türkiye ye geldi

ama bana türkiye sonrası da uzun surecekmis gibi geliyor..

yine de sizinki 1 subata cok rahat yetisir cunku singapur post gercekten hızlı, cin postası adamı öldürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 17 Ocak 2013; 0:10:46 >
  • Bûyuk ihtimalle,stoklarinda yoktú o yuzden daha gondermediler , bide takip numarasini kendileri otomatik gonderyir mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

@marikanwap
    rica ederim dostum
    tutar az olduğu için zaten gümrük ödemeden alırsınız
    bu aralar iyice sıkılaştı her gelen nerdeyse takılmaya başladı çok ilginç

Gumrukten cikip elime ulasirsa super olur. Bizim burda gumruk merkez ilcede degil, urgup ilcesinde. 35$ icin oraya gittigime degmez, ustelik zaman sikintim var. Umarim dogrudan elime ulasir.
    Tekrar tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.