Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Sanırım bende takıldım gibi 5 gündür pimde bekliyor

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Telefonun gelmiş, (0212) 565 1400 telefonu arayıp nerede olduğunu öğrenip gidip elden alabilirsin. Beklemene gerek yok, eğer istanbulda isen.

gümrüge takilmis geri gider alamaz dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benimki istanbuldan çıkmış bugün Gaziantep'e gelmiş yarın gidicem gümrüğe takıldı maalesef. Arkadaşlar ben iki kere denedim geçiremedim . Eğer satmak isteyen var ise 450 lira verebilirim . Şu telefona kafayı taktım iki oldu geçmedi geçmedi gümrükten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe
    Bakalım kaç günde gelecek.Tmallboxtan sipariş ettim.Bugün 12.01.2013 22:07 Singapur post seçtim bu arada

quote:

Hocam bende ayın 12 sinde akşam 10 da siparişi onayladım 14 ünde kargoya verdiler takip kodunu da gönderdiler ama hala sistemde görünmüyor.Tmallbox tan almıştım
    Ayın 14 ü akşam 7 de kargoya verildi ürün.17.01.2013 Şuan itibariyle ptt nin sitesinde yurtdışına çıktığı yazıyor.

ayın 12 si akşam 10 dan(sipariş verdiğim dakikadan) bu yana 5 gün oldu.Bakalım kaç günde elime ulaşacak ?

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

• gümrüğün yarısı digital mp3 paketi ile doludur, takılmalar çoğaldı normal iş çığrından çıktı çünkü..
  • ortalık durulana kadar beklemek lazım
  • ukkaşe hangi siteden sipariş vermiştin hangi kargo ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

ukkaşe hangi siteden sipariş vermiştin hangi kargo ile geliyor.

Hocam tmallbox.com dan sipariş ettim singapur post ile geliyor.fakat şimdi farkettim kutunun içinde kulaklık yokmuş.Ekstradan birde kulaklık ve hafıza kartı alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iNŞALLAH SIKINTISIZ OLARAK ALIRSIN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incali

ukkaşe hangi siteden sipariş vermiştin hangi kargo ile geliyor.

Hocam tmallbox.com dan sipariş ettim singapur post ile geliyor.fakat şimdi farkettim kutunun içinde kulaklık yokmuş.Ekstradan birde kulaklık ve hafıza kartı alacağım.

Bende tmallbox tan sipariş vermiştim gümrüğe takıldı umarım senin ki takılmadan gelir, şu ara pek takılmıyor görünürde...
  • bende oradan vermiştim iptal ettim gümrük yüzünden tablet siparişi verdim
  • arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum hangi sitede daha ucuz ve güvenilirdir? bir kaç aksesuar, sd kart felanda alacağım, gümrük olayıda sanş işi anladığın kadarıyla, o yüzden gümrüğe takıldığında ürünü geri çekip para iadesi yapacak bir site varsa önerebilirseniz sevinirim.
  • paypalla olan sitelere ve forumda yazan yorumlara dikkat etmen yeterli bence
  • Arkadas Samsung class 10 32 GB hafiza karti satiyodu.

• Benim telefon bizim ptt ye gelmiş. Bu gün aradığımda henüz gelmemiş istanbul da demişlerdi. "Yeterince memur olmadığı için gümrük memurları haftada bir geliyor çarşamba günü uğrayın" demişti. Gümrük memurları gelmeden PTT ye gitsem vermezler mi acaba. Sanırım gümrük memuru kontrol etmeli falan diyecekler . Ne diyebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Arkadas Samsung class 10 32 GB hafiza karti satiyodu.

hocam link alabilir miyim ? kaç tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Benim telefon bizim ptt ye gelmiş. Bu gün aradığımda henüz gelmemiş istanbul da demişlerdi. "Yeterince memur olmadığı için gümrük memurları haftada bir geliyor çarşamba günü uğrayın" demişti. Gümrük memurları gelmeden PTT ye gitsem vermezler mi acaba. Sanırım gümrük memuru kontrol etmeli falan diyecekler . Ne diyebilirim acaba?

Hocam ben gittim bugun maalesef kutuyu acmislar . Telefon oldugu icin geri yolluycaz dediler. Ben biraz konustum farkettim ki nefesimi bosa tuketiyorum geri gondericekler Kanunu bu sekilde koyupta burdaki satici firmalara kar ettirmek icin boyle yapan kanununda allah belasini versin geri kalanininda

• Benim paket çarşamba öğleden sonra gelmiş. Gümrük memurları her çarşamba sabah kontrole gidiyomuş. PTT yi aradım çarşamba sabahı veya perşembe gelin dedi. Yani bizim iş çarşambaya kaldı. Gümrüğü aradım gümrük memurunu ben alayım zaten çok yakın birbirine ben alıp ben bırakayım memuru dedim. Şimdi memurlar burda değil sonra arayın ama öyle olmaz dediler. Ah ah Çarşambayı beklesem kesin geri gönderecekler. İnanamıyorum yahuu paket gelmişş ama ben alamıyorummm bi tanıdık falan bulmak lazımm olmayacak şey değil aslında bence bi tanıdık memur bulsak olacak ama işte nerden bulayım tanıdığı...
  • Aga ne kadar çabalasanda vermezler bence
  • tmallbox'tan sipariş verecektim, sitesine bir şeyler olmuş çalışmıyor
  • tmallbox tan siparişimin bu gün itibariyle 11. gün
    singapurposttan yaptıgım takipte 8 gündür

INFORMATION RECEIVED
    (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

yazıyor.
    satıcıyla görüşüyorum üzülme gelir diyor.
    07.01.2012 den sonra sipariş verip te gelen yada sing postta görünen oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.