Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de Tmallbox'tan ayın 7'sinde verdiğim sipariş aynı şekilde singpostta "INFORMATION RECEIVED
    (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) " şeklinde gözüküyor. Satıcı bana da bazen postada böyle gecikmeler olabilir diyor ama nasıl oluyorsa yukarıda ukkaşe isimli kullanıcı yine tmallbox'tan ayın 12'sinde sipariş veriyor ve yine singpost ile telefonu Türkiye'ye gelmek üzere çıkıyor.
    Sayın ukkaşe eğer bir mahsuru yoksa singposttaki barkod noyu pm ile gönderebilir misiniz? Şu satıcıyı biraz sıkıştıralım.
  • SONUÇU BURAYA YAZARSANIZ BİZDE BİLGİLENİRİZ GEREKİRSE BİR DAHA ORADAN SİPARİŞ VERMEYİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Benim de Tmallbox'tan ayın 7'sinde verdiğim sipariş aynı şekilde singpostta "INFORMATION RECEIVED
    (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) " şeklinde gözüküyor. Satıcı bana da bazen postada böyle gecikmeler olabilir diyor ama nasıl oluyorsa yukarıda ukkaşe isimli kullanıcı yine tmallbox'tan ayın 12'sinde sipariş veriyor ve yine singpost ile telefonu Türkiye'ye gelmek üzere çıkıyor.
    Sayın ukkaşe eğer bir mahsuru yoksa singposttaki barkod noyu pm ile gönderebilir misiniz? Şu satıcıyı biraz sıkıştıralım.

BENİM OLDU 11 DE TABLET SİPARİŞİ VERDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

Merhaba.

BENİM OLDU 11 DE TABLET SİPARİŞİ VERDİM

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    18/01/13 14:37 2013-01-18 14:37:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)

• 50 DOLARLIK ÇOCUK TABLETİ SORUNSUZ GELİRSE KAFAMI TAŞLARA VURURUM
  • An itibariyle tmallbox'tan siparişimi verdim indirim olmuş site kapalı odluğu sırada 186 dolara düşmüş alet 3 dolar kargo ve 7 dolar paypal kesintisiyle tam 360 tlye sipariş ettim. umarım gümrükten geçer. gelişmeleri yazarım buraya
  • hayırlı olsun bekleyenler kervanına buyur
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

An itibariyle tmallbox'tan siparişimi verdim indirim olmuş site kapalı odluğu sırada 186 dolara düşmüş alet 3 dolar kargo ve 7 dolar paypal kesintisiyle tam 360 tlye sipariş ettim. umarım gümrükten geçer. gelişmeleri yazarım buraya

Hayırlı olsun ben aldığımda 200 dolara aldım ve 350 tlye denk geliyordu

Bu arada 10 gündür kargom Information Received diye görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: incali

hayırlı olsun bekleyenler kervanına buyur

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

An itibariyle tmallbox'tan siparişimi verdim indirim olmuş site kapalı odluğu sırada 186 dolara düşmüş alet 3 dolar kargo ve 7 dolar paypal kesintisiyle tam 360 tlye sipariş ettim. umarım gümrükten geçer. gelişmeleri yazarım buraya

Hayırlı olsun ben aldığımda 200 dolara aldım ve 350 tlye denk geliyordu

Bu arada 10 gündür kargom Information Received diye görünüyor

http://en.4px.cc/ bu sitesi bi deneyin

• Burası daha detaylı buna göre benimki şuan singapureda
  • quote:

Merhaba.

Merhaba hocam benim sipariş 14 ünde tmallbox tarafondan singapur posta verildi.Şuan ptt nin sitesinden bakıyorum yola çıkmış görünüyor.Sizin mesajınızda singpost.com dan baktığınızı information received yazdığınızı söylüyorsunuz ben de o siteden bakınca şöyle gözüküyor -altta fotoğraf-

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Fakat ptt.gov.tr den yurtdışı gönderi takibi dediğimizde ise Yola çıkmış görünüyor.

Sizlerde ptt nin sitesinden baksanıza.Bakalım orada ne diyecek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim kargo gümrüğe takıldı ve dönüş yoluna geri döndü :) tebligat filan gelmedi. Bugünde aldığım tablet elime ulaştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Merhaba.

Merhaba hocam benim sipariş 14 ünde tmallbox tarafondan singapur posta verildi.Şuan ptt nin sitesinden bakıyorum yola çıkmış görünüyor.Sizin mesajınızda singpost.com dan baktığınızı information received yazdığınızı söylüyorsunuz ben de o siteden bakınca şöyle gözüküyor -altta fotoğraf-

Fakat ptt.gov.tr den yurtdışı gönderi takibi dediğimizde ise Yola çıkmış görünüyor.

Sizlerde ptt nin sitesinden baksanıza.Bakalım orada ne diyecek ?

Hocam hiç anlamıyorum şu çinlileri ... Ben ayın 8 inde sipariş veriyorum telefon singapure da siz 14 ünde sipariş veriyorsunuz telefon trye girdi girecek ....

• Bir arkadaş yurt dışından telefon veya başka bir ürün getirtmede gümrük işini sormuş ona pm de cevap yazdım ama genel anlamda bilmeyen veya merak edenler için kendi bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım sizlerde varsa eksik veya yanlışım katkı yaparsınız.
    Yurt dışından gelen her türlü ürün ilk inceleme için istanbula gelir ve istanbul gümrükten geçer. Üzerinde yazılana göre faturasına göre paketin büyük ve ya küçüklüğüne göre veya ne bileyim kontrol eden memur her hangi bir şeyden kıllanır ve "Ben bu paketten bi şey anlamadım" der " Gümrüğe sevk eder". veya bu pakette yasaklı veya gümrüğe tabi bir şey yoktur der ve paketin gideceği adresin bağlı olduğu ilin ptt sine sevk eder böylece paket eline gelir. Eğer gümrüğe sevk ederse o zamanda istanbul gümrük senin adresinin bağlı olduğu en yakın yerin gümrüğüne sevk eder. Mesela istanbul gümrüğe sevk edilmiş bir paket , sen kars ta yaşıyorsan kars gümrüğüne gelir. Tabi direk kars gümrüğüne değilde kars ptt sine gelir ptt memurları kars gümrük memurlarına haber verir onlarda gelir paketi incelerler mesela telefonsa hiç sana haber vermeden geri yollarlar veya sana ihbarname ( tebligat ) yollarlar ve senin yanında açarlar yine geri yollarlar. telefon değilde başka bir şeyse vergiye tabi olup olmadığını incelerler vergiye tabiyse vergisini alırlar ve sana paketini teslim ederler. Dediğim gibi en başta gümrüğe sevk edilmemişse zaten normal kargo olarak adresine kadar getirir ve teslim ederler. Yani aslında tamamen şans işi. Üzerine ne yazarsan yaz fiyatını kaç gösterirsen göster onlar bu işin kurdu olmuş artık. Normal bir kargo gibi eline de geçebilir takıladabilir. Ben bugüne kadar gümrüğe takılıp telefonunu alabilmişi birine rastlamadım. Takip kodunun herhangi bir aşamasında gümrüğe sevk edildi yazarsa telefonu unut .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Hocam hiç anlamıyorum şu çinlileri ... Ben ayın 8 inde sipariş veriyorum telefon singapure da siz 14 ünde sipariş veriyorsunuz telefon trye girdi girecek ....

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

12.01.2013 akşam 22:07 de paypal ile parayı ödedim 13.01.2013 gece 4 te para onaylanmış.bir gün sonra 14.01.2013 akşam 7 de adamlar telefonu kargoya vermiş gözüküyor.Haydi hayırlısı.Justin mesaj attı kargo takip kodunuda verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 18 Ocak 2013; 20:38:05 >

• Senin gene iyi benim 6 Gun doldu hala kargoya velmediler.Benle ayni tarihte siparis verdi adam telefonu Turkiyeye girîs yapti bile en az 2-en fazla 5 gun icinde gondericez diyolar hala, Pandawill 'i tavsiye etmiyorum , çok geç gonderiyor Uyuz oldum resmen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 18 Ocak 2013; 22:56:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) bu nedemek lan ?

Evde yoktum bugün ama dağıtıma çıktı gibisinden bişeyde yazmamış orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

" Teslim girişiminde bulunuldu teslim edilemedi" demek yasaklı ürün yani telefon olduğu için geri gönderdik demek. geçmiş olsun telefonunuz geri yollanmış. hemen satcınızla ilietişime geçin ve durumu anlatın ya yeniden göndersin ya da paranızı iade isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

" Teslim girişiminde bulunuldu teslim edilemedi" demek yasaklı ürün yani telefon olduğu için geri gönderdik demek. geçmiş olsun telefonunuz geri yollanmış. hemen satcınızla ilietişime geçin ve durumu anlatın ya yeniden göndersin ya da paranızı iade isteyin.

iyide en altta alıcıya ihbar gönderildi gümrükte tutuluyor diyor ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.