Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

quote:

Gumruge takilmis evine ihbar gelince gumruge gideceksin.

Gumrukten cikti diyor.?

Bendede oyle yazmisti kardesim bir bildigimiz olmasa cevap yazmazdik herhalde ?

Pakette telefon yok tablet var hocam.

vergisini verip ürünü alırsın sıkıntı olmaz

• SATILIK 2 TANE OLAN JİAYU G3 1 TANE KALDI
  • Siaprişim Zopo 810h Sorunsuz geldi.Gümrüğe takılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Siaprişim Zopo 810h Sorunsuz geldi.Gümrüğe takılmadı.

Hani bu gelirse Jiayu G3 u birakicam dediginiz telefonmu bu ? Kaç dolar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Evet o telefon.2 gün önce china post ile sorunsuz geldi.Mtk 6589 4 çekirdekli..

230 $ civarlarında satılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 21 Nisan 2013; 18:17:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Evet o telefon.2 gün önce china post ile sorunsuz geldi.Mtk 6589 4 çekirdekli..

230 $ civarlarında satılıyor..

İmei islemlerini halledebilirsen haber ver. Birde nereden aldigini vs. Öm den atarsan sevinirim :) Tek bir soru kaldi ben bu telefonu satmak istesem icindeki kendi imeimi nasil silip yeni gelecek telefonda kullanabilirim ? (Telefon tam benlik mükemmel bir şeyde merak ediyor insan işte)

• 4 cekirdekler yayginlasti lenovo dusunuyorum bende.sonucta markali alet ozellikleri biraz kisitli olsada iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

4 cekirdekler yayginlasti lenovo dusunuyorum bende.sonucta markali alet ozellikleri biraz kisitli olsada iyidir.

Nasıl getirteceğiz hocam?Malum gümrükler sıkıntıda lenovoda türkiyede satılmıyor.

Risk heyecan olayi hocam yapacak bisey yok.yada 150 200 fazlasina gelmisten almak var.ben riski severim diyorsan sansini denicen yoksa hic bulasmican.

• arkadaşlar bakıyorum da herkes yeni gümrük kanundan korkmuş..yaa bu kanun zaten vardı :)
    bireysel alıcıları kapsamıyor ki bu kanun... ithalatçı firmaları kapsıyor..
    18 eylül 2011 de çıkan kanun linki aşağıda sevgili arkadaşlar.. :)

Gümrük Kanunu Madde 234-235-236 237-238 : Vergi Kaybına Neden 0labilecek İşlemlere Uygulanacak ...

bakın bu eski kanun...
    madde 235 a bendi geçenlerde çıkan kanunla aynı...yani eskidende vardı..şimdide var..

rahat olun..kimseye para cezası falan kesilmez.. posta yoluyla bireysel olarak gelen paketler bu işleme tabii olmayaca yani anlayacağınız..
    umarım sizlerin kafalrınızdaki sorulara bir nebze olsun cevap olmuştur bu yazı...sevgiyle kalınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgazel

arkadaşlar bakıyorum da herkes yeni gümrük kanundan korkmuş..yaa bu kanun zaten vardı :)

Gümrük Kanunu Madde 234-235-236 237-238 : Vergi Kaybına Neden 0labilecek İşlemlere Uygulanacak ...

bakın bu eski kanun...
    madde 235 a bendi geçenlerde çıkan kanunla aynı...yani eskidende vardı..şimdide var..

rahat olun..kimseye para cezası falan kesilmez.. posta yoluyla bireysel olarak gelen paketler bu işleme tabii olmayaca yani anlayacağınız..
    umarım sizlerin kafalrınızdaki sorulara bir nebze olsun cevap olmuştur bu yazı...sevgiyle kalınız...

sabah ptt gümrügü arayıp sorucam onlara bu konuyu baya haşır neşir olduk adamlarla hemen beni tanıyorlar artık :)

• quote:

arkadaşlar bakıyorum da herkes yeni gümrük kanundan korkmuş..yaa bu kanun zaten vardı :)

bakın bu eski kanun...

Ben simdi telefonu satip G4 almayi dusunuyorumda korkmamiz gereken birsey yok dimi dostum ? Gümrük memuru falan değilsin dimi ? :)

• quote:

quote:

quote:

4 cekirdekler yayginlasti lenovo dusunuyorum bende.sonucta markali alet ozellikleri biraz kisitli olsada iyidir.

Nasıl getirteceğiz hocam?Malum gümrükler sıkıntıda lenovoda türkiyede satılmıyor.

Risk heyecan olayi hocam yapacak bisey yok.yada 150 200 fazlasina gelmisten almak var.ben riski severim diyorsan sansini denicen yoksa hic bulasmican.

Lenovo A820 de beni cezbediyor açıkcası...

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

quote:

quote:

Lenovo A820 de beni cezbediyor açıkcası...

Ekrani 1280x720 olsa bi bu kadar daha satar lenovo.ama adamlarin stratejisini cozemedim.kasada hep ayni kalin ve kaba Kalite ve stabilite olarak on numara.bu ara baska bi modele kafayi takmis durumdayim arkadasim fuarda gorusmus adamlarla bana kartvizitini verdi suan yazisma asamasindayiz adamlarla eger netice alamazsam burdan modeli paylasirim.bu arada cindeki fuarda replika lphone samsung vs yapan adamlarin bile standi var cinde hersey legal anlasilan.

• arkadaşlar gümrük memuru falan değilim...
    sizin gibi yurtdışı alışverişe meraklı biriyim..
    kanunlara kendinizde bakabilirsiniz...
    2009 -2011 ve 2013 deki tüm kanunları inceleyin..özellikle 235. madde bend a hep aynı...
    ayrıca gidip ptt ye falan soru sormayın :)
    böyle bişey var mı diye..gülerler...
  • quote:

quote:

bakın bu eski kanun...

Kanun aynıda eskiden telefon yasaktı yakalanınca geri gidiyordu.Şimdi gitmiyor tasişe kalıyor ve ekstradan sana ceza geliyor işin ucunda maliyenin kasası varsa işide eskisinden biraz daha sıkı tutacaklarını düşünüyorum.
    Ama suç birazda bizde halk olarak hiç ses çıkarmıyoruz.En azında ben tepkimi sandıkta göstereceğim.İnsanlar nasıl ki seyahat özgürlüğüne sahipse alışveriş özgürlüğünede sahiptir madem serbest piyasa ekonomisi diyoruz o zaman ben istediğim yerden istediğim ürünü istediğim fiyata alırım sanane kardeşim.Adamlar resmen özel şirketleri ithalatçı gsm şirketlerini bizi yolsunlar diye koruyorlar bu yasanın tek amacı budur.
    Burda bakıyorum çinden getirdiğimiz fiyata adı bile anılmayacak telefonlar satılıyor çinden getirdiklerinizin yanında telefon bile diyemeyiz.Yazık çok yazık ne biçim bir ülke olduk.Uyuştyurucu doğuda güneydoğuda çatır çatır geçiyor burda vatandaşın hakkı yeniyor.

sevgili arkdaşım...iyi okuyup yorumlayın kanunları...
    235. madde bend a eskidende vardı...4 katı idari para cezası yine vardı bu maddede...
    değişen yokki...4 yıldır bu kanun yürürlükte...
    link yolladım..üste bakın öncki yorumlara...

• Bir arkadasım bunu bulmus dostlar.
    İlkkez karsılaştıgım birşey.
    Bu uygulamayla karsılaşan oldu mu hiç?

http://img90.imageshack.us/img90/6807/20130422135311.jpg
  • SATILIK 2 TANE OLAN JİAYU G3 1 TANE KALDI
  • Merhaba arkadaşlar,bu arada SE Xperia modellerinde IMEI değişimi oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Bir arkadasım bunu bulmus dostlar.
    İlkkez karsılaştıgım birşey.
    Bu uygulamayla karsılaşan oldu mu hiç?

http://img90.imageshack.us/img90/6807/20130422135311.jpg

yılda 5 kez yurtdışı alışveriş hakkımız var...bunu takibe başlamışlar...
    özellikle takipli paketler kayıt altına alınabiliniyor...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.