Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Bu satın almak istediginiz telefonları cok yakında bizzat ithal etmeye baslıyoruz Allah nasip ederse.

Garantili ve faturalı şekilde satıcaz.
    Şuan görümelerimiz devam ediyor hem burda hem uzak doguda.

O zaman burdan paylaşırızda son durumu ve sizlerde rahatlıkla satın alabilirsiniz bizden istediginiz cihazları.

Bu cihazları resmi olarak ithal etmeye çalıssanız ve hiçbir kar marjı koymassanız bile devletin alacağı dolaylı vergiler ile cihazın üstüne +150 tl binecek 350 liralık cihaz vergisiyle birlikte haliyle 500 lira olacak. Siz kaça satacaksınız? Sanırım 600 den aşağıda olmaz haksız mıyım?

• evet, bugün aliexpress'den 2-3 5 yıldızlı satıcı ile görüştüm, son günlerdeki gümrük meselelerinden dolayı artık tr'ye ürün yollamıyorlar... geçmiş olsun... bu saatten sonra kimse riske girmesin artık... en mantıklısı gürcistan vb. gibi yakın ülkelerde tanıdıkları olanların adres olarak orayı vermesi ve yakınının tr'ye cihazı sokması.. başka bir seçenek kalmadı artık görülen o...
  • Herşey bir yana TR'de satmak için 2 yıl garanti vermeniz gerekecek, bunun bir için bir teknik servis ile anlaşacaksınız. Vergiler zaten belli. Biz bi iki arkadaş çok düşündük özellikle Jiayu ithal edebilir miyiz diye ama vergiler masraflar filan fiyatların bir anlamı kalmıyor. O fiyata kimse almaz bu telefonları.
    Allah yardımcınız olsun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan durum nedir acaba gümrüğe takılanlar geri gönderilebiliyor mu yoksa el mi koyuyorlar?
    Birde bu ''Gönderi gümrüğe sevkedildi'' yazısı bütün yurtdışından gelen postalarda çıkmıyor mu? Bu yazı çıkan bütün postalar gümrüğe mi takılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAYIII -- 17 Nisan 2013; 20:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

quote:

:) :)
    4 yıldır uzak dogudan kişisel ihtiyaclarımı ve satmak için ürünler alırım.
    Son 1 aydır hiçbir siparişi almadım olanlarıda iptal ettim.

Benim kadar telefonu gümrükten sokmak için püf nokta bilen olmasın dostlar.

Bu püf noktaları rüşvet vs digildir kesinlikle.
    Gümrükte dikkat cekmeyecek şekilde paketlenmesi vsdir.

Herneyse ; size önerim kesinlikle şansınızı denemeyin.
    10 pakette 1i gecer belki kazara.
    Digerleri yeni kanunla birlikte iade edilmeyecek ve ürün bedelinin 3 katı para cezası gelicek.
    100 dolara aldıgınız cihaz için 300 dolar ceza birde gümrük vergisi cezası ve birde alıkoymayı hesaplarsanız ananız aglar benden sölemesi.

Üstelik klaçakcı damgası yemenizde mümkün.

Ha belki hemen uygulamaya sokmazlar veya gevseklikler olur fakat riske girmeyin.

Bu satın almak istediginiz telefonları cok yakında bizzat ithal etmeye baslıyoruz Allah nasip ederse.

O zaman burdan paylaşırızda son durumu ve sizlerde rahatlıkla satın alabilirsiniz bizden istediginiz cihazları.

Ayrıca artık aliexpress,ebay vb sitelerde tüm satıcılar birbirlerini uyarmaya basladılar.
    Artık Türkiyeye ürün yollamıyorlar.
    Özellikle cep telefonları.

Düşünceniz çok güzel ama kardeşim, 200 dolarlık telefonu (350 tl) vergilerde binince 600-700 den aşağı satamazsınız.Fiyatınız diğer bilindik markalardan çok farklı olmadığındada satın alan olmaz.Eğer kar marjını düşük tutarsanız belki bir ihtimal satabilirsiniz... ama çin malı satacağınız için çinlilerden gelen bozuk ürünleri amorti ebilmek için çok düşük karla satmazsınız... Umarım bir yolunu bulursunuz...

Önyargılı olmamak lazım.
    İllaki samsung kalitesi yakalanamaz.
    Fakat orta seviye cihazlar var 1000 tl civarı.Bu cihazların 4 cekirdek olanları var ve testlerde cok iyi performans vermekte.

Hesaplamalarımıza göre uygun fiyatla pazarlanabilir ve pazarda bulucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

quote:

Digerleri yeni kanunla birlikte iade edilmeyecek ve ürün bedelinin 3 katı para cezası gelicek.
    100 dolara aldıgınız cihaz için 300 dolar ceza birde gümrük vergisi cezası ve birde alıkoymayı hesaplarsanız ananız aglar benden sölemesi.

Ha belki hemen uygulamaya sokmazlar veya gevseklikler olur fakat riske girmeyin.

Ayrıca artık aliexpress,ebay vb sitelerde tüm satıcılar birbirlerini uyarmaya basladılar.

Sizlerede fırsat doğdu işte.Zatten yasanın amacıda buydu amacına ulaşmış oldu.Faiş fiyatlara çin malı telefonlar alacağıma türkiyeden htc nokia falan alırım daha iyi.Biz onları çinden uygun fiyatlı diye getiriyorduk.

IQ ölçümü şart senin gibilere.

Saldırgan tavırlarınız nefislerinizin şeytanlaşmasından ileri gelmekte.

Tam türk aklı; hem ucuz olsun hem kaliteli.

Utanmasanız bedavaya isticeksiniz elin çinlisinden cihazları.

Benim satıcagım cihaın özelliklerinde bir cihazı türkiyede 300 tlye alda görelim.
    Htc samsung vs in ufak modelleri var 1.3 mp kameralı ve android,onlar senin gibilerin işini görür.

Benim burda bahsettigim cihaz 4 cekirdek.
    Bircok testtede büyük markalarla yarışabiliyor.

Bizde iphone fiyatından satmıcaz elbette.

Ve unutmadan : o yere göge sıgdıramadıgın markalı cihazların cogu cin fabrikalarında üretilmekte.
    Foxconn üretim kampüsünden cıkıyor sonyden iphone kadar hatta pc anakartlarına kadar neredeyse tüm markalar.

Fotograf cekip fotografcıda tab ettimek gibi birşey artık bu işler.

Biraz edeplice yprum yapın saldırmayın malum hayvan gibi etrafa ayıptuır.

• bu yorumun üstüne çadır karışır

• quote:

quote:

quote:

Sizlerede fırsat doğdu işte.Zatten yasanın amacıda buydu amacına ulaşmış oldu.Faiş fiyatlara çin malı telefonlar alacağıma türkiyeden htc nokia falan alırım daha iyi.Biz onları çinden uygun fiyatlı diye getiriyorduk.

Benim satıcagım cihaın özelliklerinde bir cihazı türkiyede 300 tlye alda görelim.
    Htc samsung vs in ufak modelleri var 1.3 mp kameralı ve android,onlar senin gibilerin işini görür.

Ve unutmadan : o yere göge sıgdıramadıgın markalı cihazların cogu cin fabrikalarında üretilmekte.
    Foxconn üretim kampüsünden cıkıyor sonyden iphone kadar hatta pc anakartlarına kadar neredeyse tüm markalar.

G3 turkiyeden garantili satilacak olsa 500-600 tl hakeden bir telefon. Ama sanal sitelerden 600e satanlar vergisiz garantisiz %80e varan karlarla satiyor onlarinki firsatcilik. Keske garantili olsa da alsak 600e

• Orijinalden alıntı: pessak198823

quote]Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Nefislerimizi terbiye et büyük usta lütfen sana yalvarıyoruz bak.

Senin gibileri o kadar çok rastlıyorum ki ne diyeceğimi bilemiyorum gerçektende.Geçenlerde de foruma dadanıp gelmez artık yasaklanır artık diyip duran birileri vardı aynı senin gibi bir baktık adm diğer yerlerde % 100 ün üzerinde karla telefon satıyor ha satarsın birşey diyemem ama gelipte insanları burda yönlendirmeye hakkın yok senin.
    Bunları kanmayın arkadaşlar telefon getirtmek eskidende yasaktı bu yasaylada güncellenmiş oldu.Sanki eskiden süt liman herşey gümrükten geçiyordu da şimdi işler bozuldu gibi hava vermeye çalışıyor bazıları.Sadece eskiden geri gidiyordu şimdi devlete kalıcak ve ceza yiyeceğiz.
    Mutlaka geçirmenin bir yolu bulunacaktır merak etmeyin.

Ayrıca istediğim marka telefonu ister alır ister satarım.Bana IQ testi öneren arkadaş IQ testini kendine uyguladın mı?

Mesajlşarımı muhatap alıp tersinden anlayan tek üye sensin.
    Sencede acilen bir IQ testi gerekmiyormu sana?

Yönelndirme meselesine gelince ; bu forum türkiyedeki en ciddi forum ve bilgisi olanların olmayanlarla paylaştıgı bir portal.
    Burada herkes öyle yada böyle ne nedir vye ne değildir bilir.
    Kimseyi yönlendirme lüksümüz yok.

3 e alıp 33 e satan bir adam olmadım hiçbir zaman.
    Kaldıki ben birşey satmıyorum şuan.

Burada bilgim dahilinde olan bir konuda yorumda bulundum her aklı basında insanın yaptıgı cercevede.

Ayrıca bu cihazların markalı olanlarınıda ithal etmek için girişimde bulundugumu belirttim.
    Ayrıca yazdıklarımı dikkatlice okursan sadece bilgilendirme babından oldugu cok acıktır.
    Yine IQ kısmına gelicez ama hakikat bu.

Biz ithal ettigimizde insanlara zorla satıcak değiliz.
    Kaldıki bugün en basta sen deneyebilirsin gümrükten geciyormu gecmiyormu diye.
    İnsanları boş heveslere sürüklemekte senin haddine digil ayrıca.

Ve fiyat konusuna gelince ; çinden garantisiz aldıgın cihaz 400 tl örnegin,biz bunu garanti ve faturalı 600 tlye satıcaz farzedelim.

Madem o kadar zekisin ve garanti için 200 tl fark ödenmez diyorsun peki neden orjinal markaların cihazlarını cinden satın almıyorsunda o camur attıgın cin markalı ürünlere ragbet ediyorsun?

Her lafın tutarsız.

Ben 18 inde tüysüz bir delikanlı diğilim.
    Yaşını basını almıs bir insanım ve senin yaptıgın gibi aklıma gelen her lafı zırt ortaya sacmıyorum.
    Agzımdan laf cıkmadan önce tartıp düşünüyorum hiç yoktan.

Ve son olarakta ; beyin dedigin şeyi Allah sana omuzlarının üzerinde aksesuar niyetiyle kullan diye vermedi.
    Eger aksesuar olarak kullanıyosan kasaplardaki ''KELLE'' den farkı yok demektir.

Ve benim yorumlarıma kellecağzını yorupta cevap yazmazsan buradaki herkes gibi bende memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 18 Nisan 2013; 0:29:12 >

• Nerden de sipariş verdim.vermez olaydım.05.03.2013 te verdiğim sipariş gümrüğe takıldı.haala türkiyede geri gitmeyi bekliyor.aldığım şirket eline geçtiği gibi parayı iade edeceğini söyledi ama bir gitse geri.İlk tecrübemdi son tecrübem olacak.Hele bundan sonra sanırım kimse riske girmeyecektir.
  • Ama ne yalan söyleyeyim gözüm kaldı telefonda.benim olsa iyiydi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: safran_d

Nerden de sipariş verdim.vermez olaydım.05.03.2013 te verdiğim sipariş gümrüğe takıldı.haala türkiyede geri gitmeyi bekliyor.aldığım şirket eline geçtiği gibi parayı iade edeceğini söyledi ama bir gitse geri.İlk tecrübemdi son tecrübem olacak.Hele bundan sonra sanırım kimse riske girmeyecektir.

24 subatta verdigim sipariş hala sonuclanmadı 20 gündür izmirde geri gönderemediler
  • Merhaba arkadaşlar ,takip kodunu girince en son şöyle yazıyor:
    1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 16/04/2013

2 gündür bu durumda,sizce paketim elime ulaşır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpavriksha -- 18 Nisan 2013; 20:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanKal-el

Merhaba arkadaşlar ,takip kodunu girince en son şöyle yazıyor:
    1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 16/04/2013 11:30:26

2 gündür bu durumda,sizce paketim elime ulaşır mı?

2. ve sonrasında gümrüge sevkedildi yazarsa patlar ayrıca patlar bizde burdan ögreniriz yeni yasa işliyormu ayrıca bu hafta ptt grev yapıyor 3-5 gün haraket olmaz 1 hafta paket ve posta dagıtımı olmuyormuş
  • SATILIK JİAYU G3 VARDIR ALMAK İSTEYEN PM ATABİLİR 2 ADETTİR
  • arkadaşlar gümrüğe takılınca ürün kaç para vergi istiyorlar ? geri gönderirlerse satın aldığınız site para iadesi yapıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samura92000

arkadaşlar gümrüğe takılınca ürün kaç para vergi istiyorlar ? geri gönderirlerse satın aldığınız site para iadesi yapıyor mu ?

telefon gümrüge takılan vergiyle alınsa keşke :) siteye göre değişir paypalla alırsan kargo parası hariç paranı geri alırsın
  • 1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 16/04/2013 Torbaya Eklendi
    2 BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK./BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK. 17/04/2013 Torbadan Alìndì
    3 BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK./BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK. 17/04/2013 Zimmet Edildi
    4 BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK./BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK. 17/04/2013 Zimmet Edildi

Arkadaşlar son durum böyle aşağıdaki site daha ayrıntılı bilgi veriyor .Geçti sanırım di mi?

https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip?p_auth=U4v7WxeF&p_p_id=GonderiSorgulama_WAR_EDV02_PTT_GonderiSorgulama_INSTANCE_kZL0&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanKal-el

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 16/04/2013 Torbaya Eklendi
    2 BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK./BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK. 17/04/2013 Torbadan Alìndì
    3 BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK./BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK. 17/04/2013 Zimmet Edildi
    4 BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK./BAŞAKŞEHIR POSTA DAĞ. MERK. 17/04/2013 Zimmet Edildi

Arkadaşlar son durum böyle aşağıdaki site daha ayrıntılı bilgi veriyor .Geçti sanırım di mi?

https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip?p_auth=U4v7WxeF&p_p_id=GonderiSorgulama_WAR_EDV02_PTT_GonderiSorgulama_INSTANCE_kZL0&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3

telefon evine gelicek gecmiş telefon hayırlı olsun

• TEŞEKKÜRLER! :)
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.