Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laserion

quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Ne zamandan beri cinliler gariban oldu arkadasim.birak getirsinler takilsin getirsinler takilsin ucu siparisi verene girer mutlaka.sanalpazara gir bak millet siparis usulu getirtiyo giren cikan bisey yok anlayacagin.elinde olmayan telefonu satiyo alicinin 15 20 gun beklemeside cabasi.ha alanada helal olsun ne deyim .

Ne yani git sanapazar.com dan mı al demek istiyorsun 630,670,750 tl gibi fiyatlardan satıyorlar hadi 500 tl ye satsa tamam diyeceğim bilmediğimiz bişey söyle arkadaşım bizde biliyoruz sanal marketlerden almayı o kadar para verdikten sonra 250, 300TL daha koyarım üzerine LG Optimus 4XHD alırım hiçte maceraya girmem fırsatçı insanlar bunlar getirtiyorsun anladık telefon etse etse 350 tl bilemedin 370tl tutsun sat 500tl ye ne zararın olacak illaki 650, 750 tl fiyat çekmek fırsatçılıktır.

Mesajimdan bu sonucumu cikarttin tebrik ederim..bu arada bende seninle ayni fikirdeydim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar mart 11 de sipariş vermiştim 21 martda takılmıs daha sonra da eskişehire gidince dilekçe doldurup geri gitmesini istemiştim 8Nisan pazartesi günü, bir gün sonra da paypal da itiraz başlatmıştım, kargo da bi kıpırtı yok hala,paypalda hak talebi için süreç başladı satıcının yanıtı bekleniyor yazıyor,pandawill in sitesinide kontrol ediyordum bugun baktıgımda bi değişiklik vardı siparıs sayfamda,anladıgım kadarıyla iade için kabul mu etmişler yoksa sürec mı baslamıs anlayamadım,paypal da su an kı durum karşı tarafın yanıtı beklenıyor yazıyor, pandawill in sitesinde ki resım soyle , bilgisi olan arkadaslar yardım ederse sevinirim

ordered:1 yazısının altında bugun itibariyle refunded:1 yazısı da cıkmaya basladı

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhank52 -- 15 Nisan 2013; 23:35:22 >

• Yakinda cinliler turkiyeye hicbirsey gondermiyoruz derseler hic sasmam. Firsatcilar o zaman nasil getirtecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: madanadam

Yakinda cinliler turkiyeye hicbirsey gondermiyoruz derseler hic sasmam. Firsatcilar o zaman nasil getirtecek.

merak etme bu sefer de direk çinden çinli diye sanalpazar da ilan açarlar..yani kaçak çinli getirirler...
  • ACİLLL YARDIM LÜTFEN
    RT175129304HK
    BY hk post
    ARKADAŞLAR VERİLEN BU NUMARAYI ARATIYORUM HİÇ BİŞEY ÇIKMIYO BİDE SİZ BAKARMISINIZ LÜTFEN
  • satıcı kargoladım diyor bana resim gönderdi çok anlamıyorum anlayan arkadaşlar bi bakabilirmi

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ
  • Takip numarasının sisteme düşmesi 2-3 gün sürebiliyor hatta bu süre bazen 4-5 günü bulabiliyor. 2-3 gün içerisinde yine göremez iseniz satıcı ile tekrar konuşun detaylı bilgi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

arkadaşlar yurtdışından telefon getirme olayını ciddi anlamda abarttılar forum bir arkadaşın denemediği çin telefonu kalmamış getirip getirip deneme yapıyor,diğeri sanalpazar da ilan açıp direk çinden evine diye ilanlar açıyor,diğeri 4 tane telefon getirdim takılmadı diyor bunlar foruma yansıyanlar birde bir bilgileri alıp direk sipariş veren daha onbaşı bile olmayan erler var alıp kullanıyorlar yani iş çığrından çıktı adam telefon alıyor takılıyor,biaeda alıyor yine takılıyor,bidaha alıyor yine takılıyor olan gariban çinliye ve paypal'a oluyor uğraşıp duruyorlar bizimki de akıllanmıyor,kısaca artık kanun geliyorum diyordu ülkemizde herşeyin b... çıktığı için bununda çıkması şaşırtmadı...

Bu sefer yazdırmayı uuttum nasıl ne şekilde gönderdiler bilmiyorum ama 1 ay önce takılan telefonum dhl ile gelmişti çinli arkadaslar paketin üzerine kocaman PHONE yazmışlar saolsunlar.Burdaki dhl ile görüşürken dam bana gülerek sizin kargo honkong dhl şubesinden verildiği gün biz burda neoldugunu görüyoruz dedi.Halbuki okadarda dedim adamlara gif yazın ne bileyim gps yazın başka bişi yazın ama sen git kocaman telefon yazdır yuh dedim.
    Kızgınlıktan bunu başka bir yerden aldım ama ne yazdılar bişi bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanatka

abi bu ne yaa 1 ayda 2 kere takıldı. bu gümrükler cidden sıkılaşmış artık.

aynen,kutuya ne yazdırmıştın yada ne yazmadılar ..

Bu sefer yazdırmayı uuttum nasıl ne şekilde gönderdiler bilmiyorum ama 1 ay önce takılan telefonum dhl ile gelmişti çinli arkadaslar paketin üzerine kocaman PHONE yazmışlar saolsunlar.Burdaki dhl ile görüşürken dam bana gülerek sizin kargo honkong dhl şubesinden verildiği gün biz burda neoldugunu görüyoruz dedi.Halbuki okadarda dedim adamlara gif yazın ne bileyim gps yazın başka bişi yazın ama sen git kocaman telefon yazdır yuh dedim.

• minideal kuponları

THL W8+
    ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G

Our Price: $279.99(10$ Discount code 29ABED)

ZOPO ZP980
    ZOPO ZP980 5.0 Inch First FHD Screen Smart Phone 440PPI Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G

Our Price: $329.99(20$ Discount code 28ABED)

Amoi N828 MTK6589
    Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone

Our Price: $189.99(10$ Discount code 28ABED)

Tooky T83+ MTK6577
    4.0inch TOOKY T83 Dual Sim Android 4.0MTK6577 1GHz Smartphone 4G 512MB RAM Molbie Phone

Our Price: $108.99(20$ Discount code 25ABED)

Lenovo S720 MTK6577
    Russian Lenovo LePhone S720 MTK6577 Dual Core 3G With 4.5 Inch IPS QHD Screen Android 4.0 Smart Phone

Our Price: $189.99(10$ Discount code AB15ED)

Lenovo p770 (mulit-language)
    Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery

Our Price: $219(10$ Discount code 23ABED)

Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
    Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen

Our Price: $175.99(19$ discount code 19ABED)

Lenovo A789 MTK6577 (mulit-language)
    Russian Language New Lenovo A789 Dual Core Android 4.0 MTK6577 1.0GHz 3G Smart Phone

Our Price: $119.99(7$ Discount code 31ABED)

JIAYU G2 MTK6577 (512M/4G)
    Dual Core JIAYU G2 MTK6577 512MB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen With 5MP Camera

Our Price: $119.99(10$ Discount code 32ABED)

JIAYU G2 MTK6577 (1G/4G)
    Dual Core JIAYU G2 MTK6577 512MB RAM 1GB ROM 4 Inch IPS Screen

Our Price: $139.99(10$ Discount code 32ABED)

• quote:

quote:

quote:

dhl,ups,v.s. özel kargo firmaları ile tarak getirsen gümrüğe takıyorlar,amaçları gümrükle ilgili işlemlerle uğraşım dosya parası,ardiye ücreti v.s. giydirmelerle parayı götürüyorlar bu firmalar taşımacılıktan para kazanmaz lar gümrüğe takıp dosya parasından götürürler,ama sizin ki zaten telefon olduğu için geri gitmek zorun da kalmış..

• quote:

quote:

quote:

quote:

dhl,ups,v.s. özel kargo firmaları ile tarak getirsen gümrüğe takıyorlar,amaçları gümrükle ilgili işlemlerle uğraşım dosya parası,ardiye ücreti v.s. giydirmelerle parayı götürüyorlar bu firmalar taşımacılıktan para kazanmaz lar gümrüğe takıp dosya parasından götürürler,ama sizin ki zaten telefon olduğu için geri gitmek zorun da kalmış..

geri de gitmedi uyuz olduğum nokta o zaten.halen gümrükte satıcıda geri almadı dispute açtım hatta satıcıdan da kargo bedellerini düşüp fazlasıyla 100 dolar eksik almayı kabul ettim ama geri gitmedi diye biliyorum.işin gerçeği nolcak bilmiyorum telin parası bana patladı diye düşünüyorum. adama 50 sefer söledim ems ile aldım ama o ne yaptı gitti dhl e verdi. neymiş daha hızlı olacakmış resmen garezi var gibi davrandı ve sonuç . takıldı ve halen ne olacak sonuç bilmiyorum.yapacak bişi yok sanırım.ilk kez başıma geldi böle bir durum.

• quote:

geri de gitmedi uyuz olduğum nokta o zaten.halen gümrükte satıcıda geri almadı dispute açtım hatta satıcıdan da kargo bedellerini düşüp fazlasıyla 100 dolar eksik almayı kabul ettim ama geri gitmedi diye biliyorum.işin gerçeği nolcak bilmiyorum telin parası bana patladı diye düşünüyorum. adama 50 sefer söledim ems ile aldım ama o ne yaptı gitti dhl e verdi. neymiş daha hızlı olacakmış resmen garezi var gibi davrandı ve sonuç . takıldı ve halen ne olacak sonuç bilmiyorum.yapacak bişi yok sanırım.ilk kez başıma geldi böle bir durum.

Art niyetli biride olabilir, dhl nin türkiyede kesinlikle geçmediğini bilip ve ona göre içine atıyorum arızalı telefon koyar gönderir, gümrüğe takılır ürüne el konulur.
    Sende istediğin kadar uğraş yapabileceğin birşey olmadığından o kadar verdiğin para çinlinin sevinci olur.

Bu saatten sonra fazla risklere girmeyin, olurya belki kanunda biraz düzenleme gelir yüzümüz gülebilir :)

• bende yurtdisindan böyle bir telefon alip pasaportla kayit ettircem tanidigm 1 gün önce ukranyadan geldi en güzel kayitlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Art niyetli biride olabilir, dhl nin türkiyede kesinlikle geçmediğini bilip ve ona göre içine atıyorum arızalı telefon koyar gönderir, gümrüğe takılır ürüne el konulur.
    Sende istediğin kadar uğraş yapabileceğin birşey olmadığından o kadar verdiğin para çinlinin sevinci olur.

Bu saatten sonra fazla risklere girmeyin, olurya belki kanunda biraz düzenleme gelir yüzümüz gülebilir :)

benim üründe gitmedi gittti bir türlü 8nisanda gittim gümrüğe vermediler tabi, sonra Ptt kim e gittim dılekce yazdım adam bu hafta yollarız dedı, 8nisandan beri bı degısıklık yok sadece dılekce yazdıktan sonra alıcıya ıhbar gonderıldı gumrukte tutuluyor yazısı cıktı 8nisandan beri bi değişiklik yok,iyice sinir olmaya başladım,hiç sanş yokmus bende de ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

minideal kuponları

THL W8+

ZOPO ZP980
    ZOPO ZP980 5.0 Inch First FHD Screen Smart Phone 440PPI Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G

Amoi N828 MTK6589
    Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone

Tooky T83+ MTK6577
    4.0inch TOOKY T83 Dual Sim Android 4.0MTK6577 1GHz Smartphone 4G 512MB RAM Molbie Phone

Lenovo S720 MTK6577
    Russian Lenovo LePhone S720 MTK6577 Dual Core 3G With 4.5 Inch IPS QHD Screen Android 4.0 Smart Phone

Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery

Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen

Russian Language New Lenovo A789 Dual Core Android 4.0 MTK6577 1.0GHz 3G Smart Phone

JIAYU G2 MTK6577 (1G/4G)

Minideal türkiye ye satışı durdurdu sipariş verenlerin parasınıda geri ödüyor. yani o kuponların bir anlamı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: laserion

quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

minideal kuponları

THL W8+

ZOPO ZP980

Amoi N828 MTK6589

Tooky T83+ MTK6577

Lenovo S720 MTK6577

JIAYU G2 MTK6577 (1G/4G)

Minideal türkiye ye satışı durdurdu sipariş verenlerin parasınıda geri ödüyor. yani o kuponların bir anlamı kalmadı.

tüm satıcılar durdurdu artık aliexpreesden satın alım yapmayın sakın adamlar paketleri geri almıyorlar zati devlet el koyucak ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

benim üründe gitmedi gittti bir türlü 8nisanda gittim gümrüğe vermediler tabi, sonra Ptt kim e gittim dılekce yazdım adam bu hafta yollarız dedı, 8nisandan beri bı degısıklık yok sadece dılekce yazdıktan sonra alıcıya ıhbar gonderıldı gumrukte tutuluyor yazısı cıktı 8nisandan beri bi değişiklik yok,iyice sinir olmaya başladım,hiç sanş yokmus bende de ya

kardeş bende aynı durumdayım bi kere şansımı denedim olmadı ne yapalım şansımız yok elin ispanyolu koli koli ülkesine sokuyor bizim öyle bir derdimizde yok 1 tane telefon için çektiğimiz çileye bak.

• :) :)
    4 yıldır uzak dogudan kişisel ihtiyaclarımı ve satmak için ürünler alırım.
    Son 1 aydır hiçbir siparişi almadım olanlarıda iptal ettim.

Benim kadar telefonu gümrükten sokmak için püf nokta bilen olmasın dostlar.

Bu püf noktaları rüşvet vs digildir kesinlikle.
    Gümrükte dikkat cekmeyecek şekilde paketlenmesi vsdir.

Herneyse ; size önerim kesinlikle şansınızı denemeyin.
    10 pakette 1i gecer belki kazara.
    Digerleri yeni kanunla birlikte iade edilmeyecek ve ürün bedelinin 3 katı para cezası gelicek.
    100 dolara aldıgınız cihaz için 300 dolar ceza birde gümrük vergisi cezası ve birde alıkoymayı hesaplarsanız ananız aglar benden sölemesi.

Üstelik klaçakcı damgası yemenizde mümkün.

Ha belki hemen uygulamaya sokmazlar veya gevseklikler olur fakat riske girmeyin.

Bu satın almak istediginiz telefonları cok yakında bizzat ithal etmeye baslıyoruz Allah nasip ederse.

Garantili ve faturalı şekilde satıcaz.
    Şuan görümelerimiz devam ediyor hem burda hem uzak doguda.

O zaman burdan paylaşırızda son durumu ve sizlerde rahatlıkla satın alabilirsiniz bizden istediginiz cihazları.

Ayrıca artık aliexpress,ebay vb sitelerde tüm satıcılar birbirlerini uyarmaya basladılar.
    Artık Türkiyeye ürün yollamıyorlar.
    Özellikle cep telefonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

:) :)
    4 yıldır uzak dogudan kişisel ihtiyaclarımı ve satmak için ürünler alırım.
    Son 1 aydır hiçbir siparişi almadım olanlarıda iptal ettim.

Benim kadar telefonu gümrükten sokmak için püf nokta bilen olmasın dostlar.

Bu püf noktaları rüşvet vs digildir kesinlikle.
    Gümrükte dikkat cekmeyecek şekilde paketlenmesi vsdir.

Herneyse ; size önerim kesinlikle şansınızı denemeyin.
    10 pakette 1i gecer belki kazara.
    Digerleri yeni kanunla birlikte iade edilmeyecek ve ürün bedelinin 3 katı para cezası gelicek.
    100 dolara aldıgınız cihaz için 300 dolar ceza birde gümrük vergisi cezası ve birde alıkoymayı hesaplarsanız ananız aglar benden sölemesi.

Üstelik klaçakcı damgası yemenizde mümkün.

Ha belki hemen uygulamaya sokmazlar veya gevseklikler olur fakat riske girmeyin.

Bu satın almak istediginiz telefonları cok yakında bizzat ithal etmeye baslıyoruz Allah nasip ederse.

Garantili ve faturalı şekilde satıcaz.
    Şuan görümelerimiz devam ediyor hem burda hem uzak doguda.

O zaman burdan paylaşırızda son durumu ve sizlerde rahatlıkla satın alabilirsiniz bizden istediginiz cihazları.

Ayrıca artık aliexpress,ebay vb sitelerde tüm satıcılar birbirlerini uyarmaya basladılar.
    Artık Türkiyeye ürün yollamıyorlar.
    Özellikle cep telefonları.

Düşünceniz çok güzel ama kardeşim, 200 dolarlık telefonu (350 tl) vergilerde binince 600-700 den aşağı satamazsınız.Fiyatınız diğer bilindik markalardan çok farklı olmadığındada satın alan olmaz.Eğer kar marjını düşük tutarsanız belki bir ihtimal satabilirsiniz... ama çin malı satacağınız için çinlilerden gelen bozuk ürünleri amorti ebilmek için çok düşük karla satmazsınız... Umarım bir yolunu bulursunuz...

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.