Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdide yenimahalleden git al diyorlar fatura felan. göndersinelr geriye bunlarla uğraşılmaz
    çinden almadıkçada telefon felan kullanmam iş inata bindi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 10 Haziran 2013; 11:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

şimdide yenimahalleden git al diyorlar fatura felan. göndersinelr geriye bunlarla uğraşılmaz
    çinden almadıkçada telefon felan kullanmam iş inata bindi artık

ceza muhabbeti felan oldu mu
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    yok, ptt ye gittim asıl ihbar kağıdını verdiler diğeri evde olmadığım için verilen haber kağıdıymış. yeni verdikleri ihbar kağıdında pasaportla, firmayla yada farutayla vs. gelin diyor(asıl merkeze çağırıyor) gidince büyük ihtimalle faturaya göre ceza kesecekler ürünü vermeyecekleri belli. ben gitmeyeğim 7 gün dolunca geri gönderilecek yazıyor, satıcıdan rica edicem telefonu parçalasın ayrı ayrı mektuplarla göndersin bakalım kabul edecekmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 10 Haziran 2013; 11:57:58 >
  • quote:

yok, ptt ye gittim asıl ihbar kağıdını verdiler diğeri evde olmadığım için verilen haber kağıdıymış. yeni verdikleri ihbar kağıdında pasaportla, firmayla yada farutayla vs. gelin diyor(asıl merkeze çağırıyor) gidince büyük ihtimalle faturaya göre ceza kesecekler ürünü vermeyecekleri belli. ben gitmeyeğim 7 gün dolunca geri gönderilecek yazıyor, satıcıdan rica edicem telefonu parçalasın ayrı ayrı mektuplarla göndersin bakalım kabul edecekmi.

Dedigim gibi olmus.
    Bu aralar bu pasaport işini cok duymaya basladım.
    Bir tanıdık arkadasında müşterisine aynısını söyledilerdi.

Artık kesinlikle tüm paketler xraye giriyor benim anladıgım kadarıyla.

Madem inat ettiniz alıcam diyosunuz size bi önerim var.
    Bu benim teorim lakin denemedim hiç.

Oyuncak peluş ayı vb bir oyuncagın içine koydurup yoıllatın cihazı kutusuz sekilde.

Veya pc speakerları var ucuz.Onlardan birinin icinde devre var digerinde ise ufak hoparlör var.O hoparlörü köktürüp içine telefonu koydurun.

Xraye girince speaker devresi sanıp gümrüge sokmazlar muhtemelen :)))

Eger işe yararsa burdaki herkesede kolaylık olur dualarını alırım :::d:d:d:dd

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

quote:

Dedigim gibi olmus.

Oyuncak peluş ayı vb bir oyuncagın içine koydurup yoıllatın cihazı kutusuz sekilde.

Veya pc speakerları var ucuz.Onlardan birinin icinde devre var digerinde ise ufak hoparlör var.O hoparlörü köktürüp içine telefonu koydurun.

iyide söylediğiniz yöntemler gümrükte anlaşıldığında cezası sadece ürünü geri göndermek yada para cezası ile sınırlı olmayacaktır muhtemelen, zira oyuncak ayıcık içine saklatıp geçirtmeye çalışıyorsunuz şeş kaza bu şekilde yakalandığında hakkınızda nitelikle suçlar kapsamında işlem dahi yapılabilir..olayları biraz da uyanıklık değilde hukuki açılardan düşünmek lazım..

• Satılık Siyah G3 Sıfır

Yanında 1 adet yedek pil ve masaüstü şarj aparatı dahil.
    http://www.sanalpazar.com/Jiayu-G3-Ipsgorilla-Glass-Cizilmez-Ekrancift-Hat..__isp8065012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

quote:

quote:

Dedigim gibi olmus.

iyide söylediğiniz yöntemler gümrükte anlaşıldığında cezası sadece ürünü geri göndermek yada para cezası ile sınırlı olmayacaktır muhtemelen, zira oyuncak ayıcık içine saklatıp geçirtmeye çalışıyorsunuz şeş kaza bu şekilde yakalandığında hakkınızda nitelikle suçlar kapsamında işlem dahi yapılabilir..olayları biraz da uyanıklık değilde hukuki açılardan düşünmek lazım..

:)))

Sizin yaptıgınız şekilde de risk gayet büyük ama.
    Malumunuz 4 katı idari para cezası var.
    Şu ara dillendirilmeye baslandı bile bu cezai işlem.

Eger işi inada bindirdiyseniz baska bir yöntem yok maalsef.

Gümrük artık cok ciddi noktada.

Telefon işine göz yummuyorlar.

• Arkadaşlar jiayu g3 ün phone1 olan imesini değiştirmiştik ve simi "G" ye taktık bugün phone2 deki imei'nin kayıtdışı olduğu ile ilgili mesaj geldi.
    Phone2 ye hiç imei kopyalamadık geldiği gibi duruyor "W" ye hiç sim takmadık.
    Ben tek simkart ile kullanacağım için böyle yaptık yanlış yeremi taktık sizce kartı ? Yoksa Turkcell "W" ye sim takılı olmasa bile görüyormu ?

Kafanız karıştırysa şuna cevap versenizde yeter

Phone1 - sim yuvası "G"
    Phone2 - sim guvası "W"

bumu doğru yoksa şumu

Phone1 - sim yuvası "W"
    Phone2 - sim guvası "G

???????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkuza

Arkadaşlar jiayu g3 ün phone1 olan imesini değiştirmiştik ve simi "G" ye taktık bugün phone2 deki imei'nin kayıtdışı olduğu ile ilgili mesaj geldi.
    Phone2 ye hiç imei kopyalamadık geldiği gibi duruyor "W" ye hiç sim takmadık.
    Ben tek simkart ile kullanacağım için böyle yaptık yanlış yeremi taktık sizce kartı ? Yoksa Turkcell "W" ye sim takılı olmasa bile görüyormu ?

Kafanız karıştırysa şuna cevap versenizde yeter

Phone1 - sim yuvası "G"
    Phone2 - sim guvası "W"

bumu doğru yoksa şumu

Phone1 - sim yuvası "W"
    Phone2 - sim guvası "G

???????????????

Kapağı açtığınızda

Phone 1 Sağ sim yuvası W
    Phone 2 Sol sim yuvası G

• slm arkadaslar foruma yeni üye oldum. telefon almak ıstıyorm ve nasıl alacagımı ve hangı telefon alacagımı bılmıyorum gumrukten gecme nasıl oluyor birisi bu konuda bana yardımcı olurmu ? ilginisiz şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernaturaal

slm arkadaslar foruma yeni üye oldum. telefon almak ıstıyorm ve nasıl alacagımı ve hangı telefon alacagımı bılmıyorum gumrukten gecme nasıl oluyor birisi bu konuda bana yardımcı olurmu ? ilginisiz şimdiden teşekkürler.

Mrblr kardesim.
    Yurtdısından kargo posta ile telefon almayı unut diyebiliriz.
    Son 3 aydır gümrükteki düzenleme nedeniyle cep telefonu gümrükten gecmiyor.
    Muhtemelen xraye sokuyorlar tüm paketleri.

Bircok arkadas şansını denedi lakin yüzde 99 luk kısım gümrükte kaldı.
    Ayrıca şu aralar düzenlemedeki 4 katı idare paraq cezası,ürünün devlete kalması gibi cezai yaptırımlarda uygulanmaya baslamıs bazı arkadasların dedigine göre.

Kısacası bu işe hiç bulaşma derim ben.

• Jiayu g3s mi g4 mü hangisini alsam kararsız kaldım. sizce hangisini almalıyım ?
  • quote:

quote:

slm arkadaslar foruma yeni üye oldum. telefon almak ıstıyorm ve nasıl alacagımı ve hangı telefon alacagımı bılmıyorum gumrukten gecme nasıl oluyor birisi bu konuda bana yardımcı olurmu ? ilginisiz şimdiden teşekkürler.

Mrblr kardesim.

Ayrıca şu aralar düzenlemedeki 4 katı idare paraq cezası,ürünün devlete kalması gibi cezai yaptırımlarda uygulanmaya baslamıs bazı arkadasların dedigine göre.

sanalpazardakiler nasıl getirtiyor hocam?

• Yanlış bilgi..

Son 3 ayda 8 tane telefon getirttim.Bir tanesi bile gümrükte kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

quote:

Mrblr kardesim.

sanalpazardakiler nasıl getirtiyor hocam?

Sanalpazar ve diger tüm sitelerde satanlar ist tahtakaledeki ithalat izni olan ve cinden ıvır zıvır ithal eden firmalartın konteynırları icine cihazları ekletip getirtiyor.
    Veya gemi ile gidenlere getirtiyorlar.

Onların temin işi bu sekilde işliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Yanlış bilgi..

Son 3 ayda 8 tane telefon getirttim.Bir tanesi bile gümrükte kalmadı

Mümkün diğil son 3 aydır bu sekilde getirtmeniz.
    Son 3 aydır tlfn sokamadık biz hiçbir tane.

Sizin farklı paket vs yaptırmanızda takılmasına engel olmaz olamaz zannımca.

Takip numaraları varsa yazarsanız özelden bi bakıyım merak ettim dogrusu.

Son 3 aydır meteliğe kursun vaziyetindeyim cünkü.

eger sorun yoksa bende tekrar satın almaya baslarım.
  • Mümkün

2 tane jiayu g3
    2 tane iocean x7
    1 tane feiteng h9500

2 tane s3 clon
    1 tane kpta5

hepsi sorunsuz geldi.

Yöntem ve takip numaraları bende kalsın
  • quote:

Mümkün

2 tane jiayu g3
    2 tane iocean x7
    1 tane feiteng h9500

2 tane s3 clon
    1 tane kpta5

hepsi sorunsuz geldi.

Takip no sizde kalsın sorun digil.
    Lakin yöntemi paylaşsanız veya özelden bana atsanız dua alırsınız hiç yoktan :))

Tabi yöntemde rüşvet olayı varsa hiç almayım kalsın.

Not: İhtiyac sebebiyle yöntemi soruyorum.3 aydır meteliğe muhtac haldeyim maalsef gümrük yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 5 Temmuz 2013; 18:22:30 >
  • quote:

quote:

Mümkün

2 tane jiayu g3
    2 tane iocean x7
    1 tane feiteng h9500

2 tane s3 clon
    1 tane kpta5

hepsi sorunsuz geldi.

Lakin yöntemi paylaşsanız veya özelden bana atsanız dua alırsınız hiç yoktan :))

Not: İhtiyac sebebiyle yöntemi soruyorum.3 aydır meteliğe muhtac haldeyim maalsef gümrük yüzünden.

1. rüşvet
    2. gümrükte tanıdık var
    3. sallıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

quote:

Mümkün

2 tane jiayu g3
    2 tane iocean x7
    1 tane feiteng h9500

2 tane s3 clon
    1 tane kpta5

hepsi sorunsuz geldi.

1. rüşvet
    2. gümrükte tanıdık var
    3. sallıyor

:))))

1. rüşvet :Bana kesinlikle uymaz.
    2. gümrükte tanıdık var :Yok,olsada yardımcı olmaz.
    3. sallıyor : Eger öyleyse bosuna umutlandık :S

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.