Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gg, sahibinden gibi sitelerin tadı kaçmıştı. çinden 3e alıp türkiyede 33e satanlar yuzunden çinden alışveriş te bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanadam

gg, sahibinden gibi sitelerin tadı kaçmıştı. çinden 3e alıp türkiyede 33e satanlar yuzunden çinden alışveriş te bitti

nasıl yani çinden alışveriş bitti tam kastettiğiniz şeyi anlayamadım
  • Adamlar türkiyeye göndermek istemiyor. Aldığım ürünü iptal edin, paranızı verelim dediler.
  • Bu islerin tadi kacti. Hep sorun hep sorun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Burda ağlanıyoruz ama bunun sebebi gene sizlersiniz ,yada bu konuları başlatan ve sonra artık foruma bile gelmeyen tayfalar var ,bu iş meslek sırrı gibidir
    siz herkese yol gösterirseniz sizin yolunuzuda tıkarlar ,forumlarda karşılaştımız sorunlar konusunda bilgi paylaşımına karşı değilim ama bu olmaz arkadaşlar ,ben son parfüm yasağından beri kesinlikle nerden ne aldığımı kimseye söylemedim böyle şeyler uluorta söylenirse bu sefer sizin bildiğinizin %30 unu bilmeyen eleman cesaretlenir ,sonra malı kendine alması yetmez gibi gider gg de orda burda satıp yolunu bulmaya çalışır ,bir mal kalemine daha mimlettiniz artık bunun geri dönüşü yok ipler ne zaman bollaşırsa o zaman belki olabilir.

Kaptanelvis'in yorumlarınıda okudum çok yerinde tespitler yapmış ,şu gümrüklere giden yazı işide herhalde şu aşamada bununla ilgili kanun çıkarıpta tepki almamak içindir lakin, şeçime çok bişey kalmadı ,ki zaten artık çoğu yasadanda haberimiz olmuyor sessiz sedasız yasalar zamlar.

çok yerinde tespit...
    şuna eminim ki burdakilerin hepsi yazı yazanların tamamı ya acemi yada işi bilmeyen çaylaklar devamlı bakıyorum takip ediyorum ne yazacaklar diye.inanın ben memur olsam tüm girişleri gümrüğe alırdım.bu işler her yerde yazılmaz söylenmez.özelde konuşulur.inanın bu ve bunun gibi konular yüzünden onlarca kişi yurt dışı macerasına katıldı.çoğuda yakalanıp ağladı..yeter artık şu konuyu kapatınn...

• ben getirmem getirenden alırım.nedenmi benim için risk yok.bırakında işi ehil insanlar yapsın.paran boşa gideceğine biraz fazla ödersin.kafam rahattt hacıııı.(bu konuyuda silin artık)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum burası g3 konusu fakat sormam gerek, pandawill den nerman n2 sipariş etmiştim, şu an kargo takip drumu bu.

1.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    31/05/2013 10:45:59
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    3.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    31/05/2013 10:46:40
    4.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    31/05/2013 16:16:55
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    04/06/2013 08:26:22
    6.
    Gümrükten Çıktı - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    04/06/2013 11:15:59
    7.
    Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)

yani gümrüğe takıldı fakat alıcıya ihbar nedir? yada gidip adamlarla görüşmek zorundamıyım bana kalsa bugün geri göndersinler paramı alayım istiyorum hiç konuşmaya niyetimde yok bir an önce tekrar sipariş vereyim en azından

• hiç muhattap olma veya
    araya adam sok geri göndersinler
    geçen eskişehirde yeni kanundan dolayı telefon getiren elemana 4 katı para cezası veriyolarmış araya birini sokmuş cezadan yırtmış telefonu da geri göndertmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

biliyorum burası g3 konusu fakat sormam gerek, pandawill den nerman n2 sipariş etmiştim, şu an kargo takip drumu bu.

1.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    3.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    31/05/2013 10:46:40
    4.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    31/05/2013 16:16:55
    5.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    04/06/2013 08:26:22
    6.
    Gümrükten Çıktı - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    04/06/2013 11:15:59
    7.
    Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)

yani gümrüğe takıldı fakat alıcıya ihbar nedir? yada gidip adamlarla görüşmek zorundamıyım bana kalsa bugün geri göndersinler paramı alayım istiyorum hiç konuşmaya niyetimde yok bir an önce tekrar sipariş vereyim en azından

ihbarda, bulunduğunuz yerin pttsine çağırcaklar.memur ile beraber açacaksınız paketi.telefon varsa geri göndericekler,telefon yoksa vergisini verip alacaksınız ürünü.yani şu halükarda telefonunuz geri gönderilecek her türlü.

• @tendertendere@diecaprio

postaneye gitmsen kaç günde sonra geri gönderirler telefonu, paypal dan dispute şimdiden açayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 5 Haziran 2013; 12:06:07 >
  • quote:

@tendertendere@diecaprio

postaneye gitmsen kaç günde sonra geri gönderirler telefonu, paypal dan dispute şimdiden açayım mı?

bence telefon et bi yokla
  • Daha bugün bu kağıt geldi kapıya, ihbar dedikleri anladığım kadarıyla bu.
    Üzerinden ürünü gelin alın diyor? Oraya gidince verecekler mi yoksa gene açıp bakma olayımı olacak anlayamadım, ayrıca paypal ekstresi ya da başka birşeylerle beraber mi gideyim?
     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 7 Haziran 2013; 14:28:03 >

• hocam hayırlı olsun
  • Telefonsa vermeyecekler
  • bir kere ekim ayında telefon getirtim singapur post ile kullanıyorum suan sorunsuz geldi amma velakin ogunden bugune işle cok değişmiş suan bir adet daha istedim ama nezaman gelir ne yapar gecermi gecmezmi bilmiyorum yanlız, hayatımda 100 e yakın yurtdısından alış verişim oldu bir kez gümrükle muhattap oldum oda benim salaklığım ems ile 3 adet tablet istedim koca kutu hızlı posta olunca gümrükte takıldı 3 tane tablete 400 lira para biçtiler 80 lira gümrük ödeyip aldım paketi tabi isteyen arkdaslardan 80 lira fazla aldım gümrükteki adam kutuya bakmadı bile zaten gümrük vergisinin ödendiğine dair bir kağıt veriyolar gidip postanedeki depodan alıyorsun en azından denizlide bu iş böle haa suda var işim gereği bir çok kişi ile muhattap oluyor tesadüf bir telefoncu ile tanıştım adam bana bir kaç tiyo verdi bu telefon işinde kendisi sürekli getirtiyormus hatta benim amoi n820 yi gördü gümrükten nasıl gecirdin diye sordu ordan basladı muhabbet
    bana kesinlikle hızlı posta kullanma olabilecek en küçük paketle yollattır ve mümkünse köpükle sardır dedi köpük x ray cihazında kutuyu tam gösterdiği için içindeki detay çok belli olmuyormus adamın dediği bu birde sakın gift yazdırma gift ler iki katı daha dikkat ediliyor dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

bir kere ekim ayında telefon getirtim singapur post ile kullanıyorum suan sorunsuz geldi amma velakin ogunden bugune işle cok değişmiş suan bir adet daha istedim ama nezaman gelir ne yapar gecermi gecmezmi bilmiyorum yanlız, hayatımda 100 e yakın yurtdısından alış verişim oldu bir kez gümrükle muhattap oldum oda benim salaklığım ems ile 3 adet tablet istedim koca kutu hızlı posta olunca gümrükte takıldı 3 tane tablete 400 lira para biçtiler 80 lira gümrük ödeyip aldım paketi tabi isteyen arkdaslardan 80 lira fazla aldım gümrükteki adam kutuya bakmadı bile zaten gümrük vergisinin ödendiğine dair bir kağıt veriyolar gidip postanedeki depodan alıyorsun en azından denizlide bu iş böle haa suda var işim gereği bir çok kişi ile muhattap oluyor tesadüf bir telefoncu ile tanıştım adam bana bir kaç tiyo verdi bu telefon işinde kendisi sürekli getirtiyormus hatta benim amoi n820 yi gördü gümrükten nasıl gecirdin diye sordu ordan basladı muhabbet
    bana kesinlikle hızlı posta kullanma olabilecek en küçük paketle yollattır ve mümkünse köpükle sardır dedi köpük x ray cihazında kutuyu tam gösterdiği için içindeki detay çok belli olmuyormus adamın dediği bu birde sakın gift yazdırma gift ler iki katı daha dikkat ediliyor dedi

Benim kutu hayvan gibiydi + ems express ile geldi ? Problem ? (Acaba şansmı var )

• Bana JIAYU G3S getirtebilecek varmı? Getirtebilecek olan özelden fiyatını yazsın
  • quote:

Daha bugün bu kağıt geldi kapıya, ihbar dedikleri anladığım kadarıyla bu.
    Üzerinden ürünü gelin alın diyor? Oraya gidince verecekler mi yoksa gene açıp bakma olayımı olacak anlayamadım, ayrıca paypal ekstresi ya da başka birşeylerle beraber mi gideyim?
     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Bunca senedir ilk kez bu sekilde bir ihbarname gördüm pttden.
    Sanırım 4 katı idari para cezası ihbarnamesi bu.
    Sizi davet etmişlerki tokatlasınlar :))

Muhtemelen size yasak diyip cezayı dayatıcaklar.
    Teslim etmezler zannetmiyorum.
    Zaten gümrüklü ibaresi var.
    Tanıdık bulun veya aglayın sızlayın rica edin ceza ödemeyin.
    100 dolarlık cihaz icin kaybınız 500 dolar oluyor cünkü.
    Cihazda geri gitmiyor ve basınıza bela her şekilde.

• pazartesi anlaşılacak artık. haberkağıdında takip numarası değişmiş bu sefer kabul edildi yazıyor eve kadar getirmişlerdi vermeyecek olsalar getirmezlerdi diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.