Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

Mümkün

2 tane jiayu g3
    2 tane iocean x7
    1 tane feiteng h9500

2 tane s3 clon
    1 tane kpta5

hepsi sorunsuz geldi.

Yöntem ve takip numaraları bende kalsın

hahah yazdıkları telefonlara bakın hepsi çan çin çon acaba bu telefonları kime satıyor satıpda 2 gün sonra ben sizi tanımıyorum mu diyor? yada kaçak da olsa sattığı malın arkasında 1 yıl duruyormu bunu merak ediyorum.

kendi fikrim aldıkları telefonlara bakılırsa hiç bir yöntemi yok sallıyor.çünkü o telefonları yurt dışında satanlarda alanlarda belli :d
  • mesaj sayısına bakılırsa klavye kahramanlarından sanırım.boş kaldıkça cevap yazmış olsa gerek.moderatör de olabilir :)
    unutmadan çok laf yalansız çok malda haramsız olmazmış tabi bu sadece bir atasözü üzerine alınma. söylediğin telefonları aldığına inanıyorum :)
    (benim mesaj sayıma bakıp dün katıldığımı sanma ben bu forumdayken sizler bu siteyi bilmezdiniz 10 yıllık üye 12yıllıkda takipciyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli125

mesaj sayısına bakılırsa klavye kahramanlarından sanırım.boş kaldıkça cevap yazmış olsa gerek.moderatör de olabilir :)
    unutmadan çok laf yalansız çok malda haramsız olmazmış tabi bu sadece bir atasözü üzerine alınma. söylediğin telefonları aldığına inanıyorum :)
    (benim mesaj sayıma bakıp dün katıldığımı sanma ben bu forumdayken sizler bu siteyi bilmezdiniz 10 yıllık üye 12yıllıkda takipciyim)

:))))

Boşuna heveslendik desene şefim :):):)
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Rüşvet veya gümrük tanıdığı ile Hiç alakası yok..Forumdaki mesajlarımı okursanız zaten anlarsınız..Kimseyede yalan borcum yok.Burda "Sallıyor" diyeler yana yana pm atıp" usta nasıl getirtiyorsun bizede söyle" diyorlar nedense..Getirtemeyen veya gümrükte telefonu yakalanan keni becereiksizliklerini burda başkalarına mok atarak çözemezler.

@KAPTANELVIS
    Dediğim gibi sallamıyorum getiriyorum.Genelde satmak için değil çevremdeki insanların isteği üzerine getiriyorum.Yada yeni bir model çıkınca elimdeki satıp yenisini getirtiyorum.

@veli125
    Telefonların hepsi çin malı telefon.Zaten konuştuğumuz başlıkta çin malı telefon başlığı..Sen neyin kafasındasın? Kimseyede zaten garantili diye satmıyorum.Alanlar cihazın ne olduğunu bilerek alıyor zaten..
  • Salladığını sanmıyorum. Benim de telefon takıldı. Hangi yöntemle geçtiğini az çok öğrendim. Şu anda g3 kullanıyorum. Ekran olarak böylesi Türkiye'de var mı bilmem. Yalnız çin firmaları desteği çok hızlı kestiği için 5-6 ayda telefon eskiyor. Yani son kullanıcı için Çin telefonları sadece boşa zaman kaybı bana göre. Ama küçümsemek de yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanadam -- 6 Temmuz 2013; 13:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KPT A5 , Jiayu G3'ün çakması çıktı vay bee :))

ARKADAŞLAR JIAYU G3S ALICAM EĞER SATAN VARSA HEMEN ALABİLİRİM
    G3 TE ALABİLİRİM. AMA FİYATTA AŞIRIYA KAÇMAMANIZ KAYDIYLA.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 6 Temmuz 2013; 23:32:03 >
  • dostum ortalama yurt dışı fiyatına 100tl ekleyip satılıyor.ondan daha aşağı satan pek olmaz. çünkü getirmek riskli ve zman alıyor
  • zaten 50 lira ekleyip satan olsa ben de alacam bi tane ama... 100 de değil 150 ekliyorlar.

bu gidişle ben kendim sipariş verecem gibi duruyor sonunda.

acele de etmek istemiyorum. 2gb ramli modeller yaygınlaşıp fiyatları biraz daha düşerse güzel olur
  • quote:

Rüşvet veya gümrük tanıdığı ile Hiç alakası yok..Forumdaki mesajlarımı okursanız zaten anlarsınız..Kimseyede yalan borcum yok.Burda "Sallıyor" diyeler yana yana pm atıp" usta nasıl getirtiyorsun bizede söyle" diyorlar nedense..Getirtemeyen veya gümrükte telefonu yakalanan keni becereiksizliklerini burda başkalarına mok atarak çözemezler.

@KAPTANELVIS
    Dediğim gibi sallamıyorum getiriyorum.Genelde satmak için değil çevremdeki insanların isteği üzerine getiriyorum.Yada yeni bir model çıkınca elimdeki satıp yenisini getirtiyorum.

@veli125
    Telefonların hepsi çin malı telefon.Zaten konuştuğumuz başlıkta çin malı telefon başlığı..Sen neyin kafasındasın? Kimseyede zaten garantili diye satmıyorum.Alanlar cihazın ne olduğunu bilerek alıyor zaten..

Dostum benim msjlarımı okmkursan sallıyor diye ifade kullanmadıgımı görürsün.
    Ben seni tenkit etmedim.
    ÖZelden msj atıpta dediklerin arasında bende varım lakin ben sana sallıyoun deyipte msj atmadım dikkat edersen.

Ayrıca bi laf vardır; kargaya mokun ilaç...
    Seninkide tercih meselesi saygı duyarım.

Siparişi olanda varsa bana özelden yazsın arkadaslar.
    Biraz masraflı olabilir belki ama kesin digil şu ara netleşmek üzere.
    Eger isparişleriniz olursa komisyonla getirtirim.
    1 hafta sonra filan nasipse yardımcı olabilirim.

• quote:

@KAPTANELVIS

@veli125

senden taktik isteyen oldumu sallama bari bir tane mesajı eklesene suraya sallamadıgını görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 10 Temmuz 2013; 2:39:39 >

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Buyur..Yetmezse daha eklerim
     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Neyin peşindesiniz anlamadımki.. Benim yöntemim var ve getirtiyorum.Sizde bulun yöntemini getirtin elinizden alanmı var...
  • quote:

Buyur..Yetmezse daha eklerim
     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Neyin peşindesiniz anlamadımki.. Benim yöntemim var ve getirtiyorum.Sizde bulun yöntemini getirtin elinizden alanmı var...

ben yokum içlerinde gerisi teferruat yani sallıyorsun
  • telefonum geldi G3S aldım quad core telefon zehir gibi nazar değmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surinamli -- 24 Temmuz 2013; 3:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: surinamli

telefonum geldi G3S aldım quad core telefon zehir gibi nazar değmesin :)
    hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli125 -- 24 Temmuz 2013; 13:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: surinamli

telefonum geldi G3S aldım quad core telefon zehir gibi nazar değmesin :)

Hangi siteden sipariş verdiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali4444 kullanıcısına yanıt
    aliexpresten verdim
  • Arkadaşlar pandawill den 210 tl ye telefon aldım gümrükten geçmesi için ne yazim pandewille pm atarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar pandawill den 210 tl ye telefon aldım gümrükten geçmesi için ne yazim pandewille pm atarsanız.

hangi cihazı aldınız link var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar pandawill den 210 tl ye telefon aldım gümrükten geçmesi için ne yazim pandewille pm atarsanız.

hangi cihazı aldınız link var mı

http://www.pandawill.com/tengda-t94-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-4g-50-inch-hd-screen-80mp-camera-white-p75792.html

Bu kardeş baya uygun geldi bana

• şimdi beyler bu çinden gelen zopo, iocean x7 thl w8 gibi telefonlarda aynı s3 teki performansı buluyomuyuz yani bi önyargı oluyo insanda ister istemez de hiç bi farkı yok mu yani bu telefonların eksik yanı falan
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.