Şimdi Ara

Cevap: merkezi puanla yatay geçiş konusunda yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği(İÖ) hazırlık sınıfındayım ve kalacam.2013 girişliyim. mf- 4 puanım 395.
    çukurova elektrik elektronik müh. geçmek istiyorum. çukurova EEM 2013 te 384le kapatmış. ikinci öğretimi 352 ile kapatmış.ayrıca çukurova eem %100 ingilizce.
    1-)hazırlıkta kalmam
    2-)%30 ingilizceden %100 ingilizceye geçmem
    3-)2.öğretimden 1. öğretime geçmem
    SORUN OLUR MU????
    4-)geçişler ne zaman başlar
    5-)okula götürmemiz gereken belgeler neler

ÇOKKKK ACİLLL CEVAPPPP

• myaser M kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerleştirme puaniyla yatay geçiş yaptığınız için kalmanızın hiç önemi yok ama gittiğiniz üniversitede hazırlık zorunluysa yeniden okumaniz gerekir. Ayrica ikinci öğretimden birinci öğretime de geçebilirsiniz. Gerekli evraklar için gecmek istediğiniz üniversitenin başvuru ilanini takip edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslideveci A kullanıcısına yanıt
    hocam bilginiz var galiba.Benim ilk senem hazırlık okudum,okulu değiştircem yıl sonuda geçiş oluyor mu yada bölüm değiştirilebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslideveci

Merkezi yerleştirme puaniyla yatay geçiş yaptığınız için kalmanızın hiç önemi yok ama gittiğiniz üniversitede hazırlık zorunluysa yeniden okumaniz gerekir. Ayrica ikinci öğretimden birinci öğretime de geçebilirsiniz. Gerekli evraklar için gecmek istediğiniz üniversitenin başvuru ilanini takip edin.

hocam peki başvuru tarihleri öne çekilir mi????
  • NyKs // kullanıcısına yanıt
    Okulunuzu da bölümünüzü de değiştirebilirsiniz. Henüz hazırlık okuduğunuz icin ganoyla yatay gecis yapamazsınız ama merkezi yerleştirme puaniyla yatay geçiş mümkün. Arasrirmanizi oneririm.

• myaser M kullanıcısına yanıt
    Ganoyla yatay gecis temmuz ağustos aylarında oluyor universiteye göre değişiyor. Merkezi yerleştirme puaniyla yatay gecis de eylül ayında oluyor. Ama takip etmenizi hatta üniversiteleri arayip bilgi almanizi oneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.