Şimdi Ara

Cevap: Oyuncu Olmak İçin Ajanslara Başvuran Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncu olmak isteyen herkes eğer eğitimi yoksa kesinlikle bir ajansa kayıt yaptırmalıdır. Eğitim yok ve sadece yeteneğinize güveniyorsanız başvuru yapacağınız belli başlı ajanslar var. Zaten herkesin bildiği gündemde olan ajanslar belli. Daha önceden çalışmış olduğum ajanslardan bir kaçına oyuncu olmak isteyen arkadaşları yönlendirebilirim. Önceden çalışmış olduğum oyuncu ajansları.
    E, Sektörde adı geçen oldukça iyi bir ajans ama ünlü ve şöhret olmak istiyorsanız aldanırsınız çünkü cast sayısı neredeyse bir şehir sayısına ulaşmıştır. Vakit kaybettirir.
    BEST MODEL AJANS, sektörde ödeme yapmadığı için ve insanları sürekli dolandırdığı için adından sıkca söz ettiren bir ajansdır. kesinlikle ödeme alamaz ve her yapılan başvuruyu onaylayı kayıt ücreti adı altında para talep eder. ve gittiğiniz 2 çekim staj der, diğer gittiğiniz çekimlerin ödemesini de almazsınız :)) şahsen şuan 11 çekim ücretim var ve alamıyorum.. sahibi yüksel duman, racon sahibi kendini peygamber zanneden, karaktersiz bir adam denirse adamdır..
    FENOGRAM AJANS, sektörde dürüstlüğünden ve çalışma güvencesinden dolayı adından sıkça söz ettiren, oyunculuk, modellik ve fotomodellik alanlarında iyi bir portföye sahip bir ajansdır. kendine güvenen herkese tavsiye edebilirim. ödemelerinizi zamanından önce alabilirsiniz. görüşmeye gittiğinizde de açık büfesinden isteiğiniz kadar yiyip içebilirsiniz :))
    CEM AJANS, gittiğiniz 3 çekimin staj olduğunu söyler ve 3 çekim ödemesi yapmaz. toplam da 5 çekim olduğunda ödeme alırsınız der. ama ödeme almaya gittiğiniz de yerinde bulamazsınız çoktan adresi değiştirmiştir bile :))

saygılar.

• Sizi amele gibi kullanırlar akşama kadar sonra ilk çekimde para vermiyoruz der gönderirler boş iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Mart 2014; 20:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar amele gibi kullanılmasınlar diye yazdım bu yazıyı zaten :)) çok esnek bir sektör dikkatli olunması gerekir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.