Şimdi Ara

Cevap: Paket Veri Kaybı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet'le ilgili yasadigim problemi internette arastirirken bu siteye rastladim.
    Iyiki böyle bir site var.

Gecen hafta Mavi Firsat denilen Uydunet + Teledünya kampanyasina basvurdum ve baglantim yapildi.

Ancak o günden sonra baglantimda kesintiler yasamaya basladim.

Daha önce TTnet eko 8mbps kullandim 2 sene hic problem yasamadim.

Modemi ac-kapa, bilgisayari ac-kapa yaptim ilk 2-3 gün öyle idare ettim.
    Ama sonra o da ise yaramaz oldu.

Müsteri hizmetlerini arama günlügüm söyle:

• 1. Arama: Bizde sorun gözükmüyor, sorun bilgisayarinizda dediler. Ben de nasil olur daha önce TTNET kullaniyordum onda hic sorun yasamadim dedim. Sonra ariza kaydi aldilar. Ne arayan ne soran var

• 2. Arama: Ariza kaydi birakmistim ama kesintiler devam ediyor. Her defasinda modemi acip kapatmak zorunda kaliyorum dedim. Bu sefer modemi resetlememi ve kurulumu kablolu olarak gerceklestirmemi istediler. Onu da yaptim. Ama kesintim devam etti.

• 3.Arama: Bu sefer tekrar ariza kaydi biraktim. Sorunum cözülmezse sözlesmemi iptal edecegimi de söyledim. Ekibin aksam 10'a kadar gelebilecegini, eger gelemezse ertesi gün öglene kadar mutlaka gelecegini söylediler. 2 gündür ne gelen var ne giden.

Ben anlamadim bu isi. 1 haftadir isimi gücümü biraktim bunlarla ugrasiyorum.
    Bakin sabah 4 olmus millet sahurunu yapmis yatmis, ben internet basinda neyle ugrasiyorum.

TTnet aboneligimi iptal etmek istedigimi ögrenince deli gibi aramaya baslamisti.
    Iptal ettikten sonra ne kampanyalar ne vaadler teklif etti sastim kaldim.
    Birisinden kurtuldum derken daha kötüsü cikti karsima.

Sinirlenmekten ve cözüm aramaktan yoruldum.

Yazacak cok sey var da daha artik yarin yazarim. Esas baglanti sorunumu ayrintili olarak anlatirim.

Arkadaslar mesajima lütfen cevap yazin da sözlesme iptali icin subeye gidene kadar sakinleseyim biraz.
    Yalniz olmadigimi bilmek istiyorum. Enerji toplamam lazim.

cevap yazan herkese simdiden cok tesekkür ederim.

• Çözümü yok ve yalnız değilsin.İl müdürlüğü ile görüşürsen biraz bastırırsan belki bir ihtimal sözleşmeni iptal ettirebilirsin.Bana teklif etmişlerdi iptal etmeyi kabul etmemiştim çünkü 4 mbit uploada ihtiyacım vardı.İl müdürlüğü yan çizerse nasıl olsa hakem heyeti aracılığı ile ayıplı ürün aldığın gerekçesi ile sözleşmeden cayabilirsin çok canını sıkacak birşey yok.Sonuçta muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz dimi?Belkide muz cumhuriyetinde yaşıyoruzdur kim bilir...
  • zeynep_Uydunet Z kullanıcısına yanıt
    Cevaplariniz ve önerileriniz icin cok tesekkür ederim.

O gün modem güncellemesi yaptim, netmaster'in sayfasindan. Dün baglantida problem olmadi.
    Bugün yine kesilme oldu. Aga baktim, bilgisayar modeme bagli gözüküyor (kablosuz olarak tabi) ama internet yok.
    Windows'un Sorun Giderme aracini actim bekledim, yine modeminizi sifirlayin dedi.

Netmaster'i aradim. Sorunu anlattim, yani baglantimda kesinti oluyor ve Uydunet sorun olmadigini söylüyor dedim.
    Netmaster'in arayüz sayfasini actirdi ve kanal ayarlarinda degisiklik yaptigini söyledi,
    bundan sonra baglantim daha iyi olacakmis, kesinti olmayacakmis.
    Ag konusunda bilgim yok umarim kesinti yasamam.
    Pazartesi sözlesmeden sonraki 14. gün, yani resmi olarak iptal etme hakkimin son günü.
    Önümüzdeki 2 gün interneti zorlayacagim, bakalim kopma olacak mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözülemeyen Paket Kaybı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.