Şimdi Ara

Cevap: Sharp LC50LE762E tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: ayasar38

kardeş tv ye daldın unuttun forumu valla, nasıl tv tavsiye eder misin yoksa lg 50670v ya da samsung 48h6470 alacağım, karar veremedim bir türlü...

samsung bilgisayar gibi tv yapmış kumandası yeter diyorum ama panele güvenemiyorum, sharpında smart ve format-altyazı-ses desteklememe olayına...

siz ne dersiniz arkadaşlar?

Kusura bakmayın, aslında TV'ye dalmadım. Bugün televizyonu geri iade ettim.

Sadece kurulduğu an bakabildiğim için sizin merak ettiğiniz konularla ilgili yorum yapamadım. Geri gönderene kadar da kutusunda bekledi.

Panelinin Vestel üretimi olabileceğini söylemiştim. Arasındaki etiket sadece İngilizce ve Türkçe dillerinde yazılmıştı. Ancak garanti belgesinde de üretim yeri Polonya yazıyor. Japon üretimi değil yani.

İade sebebim ise ekranın salona çok büyük gelmesi. Tabiki bana göre. Salon 28 m2. İzleme mesafemiz ise en uzak koltuk 4 metre. Mevcut kullandığımız 26" TV'ye göre epey büyük. Ekran olarak iki katı olmasına rağmen ekran alanı olarak neredeyse 4 katı. Daha çok SD yayınları izlediğimizi düşündüğümüzde ekran büyük olduğu için görüntüdeki kumlanma daha belirgin oluyor. SD yayınlar şu enki LCD TV'den daha kötü geldi bu nedenle.

Marka takıntınız yoksa ve fiyatlar da uygunsa LG makul bence. LG 42LB730 serisi tasarım ve özellik olarak daha üstün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasarca -- 17 Eylül 2014; 0:51:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.