Şimdi Ara

Cevap: Skaylake işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ben bu işlemciyi kullanmaktayım (intel i5 6600k )msı z170a gaming m7 anakart ile ancak bu donanıma Windows 7 pro kurdum bazen sistemde kasma oluyor özellikle masaüstü peek özelliğini kullandığımda pc kasıyor ayrıca usb 2.0 larda yazıcı ve kablosuz klavye Mouse bağlı ancak ps2 nin yanındaki 2.0 portunda klavye Mouse düzgün çalışmıyor bende onun yanındaki 2.0 portuna bağladım o portada yazıcı bağladım (ps2 nin yanındakine) bu seferde yazıcı açıkken klavye çok geç tepki veriyor bunun nedeni kullandığım işletim sisteminden mi kaynaklı acaba lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap yazzın kafayı yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu_37 -- 24 Aralık 2015; 22:43:07 >

• Öncelikle bir bios güncellemesi yapmakta fayda var son olarakta tam bir sürücü desteği için güncel bir işletim sistemine geçmende fayda var.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    öncelikle mesajınız için teşekkür ederim bios güncellemesi yaptım ancak sorunum aynı anakart üzerinde ps2 nin yanındaki usb 2.0 portu için hotkey switch var ondan kaynaklanırmı usb sorunları bilemiyorum o switch in açık mı kapalımı olması gerekir bilemedim.
  • O beyaz düğme cmos clear düğmesi anakartı sıfırlamak için gaming hotkey bambaşka bir şey

Biosdan xmp ram ayarını da kontrol edebilirsen iyi olur.
     Cevap:  Skaylake işlemci
    x.mp modu açık ve cpu 4.50 ghz oc yapılmış durumda bunlarla alakası olabilirmi gaming hotkey switch kapalı olsa usb portları düzelir mi acaba?
  • xmp modunda sorun yok büyük ihtimal yapılan overclock stabil değil gibi

gaming hotkey switchin anakart üzerinden bana resmini atarmısın bahssettiğin düğme o değil çünkü resme bakarsan düğmelerin adları yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Aralık 2015; 23:08:09 >
  • overclock işlemini iptal ettiğimde de sorun aynı masaüstü peek özelliğinde yapıyor. hemen kasmaya başlıyor işlemci %15in üzerine çıkıyor ve kasma hemen o an başlıyor ve pc boşta olduğu halde cpu değeri birdaha da düşmüyor ve gittikçe yükseliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka işletim sisteminde denediniz mi windows 10 da mesela?
  • Cevapla butonunu kullanmadığın için gözümden kaçmış sistemi birde win10 ile test et derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Aralık 2015; 16:46:23 >
    slm bahsettiğim kasılmanın sebebi anakart'a ait bir sürücünün gizli simgeleri göster penceresinde bulunmasından kaynaklıymış oradan kaldırdığımda kasma sorunu düzeldi hotkey switch kapattım ps2 nin yanındaki usb portunda çalışmayan klavye Mouse çalışmaya başladı ancak yazıcıyı çalıştırdığımda optik sürücü olarak görünüyor ve çıktı alınmıyor yazıcıyı kaldırdım ve yeniden yükledim usb kablosunu taktığımda hp smart install diye bişey kuruyor ve sorun ondan kaynaklanıyor bunu nasıl çözebilirim
  • hp smart install yazıcının ayar programı bildiğim kadarıyla yazıcı optik sürücü gibi görünüyor derken bana bir ekran alıntısı atsana tahmin ettiğim gibi mi uzun zamandır yazıcım yok o yüzden örnek veremiyorum
    işaretlediğim gibi çıkıyor üsteki çıkmamalı sadece alttaki çıkmalı
  • http://support.hp.com/us-en/document/c03659948 şuna bir bakarmısın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Aralık 2015; 21:14:19 >
    ilgin alakan için teşekkür ederim en sonnunda Windows 10'a geçiş yaptım ve bu sorunların hiç biri kalmadı Allahım'a çok şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.