Telefon Fanatikliği yapan arkadaşları anlamıyorum! Heralde Para karşılığı Fanatizimcilik yapıyorlar. Araştırsalar bir dönem dizi fanboylarının para aldıkları gibi telefon fanatikliği yapanlarında para aldığı ortaya çıkar heralde. Kimse Ücret verip sorun yaşadığı telefonu durduk yere kötülemez amacıda zaten kötülemek değildir sorunlarına çözüm bulmaktır. Burda gelipte Marka fanatikliliği yapmayın lütfen Xperia L Kullanıcılarının yaptığı yorumu anlarım Hadi Diğer Sony Kullancılarının'da ama ellerinde başka markaların telefonu olanlar niçin gelip Sony'i kötüleyip kendi telefonlarını kötülemiyorlar? madem öyle bende ozaman şöyle örnek vereyim; Xperia L, Allah'a şükürler olsun Televizyonlar'da S3,S4 gibi çakma olarak ayağa düşmedi. Yada diğer telefonlar gibi birbirlerinin oval şeklini taklit edip Dışarıda A Bu Telefon S4 Mü diyip İncelemek İçin eline aldığında a bu başka markaymış ama aynı s4 yada s3 denmedi bir markanın kendine özgü şekli olmalı! Sony'in hiç değilse kendine özgü bir tarzı var konumuz buysa Bunlardan Bahsederiz ama konumuz bu değil. Xperia L Telefonum'dan memnunum 4.2.2 güncellemesi ile gelen scn auto kapanma sorununun ve diğer hataların sony tarafından giderilip 4.2.2'nin stabil halde kullancılara sunulmasını istemek hakkımız. 4.3 yada 4.4 kikkat gelirse'de birşey demeyiz o yönde şuanlık beklentimiz yok ileride ne olur bilinmez.
Not:Akşam Okuduğu Telefona Viris Girmiş Yorumundan sonra kopmaya başladım yahu nedir bu para karşılığı fanboy meraklılığı anlamıyorum herkesin telefonuna aynı anda mı viris girmiş 4.2.2 Güncellemesi yaptıktan sonra? scn auto modu hangi xperia l kullanıcısında kapanmadan düzgün çalışıyorsa buyursun söylesin?