Şimdi Ara

Cevap: TR ENDURANCE F1 2013 LEAGUE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yabancıların "disclaimer" dedikleri eylemi yapmak için buradayım. Bunu yazmak daha bugün aklıma geldi ve uyumadan önce bu insan değildim. Bundan dolayı gece ettiğim ve şimdi söylediklerime ters düşen tüm sözler geçerli değildir artık.

Sıkıldım, cidden sıkıldım. Hayatımdaki her engelden, her yorucu faktörden sıkıldım. En çok da beni ağlama duvarı olarak gören insanlardan. Aslında "ağlama duvarı" tanımı demek istediğimi tam olarak anlatıyor. Gelip bana ağlıyorlar, tüm sıkıntılarını, tüm dertlerini üstüme kusuyorlar. Ardından bir şeyler demeye çalışıyorum. Bana tam olarak duvar muamelesi ettikleri yer burada başlıyor işte. Dediklerimin hiçbir etkisi olmuyor. Sanki duvarmışım da yalnızca kendi seslerinin yankılarını duyuyorlar. Kendi seslerini duydukça daha da artıyor konuşmaları. Dediklerimin önemi yok onlar için sanki. Kendi kafalarındakini söyleyip benim dediklerime kafa sallıyorlar ancak. Sesinizden de yankılarınızdan da bıktım artık.

Bir derdiniz varsa gelip konuşun. Derdinizi dinlerim benim dediklerimi önemsediğinizi düşündüğüm sürece. Ama çözümlere kapalı bir şekilde ve sızlanarak gelmeyin. Ligde yavaş mı kalıyorsunuz? Çözüm önerisi veririm. Yaramıyor mu işe? Farklı şeylerle gelirim. Bana video gönderen insanlar bile oldu hatalarını söylemem için. Bunu da gayet uygun bir dille yaptılar. Ben de yardım ettim. Her yarış, istisnasız her yarış sonunda gelip sızlanıyorlar bana. Yavaş mı kalıyorsunuz, benim ligin zirvesindeki 3-4 pilottan biri olarak konuşmam kolay mı? Klavye yavaş mı kalıyor? Umrumda değil. Hedeflerinizi kapasitenize göre belirleyin. "Çalışsam bunu geçerim." havasında gelmeyin bana. Yapamadınız şu ana kadar çünkü. Her hafta 5 gün direksiyona(eskiden klavyeye) dokunmadan yarıştım ve eve tüm günün okul yorgunluğuyla gelip 20 dakika tt yaparak girdim yarışlara. Son üç yarışta antrenmanlıydım tam olarak. Onlarda da benden açık bir şekilde hızlı bir pilot olduğu için en önde yer alamadım. Herkes benim kadar iyi olamaz, herkes benden kötü de değil ama. Umur abi, Fırat abi ve gününde olduğunda Özgün. Bunlar benden üstün pilotlar oldular bu sezon. Geri kalan herkesi geçebilirim. Benden yavaşsınız çünkü. Gerek şartlardan dolayı gerekse de saf hız probleminden dolayı. Boş boş sızlanmayın ligi bırakmak istediğinizi söyleyerek, motivasyonunuzu kaybettiğinizi söyleyerek. Siktirin gidin yarışmayın o zaman. Hiç umrumda değil bundan sonra. Gelip benimle ciddi ciddi dertleşen, sıkıntılarını anlatan ve benim dediklerimi de ciddi bir şekilde dinleyip fikirlerini paylaşan insanları hariç tutuyorum. Bana duvar muamelesi yapmadılar çünkü. Dediklerimin bir önemi vardı.

Son olarak, bana değişik üsluplarla gelmeyin. Genel olarak şakalı konuşmayı, göndermeler yapmayı severim ama. Umur abiye "İnşallah kaza yaparsın" temalı şakalarım bile var. Ama genel olarak her şey şakada kalıyor. Umur abi gibi insanlarla her zaman belli bir seviyeyi tutturduk. Durduk yere küfürlü konuşursanız, hakaret içerikli hitap ederseniz ya da yukarıda anlattığım gibi beni umursamazsanız aynı şekilde karşılık görürsünüz ve terslenirsiniz. En iyi ihtimalle cevap alamazsınız. Kimseyle "enseye şaplak göte parmak" havasında laubali olmak istemiyorum çünkü.

Evet, sinirliyim. Evet, üslubum iyi değil. Ama bunları hak edenlere söylüyorum. Sadece bu ortamda da değil; hayatımda, ilişkilerimde yukarıdaki faktörlerle beni yoran tüm insanlarla bağlantımı anında keseceğim. Ne kadar kıymetli oldukları önemli değil. Kimse benden kıymetli değil benim için çünkü. Annem, babam, 10 senelik dostlarım, kız arkadaşım beni bu kadar yormuyor. Bu arada onlar da benden değerli değiller benden benim için, aynı herkes gibi.

Yukarıda demek istediklerimi yanlış anlayabilirsiniz. Bu benim sıkıntım değil. Kafa karışıklığınız varsa gelir konuşursunuz. Kendi kendinize yorumlar yaparsanız sorumluluk bana ait değil. Beni yormayın da ne bok yiyorsanız yiyin.

Not: Takım arkadaşım Alper için buradan her şeyin en iyisinin kendisiyle olmasını diliyorum. En iyi anlaştığım ve takım arkadaşı olarak en çok istediğim kişiydi. Umarım lig haricinde tekrar yarışma fırsatı buluruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.