Ben ufolara inanıyorum. Bu konu hakkında çok sevdiğim bir söz : Uzaylıların olmadığının en büyük kanıtı şuana kadar onları bulamamamız.
o kadar geniş bir evrende
Bundan 4 sene önce antalyada sitenin içerisinde dolaşıyorum gökyüzüne bakıyorum. Derken parlak bir yıldız dikkatimi çekti. dümdüz hareket etmeye başladı uçaktır dedim birden daireler çizmeye başladı şaşırdım çünkü bir uçağın öyle manevra alması vede o hızda mümkün değil. bir ileri bir sağa bir sola gitti geldi döndü derken birden deniz tarafına çok hızlıca gidip aniden kayboldu. Uçak olamaz , ışık gösterisi olamaz havada bulut yok ? ışınlanma teknolojisi olamaz :D Amerikanın uçağı olsa o derece parlamaz ve manevra yapamaz hiç sanmıyorum.
Öncelikle şuna bir açıklık getirelim. Ufo tanımlanamayan hava aracı demektir. Yani illa uzaylı teknolojisi olmasına gerek yok. Gizli bir proje de olabilir. Yani sen ufolara değil dünya dışı varlıklara inanıyorsun. :) Dünya dışı varlıklara bende inanıyorum ama insanlar bunu duyunca dalga geçiyor, garipsiyor vs. Bu varlıkların bizim kadar zeki olmasına gerek yok. Marstaki gözle görülemeyecek kadar küçük bir organizma bile dünya dışı bir varlıktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir
Öncelikle şuna bir açıklık getirelim. Ufo tanımlanamayan hava aracı demektir. Yani illa uzaylı teknolojisi olmasına gerek yok. Gizli bir proje de olabilir. Yani sen ufolara değil dünya dışı varlıklara inanıyorsun. :) Dünya dışı varlıklara bende inanıyorum ama insanlar bunu duyunca dalga geçiyor, garipsiyor vs. Bu varlıkların bizim kadar zeki olmasına gerek yok. Marstaki gözle görülemeyecek kadar küçük bir organizma bile dünya dışı bir varlıktır.
Kesinlikle ama ufo dilimize daha doğrusu halk ağzına dünya dışı canlı varlık anlamına geçti öyle kullanılıyor yanlış olduğunu bende biliyorum hatta dünya dışı canlı varlık değil dünya dışı organizma :D Evet bizim kadar zeki olmasına gerek yok fakat ilgi alanımız bizden zeki ve teknoloji veya bilinç olarak ( inanmadığım sözü geçen telekinezi vb şeyler ) üstün olması çekiyor. bilim adamları organizma bizler gelişmiş organizma peşindeyiz