Şimdi Ara

cevap verecek kimse yok mu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalarhttp://www.gold.com.tr/...x541uv-xx104d-notebook_u linkteki bilgisayarın fiyatı çok uygun geldi sepete attım bir gün sonra golddan aradılar bilgisayarı almanız halinde seçtiğiniz saat hediye edeceğiz dediler sizce bu bilgisayar bu fiyata ve golddan alınır mı

• merhaba

belırttgınz cıhaz eskı ıslemcılı bır ı5 e sahıp,işletim sistemi olmayan bır model.(ılerde satarken free dos cıhazda zorlanırsn)

Asus X541UV-XX104D Notebook - i5-6198DU 2.30GHz 4GB 1TB 2GB 920MX 15.6" FreeDos

ust ıslemcılı,ust ekran kartı ve 4 yerıne 8ramlı,wın 10 ısletım sıstemlı casper da bu h sonu kampanya yapılmıs.2099 tl
    [/link]

yada a10 ıslemcılı 4gb ekran kartlı 8gb ramlı asagıdakı cıhazı onerırım. 1999 tl

[link=http://www.teknosa.com/urunler/125033362/hp-15-ba010nt-w7t00ea-a10-9600p814gb-metalic-silver-notebook]

• Notebooküstadı N kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. zaten burdan cevap yazana kadar ürün stok bitmiş.
    işletim sistemi çok önemli değil benim için casper fiyatı iyi ama 2000 altında i5 yok artık sanırım. hp lerden nefret ediyorum ısınma sorunu çok oldugu için.. cevap için teşekkürler..
  • mali43 M kullanıcısına yanıt
    sende saol. ne demek

evet 2000 tl altına ı5 yok genelde. acer,casper ve bazen hp,lenovo marklarında oluyor o fıyata

2400 lere cıkarsan ı5 7.nesıl asus yada lenovo bulabılırsın
  • Notebooküstadı N kullanıcısına yanıt
    anladım usta çok teşekkürler tavsiye ettiğiniz bir site var mı alabileceğim..
  • Bende golddan dell 7566 yı almayı düşünüyorum sepete attım eleman aradı siparişi tamamlamamışsınız diye tamamlarsanız birde kol saati hediye edeceğiz diyolar, tavsiyem fiyatlar düşene kadar biraz daha beklemen zaten gold mağazaları kapatmış durumda yalnızca online üzerinden satıl yapıyolar, fiyatları daha da aşağı çekebilirler belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu mu o mu şu mu
    4 ay önce açıldı
    GOOGLE NE ZAMAN YOK OLACAK...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.