Şimdi Ara

Cevap: Video'nun arkasına tema yerleştirmek için uygun program arıyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu başlığını açtıktan sonra adobe after effecti indirdim ve youtube dan eğitim videolarını izlemeye başladım

ilk mesajda belirttğim gibi amacım videoların arkasına effect eklemekti.

bunun için green box yönetimini araştırdım ve odama yeşil bir perde yaptırdım arka planda kullanmaya başladım. aşşağıdaki resimde perdeyi göre bilirsiniz

Cevap:  Video'nun arkasına tema yerleştirmek için uygun program arıyorum lütfen yardım

ancak yeşil perde ekranını kaldırmak için keylight 1.2 uygulayınca tamamen siyah olmadı arka plan ve aşağıdaki resimdeki gibi karıncalı bir şekilde çıktı

Cevap:  Video'nun arkasına tema yerleştirmek için uygun program arıyorum lütfen yardım

[url=http://****/c25MCx]

sorularım:

1) bu karıncalı yapıyı nasıl giderebilirim
    2) kendi videomu after effecte attığımda space e basıyorum video yavaş ve sesi çıkmadan oynatılıyor bu sorun nasıl çözülebilir

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• donanimhaber88 D kullanıcısına yanıt
    Dostum arkandaki perde greenbox için uygun değil bu yüzden o aralardaki kayıplarda bundan mutevelli :) o yüzden karıncalanma dediğin aslında green olmayan yerler diyebilirim sana

bunun haricinde after affetcs ile Chroma key yöntemiyle videonu yapabilirsin
  • kardes onunla greenbox yapılmaz greenbox yapmak ıcın onun acık renkte yeşil olması ve dümdüz olması gerekir o karıncalanma da düz olmadıgından yanı carsafın uzerındekı sıyahlıklardan dolayı olusmus carsaf düz olcak üzerinde gölge vs siyahlık olmıcak ve acık renkte olması gerek yoksa montaj yapamassın yaptıgın ıse bu sekılde olur
  • Yeşil Perdeniz uygun değil Parlak ve buruşuk olmamalıdır. Renk olarak Ringo Green yada Ocean Blue renkte perde kullanabilir yada standart satın alabilirsiniz.

Color Key Effect'i kullandığınızı sanıyorum > Buradaki değerler ile oynadığınızda en iyi sonuca ulaşabilirsiniz.

Ancak Işık olarak Perdeye Gölge vermeyen , Soft light kullanmanız gerekmektedir.

Perdenizin ütülü olmasına kırışıklık olmamasına özen gösterin.

Eğer Perdeye arkaplan uygulayacaksanız aynı düzlemde sarı bantlar ile iki küçük artı işareti uygulayın . (Track motion için )

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelyon

Yeşil Perdeniz uygun değil Parlak ve buruşuk olmamalıdır. Renk olarak Ringo Green yada Ocean Blue renkte perde kullanabilir yada standart satın alabilirsiniz.

Color Key Effect'i kullandığınızı sanıyorum > Buradaki değerler ile oynadığınızda en iyi sonuca ulaşabilirsiniz.

Ancak Işık olarak Perdeye Gölge vermeyen , Soft light kullanmanız gerekmektedir.

Perdenizin ütülü olmasına kırışıklık olmamasına özen gösterin.

Eğer Perdeye arkaplan uygulayacaksanız aynı düzlemde sarı bantlar ile iki küçük artı işareti uygulayın . (Track motion için )

Kolay gelsin

aynı düzlemde sarı bantlar ile iki küçük artı işareti uygulamaktan (Track motion için ) kastınız nedir üstadım

• Kamera hareketli ise hareket yakalaması gerekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: revelyon

Kamera hareketli ise hareket yakalaması gerekecek

anladım peki green box çekiminde ışıklandırma nasıl olmalı..2 tane ışığın ortasında durmayımı tavsiye edersiniz yoksa obejenin karşısındamı durmalı..birde perdeye ışık gelmelimi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Işık konusu çok profesyonellik isteyen bir konu , bende bu konuda ışıkçı arkadaşımdan yardım alarak öğrendim. Bu biraz sahnede ki pozisyonunuza bağlı.Amatör çözümler için uzun bir florasanı üstten verebilirsiniz eğer kameraya direk ön çekim yapıyorsa daha az güçlü bir ışık ile önden aydınlatma yapılabilir. Ancak perdeye gölge vermemesi adına yukarıdan aşağıya doğru bir açı ile ışık verilmelidir.Biraz deneme yanılma yöntemi yani.Profesyonel olarak Softlight satın alabilirsiniz gölgesi çok azdır ve harika ışık verir.Ben şuan sağ ve sol olmak üzere iki adet beyaz spot ve üst aydınlatma için tavandan 3 adet toplamda 600 W spot kullanıyorum. Greenbox ile çok işim olmuyor ama fazlasıyla işim görülüyor.Profesyonel bir iş için daha profesyonel ışıklandırma gerekir.

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.