Şimdi Ara

Cevap: Xperia Z Su Geçirmesi ve Tüketici Hakem Heyeti Ücret İadesi Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 03.08.2015 tarihinde teknosadan z3 aldım . dün (05.08.2015 biraz dikkatli bakınca cihazın sol taraf yan alt ile sol alt köşedeki menteşelerde açıklık olduğunu farkettim .bugün teknosaya gidip ürün değişimi istedim , servisin değişim için onayı gerekli dediler ve kvk ya gönderdik gönderirken , çok ama çok zorluk çıkarttılar klasik sizinde karşılaştıgınız gibi yıldırma çabaları vs . şikayet raporu yazarkende ben kesinlike tamir , onarım istemediğimi telefonun değişimi istediğimi yazmalarını istedım yaklaşık yarım saatlik dil dökmeyle yazdılar sonra değiştirebilirllermi bilmiyorum orasını ama bugün gitti telefon ve dediklerine göre benzer bi olay yaşanmış daha önce o kişiyede normal ölçülerinde diye rapor gelmiş ama tabi inanmadım çünkü cidden yıldırmak için herseyi yapıyorlar ( ayrica forumada buraya durumumu yazabilmek için yeni kaydoldum ) . sizce bu süreç nasıl gelişir tahmınım normal ölçüler diye geri gönderirler ama belli de olmaz tabi. telefon geri geldikten sonra thh başvurmalımıyım sonuç alabilirmiyim sizce ? teşekkürler şimdididen.

• Başlık konu uyumsuzluğu var ilk önce onu belirtmeliyim.
    Telefonunuzdaki açıklığı 2 gün sonra fark ettiğinize göre bariz belirgin bir açıklık değil kanımca. Muhtemelen servise gidince bakan kişide herhangi bir sıkıntı yok diye telefonunuzu geri yollayacaktır. Böyle bir durum olursa servis raporunu saklayınız. (ileride ihtiyacınız olduğunda belgelemek amaçlı) O açıklık konu başlığında belirttiğiniz gibi yarın bir gün su geçirebilecek boyutta ve telefonunuz hasar alırsa o zaman hakkınızı arayabilirsiniz... Mutlaka servise kendiniz gidip başvurunuz -hiç teknosa yı araya sokmadan- son merci olarak hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ekleme: Garantisi KVK ise vay halinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberto35 -- 7 Ağustos 2015; 10:16:45 >
  • (forumu okuyup son durumu merak edenler için )
    hocam değişim çıktı 20 gün gecince teknosadan para iadesi yaptım. yenıden telefon istedım gelen telde de acıklık vardı kabul etmedım sonra aynı sekılde bır defa daha öyle olunca vatana gıttım vatandakı teller son part güncel gelıyor teknosadan aldıgımda güncel degıldı eger alırsanız vatandan alın acıklık vs de yok suan memnunum suya da sokmadım acıkcası pek sokmayıda dusunmuyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.