Geldi bana böyle böyle dedi. Sonra bir sessizlik oldu terasta. Gözleri doldu bir şey dememi bekliyor. Tuttum kolundan çektim kendime dedim gel buraya. Sarıldım. Bir süre öyle kaldık. Ben senin yanındayım hep, seni çok seviyorum tarzı şeyler söyledim. Aslında daha da fazlasını söyledim fakat o an inanın durmuştu beynim, hatırlamıyorum ne dediğimi.
Akşam oldu işte dershaneden çıktım eve gittim moralim alt üst olmuş. Hani diyebilirsiniz ne olmuş yani bu devirde artık bakirelik mi kalmış diye. Bilmiyorum moralim bozuldu bütün gün ağladım. Erkek olarak yakıştıramadım kendime. Ama inanın çok ağır oldu. Acayip derece de koydu bu olay bana.
Akşam falan aradı beni açmadım genellikle, açtıklarım da ise
-Napıyorsun +İyi, sen. -Ben de iyiyim öyle. +Hıı -... +... -Neyse görüşürüz. +Görüşürüz.
Zaten ben olmuşum perişan, hala napıyorsun, nasılsın diye soruyor.
Neyse ertesi gün deneme sınavı vardı dershanede, gitmedim. Zaten o kafayla gitseydim, büyük ihtimal tökezlerdim ve sonuçlar yüzünden daha da kötü duruma düşerdim. İnanıyorum buna ben. Neyse deneme sınavı falan bitti 12.40 gibi bitmesi gerekiyordu zaten. O saatlerde telefonum çaldı. Kız arıyor, evdeydim bende.
Beni kalaylıyor. İşte niye dershaneye gelmedin de, sınava niye girmedin de falan oldu. Hiç falan dedim geçiştirdim. Kapattım telefonu. 10 dk geçmedi tekrar aradı. İşte seninle konuşmam lazım, lütfen dershaneye gel diye. Her neyse kalktım gittim. Geçtik boş bir sınıfa oturuyoruz. İşte hep böyle mi olucaz, beni böyle kabullenmek zorunda değilsin, istersen seni bir daha aramam sormam falan anlatıyor da anlatıyor. Bir süre dedim konuşmamamız iyi olabilir, çünkü bu yenilir yutulur bir olay değil. Gerçekten kaldıramayacağım tarzda bir şey, en iyisi ne sen üzül ne ben üzüleyim, biraz yalnız kalmamız iyi olacak dedim. Kalktım gittim.
Arkamdan ağlamış. Arkadaşlarım görmüşler bizzat. Her neyse o günün akşamı. Ekşi Duyuru'dan bir abi ile konuştuk dedim abi böyle böyle bir durumum var bana yardım et, çıkmazdayım. Tabi o sırada DH'den banlı olduğum için burada kimseyle iletişime geçemedim.
Abi ile bayağı bir konuştuk işte artık şöyle oldu da böyle oldu da. Bu bakirelik olayı tamamen bir tabu, işte birbirinizi seviyorsanız her şeyin üstesinden gelirsiniz falan filan bayağı bir konuştuk. Benim aklıma yattı tabi. Ulan dedim, ben bu kızı seviyor muyum? Evet, hem de çok. Ee geçmişte bir sevgilisiyle birlikte olmuş ne olacak yani? diye düşündüm. Her ne kadar yazarken utansam da kendi kendime bu durumu kabullenmem gerektiğini öğrendim.
Bir ertesi gün oldu, dershanede olacaktı biliyorum. Gittim dershaneye, o da orada. Oturduk konuşuyoruz. Bakirelik konusunu hiç açmadım. Sonuçta kız bana karşı geldi açık açık "ben böyleyim, istemiyorsan giderim" dedi. Bunun üstüne bir şey diyemem ben. Kızın bana beğenmiyorsan bsg deme hakkı var mıydı? Vardı ama demedi. O kadar bağırmama, çağırmama, aşağılamama rağmen sesini çıkarmadı.
Bunca zaman dedim, kendimce sebeplerim var diye beni oyaladın durdun. Artık biliyorum derdini. Senin derdin sınav değildi, başından beri farkındaydım bunun. Artık aramızda bilinmedik bir şey kalmadı. Sana son kez söylüyorum. Bu saatten sonra ya sevgilim olursun ya da herkes kendi yoluna gider bundan sonra dedim.
Biraz düşündü durdu. En sonunda kabul etti tabi ki. İlişkiye çok hızlı başladık. Ele ele tutuşmalar, sarılmalar, 2. gün ilk öpücük falan.
Kıza zerre kadar güvenim kalmadı ama inanın o kadar çok seviyorum ki elimden bir şey gelmiyor. Bakirelik olayını kafamda tamamen bitirdim zaten fakat kafama takılan tek şey şu ki; eski sevgilisi.
Evet bu arkadaş askerde. Nisan'da gelecek. Geldiği zaman kızın karşısına çıkarsa, kızın kafasını karıştırırsa, kızı benden almaya çalışırsa yetmezmiş gibi alırsa ben mahvolurum.
Ne yapacağımı bilmiyorum, çıkmazdayım, çöküşlerdeyim dostlarım.
Ne diyeyim bilemedim . Kızı o şekilde kabul edip etmemek sana kalmış bahaneye gerek yok . Ama eğer bu sana ağır geliyorsa ve sırf sevdiğin için kabul ediyorsan sıkıntı olur. Yani bunu şu saatten sonra sıkıntı olarak görmemen gerek. Bu kızın durumuna senin tepkini doğuracağı sonuç.
Ama asıl sorun bence sende. 1) Özgüven eksikliği --- O ne öyle ya benden onu alırsa falan--- 2) Aşırı bağlanma ---- Sonra yokluğunda çok sıkıntı çekersin mümkünse yapma---
3 ve en önemlisi konuyu açtığından beri hep olumsuz şeyler düşünüyorsun yani sen mutlu olmak istemiyorsun daha doğrusu gelecekte YAŞAYABİLCEĞİN MUTSUZLUKLARI şu anda yaşıyorsun. YAPMA.
Yapma çünkü;
Sen şuan sevdiğin kız ile berabersin. mutlu olman lazım ( Kızı zaten olduğu gibi kabul ettiğin için o konuyu açmıyorum senin de açmaman lazım. Ama kendini bunu yapmaktan alıkoyamıyorsan senin için sıkıntı teşkil diyorsan zorlama çünkü ilerde daha çok zarar görürsün) Gelecekteki olasılıklara takılıp şu an mutlu olma durumunu mahvetme eğer Yukarıda dediklerini düşünüyorsan yine zorlama kendine yazık edersin. Kısaca ANI YAŞA . Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Biz insan olarak abı kontrol edebiliriz ne geçmiş ne gelecek tam anlamıyla bizim elimizde değildir. TEKRAR DİYORUM ------- ANI YAŞA--------.Yani mutlu olmana bak güzel kardeşim. DÜŞÜNME düşünmek sana ne kazandırır DÜŞÜNME sadece yaşa. Nike in sloganı gibi JUST DO İT.
Ama tüm bu dediklerime rağmen sen kızın geçmiş durumuna takılıp bulunduğun andan zevk alamıyorsan ZORLAMA
Tüm iyilikler seninle olsun. istediğin her şey kalbince hayırlısı ile olsun. Yazdıklarımı DÜŞÜNMEN dileğiyle.
Edit = Dostum karar senin burda yazan insanları kafana takma.Ama dediğim gibi sen kendin de hazmedemiyorsan sevdiğin için tamam diyorsan kendine bunu yapma. Dikkat edersen Ben durum hakkında kendi fikrimi belirtmedim çünkü hayat senin kararlar senin ama tavsiye istersen pm miz her zaman açık sana
Ekşi de konuştuğun abi de tam hakiki ekşicilerdenmiş.
Dostum bu kararı biz değil sen verirsin, eğer kabulleneceksen eyvallah ama sürekli o konu hakkında içini kemirip duran bir şey olacaksa ilerisi diye bir şey de olmaz.
Bir de zamanı geldiğin de eski erkek arkadaşı kafaya takarsa kızı senden alması 24 saat sürmez sanırım, zira kız da benim ilk ve gerçek erkeğiyim diye ona koşacaktır.