Şimdi Ara

Cevap: YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-fiyat üst limit)__________________________________________________: max 400
    2-aylık ortalama çıktı sayısı_________________________________________: 30
    3-çok fonksiyonlu mu ( yazıcı tarayıcı fotokopili fax)________: evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz._____________________:Mutlaka LAZER
    5-Renkli çıktı gerekli mi?() __: EVET
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?_______________: evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?__________________ : HP, Brother, Xerox( başka markaya HAYIR)
    8-Fax özelliği isteniyor mu? _________________________________________:hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ___________________________: usb

Ev kullanımı için KÜÇÜK EBATLI, çok fonksiyonlu, RENKLİ LAZERr yazıcı arıyorum.Temiz ikinci el olabilir. Bazen haftada 20-30 baskı, bazen iki ayda 10 baskı yapılacak, tabiki doldurulabilir ve en ucuzundan(max 400TL). tavsiyelerinizi bekliyorum.

• brother dcp-7065DN çift tarafli network ADF otomatik tarama bir sikintisi demo toner ile geliyor onu doldurmaniz çok kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

1-fiyat üst limit)__________________________________________________: max 400
    2-aylık ortalama çıktı sayısı_________________________________________: 30
    3-çok fonksiyonlu mu ( yazıcı tarayıcı fotokopili fax)________: evet
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz._____________________:Mutlaka LAZER
    5-Renkli çıktı gerekli mi?() __: EVET
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?_______________: evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?__________________ : HP, Brother, Xerox( başka markaya HAYIR)
    8-Fax özelliği isteniyor mu? _________________________________________:hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ___________________________: usb

Ev kullanımı için KÜÇÜK EBATLI, çok fonksiyonlu, RENKLİ LAZERr yazıcı arıyorum.Temiz ikinci el olabilir. Bazen haftada 20-30 baskı, bazen iki ayda 10 baskı yapılacak, tabiki doldurulabilir ve en ucuzundan(max 400TL). tavsiyelerinizi bekliyorum.

HP
    LASERJET M1132 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ

indirimle 400 tl den aşağıya düşer.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce847a-laserjet-m1132-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=45785

• linkteki yazıcı sanırım siyah, ben RENKLİ- ÇOK FONKSİYONLU- LAZER YAZICI arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilardi -- 3 Şubat 2014; 19:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

linkteki yazıcı sanırım siyah, ben (lazer)renkli arıyorum.

http://www.teknosa.com/urunler/125090796/hp-deskjet-ink-advantage-2645-inkjet-multifunction

buna bakabilirsiniz vatanda renkli multifunction lar 1000 tl en az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Şubat 2014; 18:02:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.