Bildirim
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM Ford Fiesta Hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vallah ben fiesta 2005 model tdcı asm kullanıyorum
performans yakıtı ve yol tutuşu olarak çok iyi
araçta eksik olarak amortisör ve motor sesi var ama keyfi bunları bastırıyor servis olarak uygun .bakımı falan.
benim araç 40000 de daha ne motordan nede yürür aksamdan servise gittim
kullanıcı olarak görüşüm bu -
çok gürültülü yahu.genelde bütün fordların karakteristik özelliğidir zaten,gürültülü olmaları.quote:
Orijinalden alıntı: efsanehido
vallah ben fiesta 2005 model tdcı asm kullanıyorum
performans yakıtı ve yol tutuşu olarak çok iyi
araçta eksik olarak amortisör ve motor sesi var ama keyfi bunları bastırıyor servis olarak uygun .bakımı falan.
benim araç 40000 de daha ne motordan nede yürür aksamdan servise gittim
kullanıcı olarak görüşüm bu
birde virajlarda yol tutuşun kaybolduğunu söylüyorlar.
yakıt tüketimi olarak oldukça ekonomik. -
Ben piyasayı araştırdım 20 ile 22 arası fiyatları değişiyor. Benzinliler se 18 civarı.quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
çok gürültülü yahu.genelde bütün fordların karakteristik özelliğidir zaten,gürültülü olmaları.
birde virajlarda yol tutuşun kaybolduğunu söylüyorlar.
yakıt tüketimi olarak oldukça ekonomik.
Alıntıları Göster
Ne dersiniz. Bir de ikinci el için Eylül ayono bekle piyasa durulur diyorlar haklılarmı acaba[image][/image]
-
dostum dizelini alırsan rahat edersin. yakıtı çok makul yol tutuşu sınıfına göre gayet iyi. bence alırsan pişman olmazsın...quote:
Orijinalden alıntı: fecihi
Ben piyasayı araştırdım 20 ile 22 arası fiyatları değişiyor. Benzinliler se 18 civarı.
Ne dersiniz. Bir de ikinci el için Eylül ayono bekle piyasa durulur diyorlar haklılarmı acaba[image][/image]
Alıntıları Göster -
5 yıl içinde 50.000 km yol yapmayacaksan dizel almanın bir mantığı yok.quote:
Orijinalden alıntı: herby
dostum dizelini alırsan rahat edersin. yakıtı çok makul yol tutuşu sınıfına göre gayet iyi. bence alırsan pişman olmazsın...
Alıntıları Göster
Sıfır benzinli baz Model Fiesta'yı 24-25 bin liraya alabilirsin. -
Km de 130 yakıyo bizim komşuda var çok hoş tabi makyajlısını alırsan daha iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: egeliefe
5 yıl içinde 50.000 km yol yapmayacaksan dizel almanın bir mantığı yok.
Sıfır benzinli baz Model Fiesta'yı 24-25 bin liraya alabilirsin.
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: egeliefe
5 yılda 50000 yapılır ama sen senede 50000 demek istedin heralde
eğer öyleyse de katılıyorum.
-
Yok 5 yıl dedim.quote:
Orijinalden alıntı: okyaypayquote:
Orjinalden alıntı: egeliefe
5 yılda 50000 yapılır ama sen senede 50000 demek istedin heralde
eğer öyleyse de katılıyorum.
Alıntıları Göster
4 yıllık benzinli 206'mı 33.000'de satmıştım.Bu yaz elimde olsaydı 39.000 km.olacaktı.Hadi 5.yıla ulaştığında 45.000'de olsun diyelim.
Dizele baştan 4.000 YTL fazla para vermek,5 yılda ancak kendini amorti eder.O da 50.000 km. hatta 60.000 km.'yi geçebilirsen.
-
1.4 benzinlisi kilometrede şu anda kaç lira yakıyor acaba bilgisi olan var mı?[image][/image]quote:
Yok 5 yıl dedim.
4 yıllık benzinli 206'mı 33.000'de satmıştım.Bu yaz elimde olsaydı 39.000 km.olacaktı.Hadi 5.yıla ulaştığında 45.000'de olsun diyelim.
Dizele baştan 4.000 YTL fazla para vermek,5 yılda ancak kendini amorti eder.O da 50.000 km. hatta 60.000 km.'yi geçebilirsen.
Alıntıları Göster -
kardeş çok güzel bi seçim yapmışsınquote:
1.4 benzinlisi kilometrede şu anda kaç lira yakıyor acaba bilgisi olan var mı?[image][/image]
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar fiesta konusunda sürekli heryere soruyorum ama sağlıklı bir cevap alamadım henüz.Bu topicde fiesta'ya güzel denmiş,ama başka bir topicde fiestayı kime sorsam kötülüyor demiş bir arkadaş.quote:
Orijinalden alıntı: eren9090
kardeş çok güzel bi seçim yapmışsın
Alıntıları Göster
ŞİMDİ ben fiesta almayı düşünüyorum.İkinci el dizel(2005 olabilir)
Bu fiesta'yı kullananların yorumlarını rica ediyorum.Benim için çok önemli.
-
ben kendi fikrimi sunayım sana o zaman... 2-3 defa kullanma şansım oldu...çok şirin ve atak bi araç...vites geçişleri biraz sert ama oranları kısa bu da ataklık kazandırıyo biraz da olsa...içi ferah bu sınıf için yeterli genişliği var...özellikle içi bej ise çok ferah...sorunları nelerdir var mıdır yokmudur bilemem...ama kullanımı zevkli bi araçtır ben kefilim...quote:
Orijinalden alıntı: kyibe
Arkadaşlar fiesta konusunda sürekli heryere soruyorum ama sağlıklı bir cevap alamadım henüz.Bu topicde fiesta'ya güzel denmiş,ama başka bir topicde fiestayı kime sorsam kötülüyor demiş bir arkadaş.
ŞİMDİ ben fiesta almayı düşünüyorum.İkinci el dizel(2005 olabilir)
Bu fiesta'yı kullananların yorumlarını rica ediyorum.Benim için çok önemli.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: pegasuss
ben kendi fikrimi sunayım sana o zaman... 2-3 defa kullanma şansım oldu...çok şirin ve atak bi araç...vites geçişleri biraz sert ama oranları kısa bu da ataklık kazandırıyo biraz da olsa...içi ferah bu sınıf için yeterli genişliği var...özellikle içi bej ise çok ferah...sorunları nelerdir var mıdır yokmudur bilemem...ama kullanımı zevkli bi araçtır ben kefilim...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: pegasuss
ben kendi fikrimi sunayım sana o zaman... 2-3 defa kullanma şansım oldu...çok şirin ve atak bi araç...vites geçişleri biraz sert ama oranları kısa bu da ataklık kazandırıyo biraz da olsa...içi ferah bu sınıf için yeterli genişliği var...özellikle içi bej ise çok ferah...sorunları nelerdir var mıdır yokmudur bilemem...ama kullanımı zevkli bi araçtır ben kefilim...
İlginize teşekür ederim.
-
bizde 1.4 tdci fiesta var aldıgımız günden bu yana hiç bir sorunumuz kalmadı 1.4 307 leri hiç acımadan tokatlıyor seri araba ilk aldıgımızda cok yakıyordu ancak 1 sene sonra neredeyse yakıt %40 düştü gaza bastıgınızda kafanızı arkaya yaslatıyor ben 1. viteste 55 2. videste 82,83 filan yaptım devirinin az olmasına aldırmayın 5. vites 2000 devirde araba 90 yapıyor geçişleri seri ve hiçbir zaman bayırlarda klima açıkken bile zorlanmıyor seside abartılcak kadar cok degil radyoyu açtınmı içeride o sesi hissetmezsin bile yol tutuşu sınıfına göre mükemmel diğerleri kötülese bile alırsan memnun kalırsınquote:
Orijinalden alıntı: kyibequote:
Orjinalden alıntı: pegasuss
İlginize teşekür ederim.
Alıntıları Göster
-
benzinli kullanan pek yok herhalde km de kaç yakıyor. Lpg taktırmaya gerek olurmu diye düşünmüyorda dağilim.quote:
Orijinalden alıntı: volumeone__1
bizde 1.4 tdci fiesta var aldıgımız günden bu yana hiç bir sorunumuz kalmadı 1.4 307 leri hiç acımadan tokatlıyor seri araba ilk aldıgımızda cok yakıyordu ancak 1 sene sonra neredeyse yakıt %40 düştü gaza bastıgınızda kafanızı arkaya yaslatıyor ben 1. viteste 55 2. videste 82,83 filan yaptım devirinin az olmasına aldırmayın 5. vites 2000 devirde araba 90 yapıyor geçişleri seri ve hiçbir zaman bayırlarda klima açıkken bile zorlanmıyor seside abartılcak kadar cok degil radyoyu açtınmı içeride o sesi hissetmezsin bile yol tutuşu sınıfına göre mükemmel diğerleri kötülese bile alırsan memnun kalırsın
Alıntıları Göster
dizeli bacanakta var oda aracından çok memnun bilgilerinize[image][/image]
-
abi gaza nie para harcıcaksınki benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkı en az ford ta zaten küçücük bagajı var bide gaz koyarsan nolcak bagaz yinede yetiyor ancak yinede küçük hem gaz arabanın motorunu zamanla yiyor araba zamanla ölüyor neden mis gibi arabayı gazlı yapasınki???? fiyat içindewww.ford.com.tr ye gir ancak o fiyattan bayiler baya indirim yapıyolar biz alırken 1.5 milyar indirim yaptılar yeterki, muhabbeti kurquote:
benzinli kullanan pek yok herhalde km de kaç yakıyor. Lpg taktırmaya gerek olurmu diye düşünmüyorda dağilim.
dizeli bacanakta var oda aracından çok memnun bilgilerinize[image][/image]
Alıntıları Göster
-
Sanırım fiesta alıcam artık,çünkü beynim döndü bu internette araba araştırmaktan.Ama kafama takılan tek soru,fiestada abs opsiyonel diye biliyorum bu doğrumu sayın volumeone__1quote:
Orijinalden alıntı: volumeone__1
abi gaza nie para harcıcaksınki benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkı en az ford ta zaten küçücük bagajı var bide gaz koyarsan nolcak bagaz yinede yetiyor ancak yinede küçük hem gaz arabanın motorunu zamanla yiyor araba zamanla ölüyor neden mis gibi arabayı gazlı yapasınki???? fiyat içindewww.ford.com.tr ye gir ancak o fiyattan bayiler baya indirim yapıyolar biz alırken 1.5 milyar indirim yaptılar yeterki, muhabbeti kur
Alıntıları Göster
Ve abs olmayan bir araçtaki eksikliği yazarmısınız bilginiz varsa.İşin açığı böyle teknik konularda pek bilgim yok.
Bu soruyada cevap aldıktan sonra debelenmeyi bırakıp fiesta aramaya başlıyıcam artık.Yoksa benim araba falan alacağım yok.Bu arada ford'dsa opele benzer bir kampanya falan olacakmı acaba
-
tam iki yıl benzinli 2004 fiesta kullandım, toplam 24500 km idi sattığımda. 6 ay önce 17250'ye sattım abs li idi. virajda kayabiliyor demiş bir arkadaş. bu arabayı akıllı kullanan bir insan yoldan çıkaramaz, yere yapışan bir araba. yakışı makul, şehir içi 100 km'de tahmini 8 litre yakar şehir dışında 6'yı geçmez. direksiyon tepkileri çok iyi bence. olumsuz yanları; süspansiyon çok sert tüm çukurları rahat hissedersin , plastik kalitesi makyaj öncesi kötüydü gerçekten. şu anki arabam dizel olmasına rağmen fiesta alsam yine benzinli alırım. ortalaman 10000 falan ise dizele hiç bakma bence, ikinci el dizel tanıdık dışında alınmaz, kimbilir nasıl mazot kullandı. üstelik küçük arabalarda izolasyon iyi olmadığı için ses içeri çok geliyor. dizel biraz fazla ve bazen gereksiz alınıyor, moda oldu. artı abs li al..quote:
Sanırım fiesta alıcam artık,çünkü beynim döndü bu internette araba araştırmaktan.Ama kafama takılan tek soru,fiestada abs opsiyonel diye biliyorum bu doğrumu sayın volumeone__1
Ve abs olmayan bir araçtaki eksikliği yazarmısınız bilginiz varsa.İşin açığı böyle teknik konularda pek bilgim yok.
Bu soruyada cevap aldıktan sonra debelenmeyi bırakıp fiesta aramaya başlıyıcam artık.Yoksa benim araba falan alacağım yok.Bu arada ford'dsa opele benzer bir kampanya falan olacakmı acaba
Alıntıları Göster
-
quote:
Sanırım fiesta alıcam artık,çünkü beynim döndü bu internette araba araştırmaktan.Ama kafama takılan tek soru,fiestada abs opsiyonel diye biliyorum bu doğrumu sayın volumeone__1
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kyibe
dizellerde abs standart...benzinlilerde opsiyon...
Benzer içerikler
- ford focus paket sıralaması
- ford focus sis farı nasıl açılır
- bujiler ıslanırsa ne yapmalı
- ford teyp kodu nasıl girilir
- mondeo mk4
- ford transit 2023
- ford fiesta sıfır
- ford f-line fiyat
- ford f-150 fiyat
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X