Şimdi Ara

çeviri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn'eme bu mesaj geldi efe abi sen sözlükten çevirebiliondun yardım edermisiniz
    회원님은 디지털 월드의 정식 시민이 되셨으며 게임접속 및 사이트 이용에 아무런 제한이 없습니다.

앞으로 더욱 다양한 이벤트와 지속적인 게임관련 정보의 업데이트는 물론 부가적인 서비스가 속속 준비중 입니다.

회원님의 많은 관심과 참여를 부탁드립니다.

감사합니다.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalmiquto -- 11 Nisan 2008; 23:48:53 >

• mesaj ı görsem yardım etmeye çalışcam ama
  • isde akllı insan akıl fiskirio her tarafindan
  • ceviriririm abim tabi tabi

beyler biri sarı binayi arasin bu adam iyi deil gahipden mesajlar fln gelio herife la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 11 Nisan 2008; 23:41:51 >

• Is a member of the World Digital formal citizen five games and no restrictions on access and use the site.

Games-related events and much more continuous update of information has been preparing itself, of course, additional service.

Many of the customer interest and participation in our favor.

Thank you.
  • anaa orda klonlama hacki yazio bak simdi oncelikle çöle mapin gitcekmisin ondan sonra etrafinda 6 kere donup secdeye yatcakmisin(tabi abdestin olcak) daha sonra digimonunu çöle salip etrafinda 5 tur kosturmasini saglicakmışın en son ise baska bi kisiyle çöle yagmur duasina cikcakmisin eger yagarsa istedigin her seyin klonu hemen gelio
  • Is a member of the World Digital formal citizen five games and no restrictions on access and use the site.

Games-related events and much more continuous update of information has been preparing itself, of course, additional service.

Many of the customer interest and participation in our favor.

Thank you.

Erişimde beş oyun ve hiçbir kısıtlamanın olmadığı ve yeri kullanmadığı dünyanın bir üyesi, dijital resmi vatandaş mıdır.
    Bilginin oyunlar-ilgili olaylar ve çok daha fazla devamlı güncelleştirmesi, kendini hazırlamaktadır, tabii, ekstra hizmet.
    Müşteri ilgisinin birçoğu ve bizim iyiliğimizde katılım.
    Sana teşekkür ederim.

Türkçe çeviriyi kendim yapmadım bir siteye çevirttim biraz saçmalamış sanırım neyse uykum geldi

• bencede saçma
  • iyi geceler yatmadan once sutunu icmeyi unutma annen kızar bak sonra

saka saka alinma
  • öhöm öhöm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.