romanın defansı manyak, çin setti gibi mübarek onlar gelmesin
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Keşke bizimde 4 takımımız çeyrek finalde olsa Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor ne muhabbetler olur kim bilir.
Barca,Manu,Liverpool,Chelsea haricinde kim gelirse Fener mücadele eder diye düşünüyorum.
Barca,Manu,Liverpool,Chelsea tam olarak bu 4 takım gelmesinde diğerlerini eleme şansımız azda olsa var ama eğer porto-schalek galibi ile eşleşirsek %50 şansım zolur
valla 10 kişi porto uzatmalarda çok iyi oynuyor shalke karşısında, penatılara gider ordan da shalke çıkarsa fener e yarı final kapıları açılır. diğer tüm takımlar karşısında çok düşük bence şansı.
Son 3 dakika kaldı penaltılara gitmesine ama Porto her an 1 tane atacakmış gibi bastırıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
Roma ne biçim defans yapıyor abi öyle ya.
eee sonuçta italyan takimi italyanlar iyi defans yapar
man united çıkmasın gerisi hikaye ben takımıma güveniyorum ölümüne fener
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii
Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı
messi yerine ronaldinho diye bi adamları var o oynar. belki tanırsın olmazsa etoo var ,bojan var, Gudjohnsen var, henry var
schalke çeyrek finalist, yazık oldu porto ya ama fener için iyi oldu, umarım schalke çıkar.
Penaltılar
Rafinha +
Lucho +
Rakitic +
Alves -
Halil Altıntop +
Lisandro -
Jones +
----------------------------------------------
Kazanan: 4-1 ile Schalke 04.
Schalke çıksın
Diğer 7 takımın da olduğu gibi Schalke'nin Fenerbahçe ile eşleşme olasılığı %14,3...
SHALKE,CHELSE EN İYİ ÇEKİM OLUR... diğerleri fenaa
Roma nın elemesi kötü oldu bizim açımızdan..Real çıksaydı daha iyi olurdu..Roma eşleşmesi kötü olur fener için.
Evet,ben de Real'i istiyordum ama olmadı.Ama şu da var,biz çok korkuyoruz ama Barcelona da eski Barcelona değil,formda değiller şu anda.Celtic gibi takımı bir farkla yendilerse bizde de zorlanırlar.Chelsea dışındaki İngilizler'dense Barcelona daha iyi kura olur.Şu üç İngiliz çıkmasın da gerisi çok da farketmez.
Fenerimin geldiği noktaya bak, menüden adam seçi,yoruz, çeyrek finalde 2-3 takımı rahat eler gözüyle bakıyoruz.
Fenerbahçe Avrupanın en iyi 5-6 takımından biri olmuş dediklerinize bakılırsa.
Ama şu gerçek Sevilla 15 puan toplamış Arsenali dağıtmış, ve bu mükemmel kadroları Avrupadan hiç elenmemiş ilk defa Fenerbahçe eliyor, hemde adamlar galibiyet serileri yakalamışken
Zico ne adam öle be...
quote:
Orjinalden alıntı: _GökTürk_
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
Roma ne biçim defans yapıyor abi öyle ya.
eee sonuçta italyan takimi italyanlar iyi defans yapar
Bilgilendirmen için yine de sağol fakat bunun farkına varmayan bir futbol izleyicisi yoktur zaten.
Ben Shalke diyorum.. Almanyada bize seyirci baskisi yapamazlar.. Turkler cogunlukta olur. Ayrica Dunku kadroya defansa carlosu ve selcugun yerine de Maldonadoyu koydugumuzda bizi durduramazlar gibi geliyor..
Schalke çıkacak arkadaşlar, ne zamandır aklımdaki tek takım eşleşmek istediğim.. İnşallah hissettiğim gibi olur..
Geçen maçımızda elimizden kaçırdığımız Schalke'yi bu sefer Kadıköy'den bol golle uğurlarız..
Leverkusen-Gs maçından öncede burda anlatmaya çalışmıştık ama gs'li arkadaşlar abartmayı sevdikleri için stadın yarısı Türk olur vs diyorlardı. Artık o devirler geçti , hiçbir Alman takımı kontanjandan (%5 , %10 herneyse) fazla bilet vermez. Almanya'da öyle abartılı taraftar desteği falan olmaz (hele Schalke'nin stadında).
Takım olarak baktığımız zaman en güzel kura Schalke olur ama ben Roma ve Arsenal'e de fitim. Manu çıkmasın yeter.
quote:
Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri
Leverkusen-Gs maçından öncede burda anlatmaya çalışmıştık ama gs'li arkadaşlar abartmayı sevdikleri için stadın yarısı Türk olur vs diyorlardı. Artık o devirler geçti , hiçbir Alman takımı kontanjandan (%5 , %10 herneyse) fazla bilet vermez. Almanya'da öyle abartılı taraftar desteği falan olmaz (hele Schalke'nin stadında).
Takım olarak baktığımız zaman en güzel kura Schalke olur ama ben Roma ve Arsenal'e de fitim. Manu çıkmasın yeter.
Roma ve Arsenal mi? Valla en son istediğim şu iki takım bi de manchester unt.Hele bu akşam roma defansını gördükten sonra Roma kesinlikle olmasın diyorum.