Takımlar; Barcelona(İspanya) Manchester United(İngiltere) Arsenal(İngiltere) Chelsea(İngiltere) Porto(Portekiz)---Shalke04(Almanya)======>İlk maç 1-0 ikinci maç 0-1 maç uzatmalara gitti. Liverpool(İngiltere)---İnter(İtalya)========>İlk maç 2-0 Liverpool lehine bitti.Rövanş mücadelesi 11 martta oynanacak. Roma(İtalya)
bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı
pöff one ya man u arsenal chealse liverpool (eleyecek diye düşünüyorum) Ayıp kardeşim ya çeyrek finale 4 tane ingiliz takımı, haksız rekabet :D
quote:Orjinalden alıntı: AXU bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı Senin için fesat Feyk pardon mayk
Porto 82.dakikada 10 kişi kaldı. Ayrıca şunu ekleyeyim Real Madrid-Roma maçını izleyen kimse Roma gelsin demez...
Keşke bizimde 4 takımımız çeyrek finalde olsa Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor ne muhabbetler olur kim bilir. Barca,Manu,Liverpool,Chelsea haricinde kim gelirse Fener mücadele eder diye düşünüyorum.
quote:Orjinalden alıntı: B A L A M İ R quote:Orjinalden alıntı: SharDDewiL Arsenal çakalllll elenirsek biz elemiştik diyeceksiniz dimi Yoo Kadıköydeki baskıyı kaldıramaz Arsenal.Genç takım.Tecrübesi yok
1 Porto (Shalke) 2 Chealse 3.Roma 4 Arsenal interin de eleneceğini varsayarsak Manu,Liverpool, Barca Asla cıkmasın
quote:Orjinalden alıntı: salata 1 Porto (Shalke) 2 Chealse 3.Roma 4 Arsenal interin de eleneceğini varsayarsak Manu,Liverpool, Barca Asla cıkmasın aynen katılıyorum. porto-schalke çıksın öncelikle. chelsea-roma-arsenal birbirine yakın sonraki seçenekler. manu, liverpool, barca gelmesin.