Takımlar; Barcelona(İspanya) Manchester United(İngiltere) Arsenal(İngiltere) Chelsea(İngiltere) Porto(Portekiz)---Shalke04(Almanya)======>İlk maç 1-0 ikinci maç 0-1 maç uzatmalara gitti. Liverpool(İngiltere)---İnter(İtalya)========>İlk maç 2-0 Liverpool lehine bitti.Rövanş mücadelesi 11 martta oynanacak. Roma(İtalya)
bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı
pöff one ya man u arsenal chealse liverpool (eleyecek diye düşünüyorum) Ayıp kardeşim ya çeyrek finale 4 tane ingiliz takımı, haksız rekabet :D
quote:Orijinalden alıntı: çaaariPorto, Roma orda ben yenemiyeceğimiz takım göremiyorum kim çıkarsa çıksın
quote:Orijinalden alıntı: Rouvaxpöff one ya man u arsenal chealse liverpool (eleyecek diye düşünüyorum) Ayıp kardeşim ya çeyrek finale 4 tane ingiliz takımı, haksız rekabet :Dilk etapta man. u. gelmesin istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: AXUbütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandıquote:Orjinalden alıntı: AXU bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı Senin için fesat Feyk pardon mayk
quote:Orijinalden alıntı: _ENGN_quote:Orjinalden alıntı: AXU bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı Senin için fesat Feyk pardon mayk Alıntıları Göster Porto 82.dakikada 10 kişi kaldı. Ayrıca şunu ekleyeyim Real Madrid-Roma maçını izleyen kimse Roma gelsin demez...
quote:Orijinalden alıntı: _ENGN_quote:Orjinalden alıntı: AXU bütün maçlar bitseydi de öyle açsaydın topiği bari. aklın sıra ilk ben açıyım topic tutsun demiiiiii Barcelona yı isterük.messi de sakatlandı Senin için fesat Feyk pardon mayk Alıntıları Göster man utd !!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: B A L A M İ Rorda ben yenemiyeceğimiz takım göremiyorum kim çıkarsa çıksınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: B A L A M İ R orda ben yenemiyeceğimiz takım göremiyorum kim çıkarsa çıksın
quote:Orijinalden alıntı: _ENGN_Porto 82.dakikada 10 kişi kaldı. Ayrıca şunu ekleyeyim Real Madrid-Roma maçını izleyen kimse Roma gelsin demez...Alıntıları Göster Roma ne biçim defans yapıyor abi öyle ya.
quote:Orijinalden alıntı: EspâdaArsenal quote:Orjinalden alıntı: SharDDewiL Arsenal çakalllll elenirsek biz elemiştik diyeceksiniz dimi
quote:Orijinalden alıntı: akglsercanRoma ne biçim defans yapıyor abi öyle ya.Alıntıları Göster italyan takımı nede olsa
quote:Orijinalden alıntı: bianconeraquote:Orjinalden alıntı: B A L A M İ R orda ben yenemiyeceğimiz takım göremiyorum kim çıkarsa çıksın Alıntıları Göster Keşke bizimde 4 takımımız çeyrek finalde olsa Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor ne muhabbetler olur kim bilir. Barca,Manu,Liverpool,Chelsea haricinde kim gelirse Fener mücadele eder diye düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: B A L A M İ Rquote:Orjinalden alıntı: SharDDewiL Arsenal çakalllll elenirsek biz elemiştik diyeceksiniz dimiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: B A L A M İ R quote:Orjinalden alıntı: SharDDewiL Arsenal çakalllll elenirsek biz elemiştik diyeceksiniz dimi Yoo Kadıköydeki baskıyı kaldıramaz Arsenal.Genç takım.Tecrübesi yok
quote:Orijinalden alıntı: Espâdaquote:Orjinalden alıntı: B A L A M İ R quote:Orjinalden alıntı: SharDDewiL Arsenal çakalllll elenirsek biz elemiştik diyeceksiniz dimi Yoo Kadıköydeki baskıyı kaldıramaz Arsenal.Genç takım.Tecrübesi yok Alıntıları Göster 1 Porto (Shalke) 2 Chealse 3.Roma 4 Arsenal interin de eleneceğini varsayarsak Manu,Liverpool, Barca Asla cıkmasın
quote:Orijinalden alıntı: salata1 Porto (Shalke) 2 Chealse 3.Roma 4 Arsenal interin de eleneceğini varsayarsak Manu,Liverpool, Barca Asla cıkmasın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: salata 1 Porto (Shalke) 2 Chealse 3.Roma 4 Arsenal interin de eleneceğini varsayarsak Manu,Liverpool, Barca Asla cıkmasın aynen katılıyorum. porto-schalke çıksın öncelikle. chelsea-roma-arsenal birbirine yakın sonraki seçenekler. manu, liverpool, barca gelmesin.
quote:Orijinalden alıntı: salata1 Porto (Shalke) 2 Chealse 3.Roma 4 Arsenal interin de eleneceğini varsayarsak Manu,Liverpool, Barca Asla cıkmasın Alıntıları Göster Şalke Manu Arsenal Liverpool