Şimdi Ara

Plzen'e Eleneceğiz Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray kazanana kadar böyle bir şey hissetmiyordum ama içimden bir ses turu plzen geçecek diyor inşallah yanılırım

• Arkadaş alınmayın ama Fblilerin genel problemi bu.Söz konusu Avrupa olunca çoğunuz takımınıza güvenmiyorsunuz.Bakın bugün Schalke ile değil de Madrid ile oynasaydık yine de forumun en az %60'ı yeneceğiz derdi.Takımına az güven kardeşim için rahat olsun.
  • zafer inananlarındır
  • birden bana da öyle bi his geldi ama yok la yenecez
  • bana da aynısı oldu
  • Artık onlar düşünsün.
  • Nerdeydi o konu rüyamda gördüm galatasaray turu geçecek fenerbahçe elenecek hislerim de kuvvetli diyordu maçlardan önce birisi konu açmıştı, ancak yinede katım defans ağırlıklı değilde topu kontrol edip hücuma da çokça yönelirse turu geçme şansımız yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • plzen nedir kimdir fener çerez yer gibi yer raat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yanlış anlamayın ama Plzen sizi evinizde 1-0 yendi ve onların sahasında oynuyormuş gibi konuşmuşsunuz

Arkadaş deplasmanda bir gol atmışsın doğru düzgün kalene gelememişler bu neyin tedirginliği ?

Tamam elenebilir de takımınız ancak daha kafadan güvensiz olursanız bu durum taraftardan yakında takıma yansır
  • Turu geçeceğimizden hiç şüphem yok. Akıllı oynadığımız taktirde rahat bir maç bizi bekliyor.
  • Fenerbahçe'de düzelme olduğunu görüyorsunuz bu kadar kafaya takmayın ki kendi sahamızdayız yani. Taraftar yok diye nedir bu kötü söylemler beyler rahat olun biraz. Gördük adamların oyunlarını yani.
  • Fener çok rahat geçer belki berabere kalsaydı riskli olurdu. Fener sırada ki kim demeli
  • Bırakın artık Plzen ' i . Çeyrek finalde kim gelir karşımıza onu düşünün
  • Fener bu maci birakmaz arkadaslar rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deplasmanda 1-0 kazandınız zaten. Köy takımı Plzen. Rahat olun rezil bir takım. El ele Çeyrek Finale
  • 2 türk takimida çeyrek finale
  • inşallah geçecek fener turu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

Bırakın artık Plzen ' i . Çeyrek finalde kim gelir karşımıza onu düşünün

+1905 gelsin UEFA seeding pointler , gurur pointler
  • plzen kaleye gelemiyorki nasıl eleyecekler feneri?
  • Büyük aptallık olur yani elenmemiz.

Çeyrek finalde iyi kura çekmeyi düşünelim şimdiden
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.