Şimdi Ara

Plzen'e Eleneceğiz Galiba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaş alınmayın ama Fblilerin genel problemi bu.Söz konusu Avrupa olunca çoğunuz takımınıza güvenmiyorsunuz.Bakın bugün Schalke ile değil de Madrid ile oynasaydık yine de forumun en az %60'ı yeneceğiz derdi.Takımına az güven kardeşim için rahat olsun.

Güzel diyorsun da dün sizinkilerin de yarıdan fazlası elendiniz gözüyle bakıp o şekilde başlıklar açıyordu.
  • Yenemez ama eler gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Arkadaş alınmayın ama Fblilerin genel problemi bu.Söz konusu Avrupa olunca çoğunuz takımınıza güvenmiyorsunuz.Bakın bugün Schalke ile değil de Madrid ile oynasaydık yine de forumun en az %60'ı yeneceğiz derdi.Takımına az güven kardeşim için rahat olsun.

Güzel diyorsun da dün sizinkilerin de yarıdan fazlası elendiniz gözüyle bakıp o şekilde başlıklar açıyordu.

O şekilde konuşanlar kendilerini teknik direktör sananlar.4-5-1 çıkmadığımız için yenileceğiz dedi hepsi.Ben de 4-5-1 olsun demiştim ama asla ümitsizliğe kapılmadım.Eleneceğiz diyenler zırt pırt konu açtığı için sana öyle görünmüş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

Deplasmanda 1-0 kazandınız zaten. Köy takımı Plzen. Rahat olun rezil bir takım. El ele Çeyrek Finale

Köy takımı dediğin takım atletico madrid ve napoliyi rahat yendi Biz nefes aldırmadık onlara ...

Atletico ve Napoli'den iyi takımsınız demek ki. Daha maçları bile izlememişsin konuşuyorsun. Napoli'ye 3 kere atak yapıp 3 gol atan takım Plzen. Boş fanatikliği kenara bırakın , resmen köy takımı işte.

Hocam ne fanatikliği ya saçma yerlere çekme Napoliye attıkları gollerin çoğu defans hatası izledim biliyorum adam güzel oynuyor oynadılar mı zaten bizden önce adamları kendi evlerinde yenen son takım Barça .Bana göre iyi bi takım ama size göre biz Dünya karmasını yensek onlarda köy takımı özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de hala bloklamadığım tsli varmış.
  • Hükmen mağlubiyet söz konusu olmadıkça Plezenin FByi eleme ihtimali bence yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Deplasmanda 1-0 kazandınız zaten. Köy takımı Plzen. Rahat olun rezil bir takım. El ele Çeyrek Finale

Köy takımı dediğin takım atletico madrid ve napoliyi rahat yendi Biz nefes aldırmadık onlara ...

Atletico ve Napoli'den iyi takımsınız demek ki. Daha maçları bile izlememişsin konuşuyorsun. Napoli'ye 3 kere atak yapıp 3 gol atan takım Plzen. Boş fanatikliği kenara bırakın , resmen köy takımı işte.

Hocam ne fanatikliği ya saçma yerlere çekme Napoliye attıkları gollerin çoğu defans hatası izledim biliyorum adam güzel oynuyor oynadılar mı zaten bizden önce adamları kendi evlerinde yenen son takım Barça .Bana göre iyi bi takım ama size göre biz Dünya karmasını yensek onlarda köy takımı özür dilerim.

Dostum ben Fenerbahçe'yi kötülemiyorum. UEFA 64 takım almaya devam ettikçe bu dandiklik devan edecek. UEFA finali bile çok az izleniyor. Turnuva kalitesiz. Ben Fenerbahçe ve diğer takımları karşılaştırıyorum ; Tottenham gelmedikçe finale yürürsünüz. Ülke puanına katkınız mükemmel. Ama turnuva bana göre kalitesiz. Ama Fenerbahçe'nin de başarısı yadsınamaz tabi ki de. Temennim finale yürümeniz , çünkü biz Porto-Malaga eşleşmesinden gelen takımla kurada eşleşemezsek yolun sonuna geldik.

• Hocam ne olur bilinmez Galatasaray ve Fenerahçe iyi top oynasa avrupada takım bırakmaz oyuncu kaliteleri çok yüksek fakat disiplin yok .

• Rahat olun beyler Fener çok rahat alacak maçı görürsünüz Onlar kontratak takımı biz onlara ters geliyoruz yer yer kontratak oynuyoruz yer yer baskılı futbol oynuyoruz. Fener zaten kontrollü futbol oynayacaktır yine. Bu da Plzen'e ters gelecektir. Yaratıcı bir takım değiller.
  • quote:

kardeş kusura bakmada real gelse bu takımı perişan eder %60 ı da eleriz demez diyemez şu anda en iyi takım real madriddir bu elemede denk gelirse bakalım % kaçı eler dicek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

kardeş kusura bakmada real gelse bu takımı perişan eder %60 ı da eleriz demez diyemez şu anda en iyi takım real madriddir bu elemede denk gelirse bakalım % kaçı eler dicek :)

Kardeş bahsettiğim şey zaten inançla ilgili bir şey yoksa Madrid kim biz kim arada dağlar kadar fark var..Bazen dersiniz ya takımınıza çok güveniyorsunuz diye bunun sebebi çok güçlü olduğumuzdan değil zaten.Sonuna kadar inandığımızdan öyle söylüyoruz.Bu konuda en fevri taraftar Galatasaray taraftarı oluyor genelde.Vizyonu biraz geniş tutmak lazım.Zincirlerimizi kıramazsak başarısızlığa mahkumuz demektir.

Dünkü maçtan örnek vereyim.Başımızda Fatih Terim yerinde başka bir hoca olsaydı emin ol maçı kaybetmiştik.Kazanma sebebimiz taktikten çok hocanın oyunlarını kazanacaklarına inandırmasıdır.

• BİR GALATASARAYLI OLARAK. YENECEKSİNİZ KARDEŞLERİM
  • Alt tarafı 1-0 yendik ilk maçta 1-0... Herkes havaya girmiş durumda turu geçmişiz gibi, tur garanti falan değil abartmanın da bir sınırı olduğunu düşünüyorum. Ben tur şansımızın %50 olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'yi ve Aykut Hoca'yı biliyoruz saçma sapan bir hatada adamlar affetmez golü yeriz ve tur gider. Bu kadar açık ve net. Biraz gerçekçi olun.
  • Bir konuda daha yazmıştım f.b tot,lazio,benfica haricinde ki takımlarla başabaş oynar şanslı bir kurayla finale adını yazdırır benzer durum g.s içinde geçerli madrid,münih,barça dışındakileri eleme ihtimalimiz var.
  • Aykut Kocaman korkak bir futbol oynatmazsa Fenerbahçe rahat tur atlar. İlk yarı oyun hakimiyetini elinde tutup saldırmalı takım, devreye 2-0 bile girebilir baskılı oynarsa.
    Yeter arkadaş köy takımlarına elendiğimiz, çıkıp oynayacaksın takır takır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akepa

Galatasaray kazanana kadar böyle bir şey hissetmiyordum ama içimden bir ses turu plzen geçecek diyor inşallah yanılırım

İÇİNDE KALIR İNŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: Káka

Bırakın artık Plzen ' i . Çeyrek finalde kim gelir karşımıza onu düşünün

+1905 gelsin UEFA seeding pointler , gurur pointler

Üç takım gitmesi için ne gerekiyor? Ya da bu sene o ihtimal var mı?

• gecicez.

gsli taraftarlar desteginiz icin tesekkurler.

• Totem yapıyor totem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

Bırakın artık Plzen ' i . Çeyrek finalde kim gelir karşımıza onu düşünün

catur cutur yiyecek Fener Plezen i
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.