Ayrica burada bir cok Türk vatandasimiz Fenerbahcemizi iyi bir havaya sokabilir. Bu da bir arti güc demektir.
Artık bu saatten sonra Almanya'da veya başka bir yerde farketmez. Nerede olursa olsun ayrılan koltuk sayısı tamamen dolacaktır, dolmalıdır...
Dogru söylüyorsun.
Schalke ya da Roma çıkarsa ağlarım,böyle şans olmaz.
Arsenal gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
Arsenal gelsin.
Arsenal Fb'yi ezer.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
Arsenal gelsin.
Arsenal Fb'yi ezer.
Hiç belli olmaz,Sevilla ile oyun tipi birbirine benzeyen bir ekip ve genç bir takım,çok iyi bir takım ama Fenerbahçe'nin bu yıl Avrupa'da oynadığı futbolu gördükten sonra diyebilirim , pek kolay kolay ezemez bizi. Ben Man Utd. 'nın gelmesini istemiyorum,Arsenal bizi ezemez. Galatasaray Uefa Kupası'nı aldığında dünya çapında yıldızlar topluluğu değildi ama Arsenal , Gs'yi ezememişti.
ingilizler hariç herkese razıyım
Sevilla kendi sahasında Arsenal' i 3-1 yenmiş. Volkan bir hata yapmaz ise, Arsenal imkansız değil ama zor tabii ki. İnaniyorum ki, bizde onlar için zor' uz. Biz nasıl ciddiye alıyorsak onlarda alıyorlar.
Zaten açıkçası Schalke çıksın istemem,bizim basın abartırda abartır eledik geçtik şimdiden yarı finaldeyiz diye,düşünün aynı T.Kupasındaki Gs maçları gibi,motivasyon düşer bence,herkesin aksine Schalke gelsin istemiyorum..
quote:
quote:
quote:
Arsenal gelsin.
Arsenal Fb'yi ezer.
Hiç belli olmaz,Sevilla ile oyun tipi birbirine benzeyen bir ekip ve genç bir takım,çok iyi bir takım ama Fenerbahçe'nin bu yıl Avrupa'da oynadığı futbolu gördükten sonra diyebilirim , pek kolay kolay ezemez bizi. Ben Man Utd. 'nın gelmesini istemiyorum,Arsenal bizi ezemez. Galatasaray Uefa Kupası'nı aldığında dünya çapında yıldızlar topluluğu değildi ama Arsenal , Gs'yi ezememişti.
Süper falan oynamıyorsunuz, gözünüz kör olmuş sizin kusura bakmayın.Sevilla size pres mi yaptı? Aynı kadro GS karşısında neden o ezici oyununu oynayamadı acaba? Ya da İtalya'da Inter'e karşı?
Fener süper oynuyor diyip kendinizi kandırmayın.Pres gördü mü dağılıyor sizin takım. Bunu GS'li gözüyle mi yazdım? Hayır tamamen tarafsız bir şekilde yazdım.
Sevilla sizin pas yapmanıza, üstlerine gitmenize izin verdi.Ve bende Fener öyle laubali bir takımı elediği için çok mutlu oldum.
Arsenal deli gibi pres yapar, bence bir FB'linin isteyeceği son takım Arsenal olmalı.
Süper falan oynamıyorsunuz, gözünüz kör olmuş sizin kusura bakmayın.Sevilla size pres mi yaptı? Aynı kadro GS karşısında neden o ezici oyununu oynayamadı acaba? Ya da İtalya'da Inter'e karşı?
Fener süper oynuyor diyip kendinizi kandırmayın.Pres gördü mü dağılıyor sizin takım. Bunu GS'li gözüyle mi yazdım? Hayır tamamen tarafsız bir şekilde yazdım.
Sevilla sizin pas yapmanıza, üstlerine gitmenize izin verdi.Ve bende Fener öyle laubali bir takımı elediği için çok mutlu oldum.
Arsenal deli gibi pres yapar, bence bir FB'linin isteyeceği son takım Arsenal olmalı.
2-0'lık maçta niye pres yapamadı sence Galatasaray?Fener mi yaptırmadı yoksa?
Bence Fenerbahçe rakibi ciddiye aldığı zaman gerçekten iyi oynuyor,İnter maçı 1-0'ken Zico Aurelio'yu kart riski var diye çıkartıp 7 ay oynamayan Appiahı almıştı,son dakikalarda maç 3 oldu,yoksa o dakikaya kadarda maç ortadaydı,tabi ki Arsenal bizden çok iyi takım,ama öyle abartılı maçlar olmaz,olamaz..
BİRDE BUNA BAK BAKALIM..http://www.youtube.com/watch?v=5CT9LzljUsY&NR=1
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
quote:
quote:
quote:
Arsenal gelsin.
Arsenal Fb'yi ezer.
2-0'lık maçta niye pres yapamadı sence Galatasaray?Fener mi yaptırmadı yoksa?
Bence Fenerbahçe rakibi ciddiye aldığı zaman gerçekten iyi oynuyor,İnter maçı 1-0'ken Zico Aurelio'yu kart riski var diye çıkartıp 7 ay oynamayan Appiahı almıştı,son dakikalarda maç 3 oldu,yoksa o dakikaya kadarda maç ortadaydı,tabi ki Arsenal bizden çok iyi takım,ama öyle abartılı maçlar olmaz,olamaz..
Tamam Arsenal gelince görürüz.
quote:
Orjinalden alıntı: Gawain1985
fenerle dalga geçmeyin fener cennetlıktır cunku Allah kuluna ıkı dunyadada cektırmez.
Bakıyorumda kaç saattir kendine uyacak adam arıyorsun biraz daha gayret az kaldı....
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
bunlar dışında liverpool da bu büyükler ayarında bir takım olmadığından
sen sanırım ya futbol maçlarını izlemiyorsun yada anlamadığım başka bişey var sende. senin o büyükler ayarına koymadığın takım geçen sene final oynadı ondan önceki senede kupayı kaldırdı sanırım unuttun. ha bide bulabilirsen liverpool-inter maçınında bi tekrarını seyretmeni tavsiye ederim
Liverpool çıksın, 8-0 'ın intikamını alırız...............