Arkadaşlar merhaba. Sakarya Üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim. Malum finaller biteli 1 ay oluyor ve yazı boş geçirmek istemiyorum ekonomik sıkıntılar dolayısıylada bir işe giremedim. Ondan dolayı gelecek senenin konularına şimdiden hazırlık yapma niyetindeyim. Ceza hukuku ve Borçlar hukuku genel hükümler hakkında önerebileceğiniz kitap var mı şimdiden teşekkürler.
Artuk/Gökçek/Yenidünya Ceza Hukuku Genel Hükümler ve yine aynı yazarlardan Uygulamalı ceza hukuku
Borçlar Hukuku Genel Hükümler Fikret Eren yeterli olur. Diğer kitaplar zaten hocanın kitabını referans alarak yazıyorlar teorik bilgive bütün özel hukuk dalları açısından borçlar hukuku çok önemli bu kitapta teoriyi oturtmak için ideal...
Ceza hukuku genel hükümleri doğan soyaslanın kitabından okumuştum ama senin hocalarının kimin kitaplarını okuttuğuna bakmanı ona göre seçmeni tavsiye ederim. Cezada bazı konularda farklı görüşler var bizim fakulte cezacılarından bazıları benim görüşüme uygun cevap yazmayının sorusunu çizerim fln mantığında mesela istanbul hukuk kitaplarını alıyorsanız ona göre kaynak seç fln derim. Ben kendim bu tatsız olayı yaşadım yazara göre doğru cevabın hocaya göre sıfır olması pek acı verici bir deneyim oldu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme