Şimdi Ara

Ceza İnfaz ve Güvenlik yazan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek hedefin paraysa sucu dedigimiz ustalardan ol. Adam 15 dk geliyo 50 tl aliyor. Adama ulasmak zaten buyuk is adam telefonu acmiyor dusun artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam gelmezse de ege olucak artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur. Sistem öyle berbat ki istediğim işi yapabilmem neredeyse imkansız çünkü atama yok. Beni kan tutuyor sağlık yapamam zaten. Mühendis olsan atama yok iş gücü yok. Öğretmen olsan zaten kendi ayağına sıkman demek. İibf işsiz ordusu mezun ediyor. Tıp desen herkes doktor olacak diye birşey yok. Mecburen işte. arkadaşım mühendis işsiz birisi mimarlık okuyor ne olacağı belli değil. psikoloji okuyan nasıl atanacağım diyende var puanlar fırlamış. işin içine girince işler değişiyor hadi git oku o kadar uğraş sonuç yok. Belli bir yaştan sonra çok sıkıntı olur tabi çoluk çocukla okumakta istemezsin yaş 22, 99lularla okuyacağım hesap et hadi en kötü 97lilerle okuruz. Seneye 2000lilerle okula gitmem artık :)) artık tercihe yazdık mecburuz gelirse paşa paşa gideceğim.
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Bir insan para almadığı halde neden çalışsın? mizahın kötü hocam geliştirmen senin için iyi olur.
    Ben cok ciddi yazdim mesaji . Elbet para kazanacan ,direk amacin paraysa dedigim gibi ...

• hocam çok çok iyi yerlerde okumayacaksanız hiç okumayın bence işletmedir iktisattır vs ülkede tonla mezun işsizi var, mezun cok talep yok, 9 eylül marmara mezunu abilerim var işsizler kaç senedir

gardiyanlık nası bilmiyorum ama hemşirelik de düşünebilirsiniz, garanti iş daha iyidir bence, bazıları sığ kafalı mısın falan der ünide haftada 3 gün 3 derse giriyor adam ama üni okuyorum oluyor takmayın görürsünüz onları 5 sene sonra hala baba parası yerken

Paramedik yazabilirdiniz ? %50 burslu vs gelirdi size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Bu arada bir insan neden polis olmak ister hic anlamam. Bildigin robot baska bir sey degil.

Ne alaka lan bende askeri okul isterken nasip olmadı ama robot ile alakalı ne polisin askerin kafan güzel galiba hocam.

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    NE demek NE alaka isin emir almak baska bir sey degil. Emire uymassan iceri atarlar zaten . Binlerce robot .

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

NE demek NE alaka isin emir almak baska bir sey degil. Emire uymassan iceri atarlar zaten . Binlerce robot .

almadılar mı pmyo'ya?
  • Hemşirelik gelmiyor ailede hemşire var zaten ben eşitağırlığım fen bilgim biyolojiden öteye geçmiyor. benim 4 senem bitti liseden sonrayı sayarsak. Aklınız varsa iş garantili bölümlere gidin lise biter kimse kalmaz üni. biter kimse kalmaz sen ortada kalırsın millet işinde gücünde olur. Kpss 87 falan küçümsenecek rakamlar değil 13 puanda alsan ful çekiyorsun ;) cezaevinde çalışmak b*k gibi iş ama ona bakarsan her iş kötü hastanede hastaların ex olduğunu görüyorsun ameliyatlar hasta yakınları işin içine girince herşey zor. Önce bu işi kabul edeceksin içeridekileri katil, hırsız, gaspçı olarak değilde koyun gibi göreceksin yemi vereceksin, süreceksin dışarı saati gelince yuvaya götüreceksin çoban biziz tabi arada koyun görünümlü çakallar çıkacak işte buda mesleğin sırrı uyanık olacaksın eski sistem yok adamdan kan çekerler artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 6 Ağustos 2017; 19:8:14 >

• M.A.R.İ.N.E M kullanıcısına yanıt
    Kan tutuyor + geleceğinden emin değilim ygs2'den alıyor %50 280 falandı galiba.
  • Hacı işletme falan okuyodum ne demek

• co0per kullanıcısına yanıt
    Ahahaha neden öyle yazmışım bilemiyorum gözümde değeri yok herhalde ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 6 Ağustos 2017; 19:13:50 >
    Hangi ünideydin

Ne sen sor ne ben söyleyeyim geçmişi boşver geleceğe bakalım :)) şimdi bu bölümü tercih veren az gibi görünüyor çünkü bilen yok şimdi Marmara ve İstanbul üniversitesi gelir diye umut ediyorum devlet üniversitesi gelsin akalım biraz Anadolu'da okunmaz hacı ya okursun da diploma alırsın insan biraz action beklemiyor değil ondan sonra'da Ankara üniversitesi 2. öğretim dahil yazdım oda çankayadaymış oda iyi gelirse oda iyi ama İstanbul gelir inşAllah. Gelmese de olur ona da şükür ama umarım gelir.
    Bende Gazi işletme okuyacağım da ondan sordum hocam

İnşallah her şey gönlünüzce olur

Gazi iyidir tebrik ederim hayatında başarılar unutma ki kendini geliştirmezsen hiçbir bölümde birşey başaramazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 6 Ağustos 2017; 19:47:52 >
    Bende Gazi olduğu için işletme yazdım hocam şehir dışında iktisat maliye okuyacağıma şehrimde köklü bir üni de işletme yazayım dedim, zaten hepsi aynı b*kun farklı rengi :) Çevremdeki Gazi mezunları iyi yerlerde hocalar kamuda referans oluyorlarmış.

İnşallah hepimizin sonu hayır olur

• Torrentter kullanıcısına yanıt
    Yok kardes gozumuz o kadar alcaklarda degil. Discilik gelmiyo muhendislik artik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.