Şimdi Ara

Ceza İnfaz ve Güvenlik yazan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Yok kardes gozumuz o kadar alcaklarda degil. Discilik gelmiyo muhendislik artik.

büyük konuşuyorsun 4 sene sonra pmyo da olmaz bak. 20k üstü mühendislik zaten işsizlik fakültesine eşdeğer.
  • Torrentter kullanıcısına yanıt
    Kole olmak isteyen icin harika meslek. Sen kazandin sanirim basarilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kole olmak isteyen icin harika meslek. Sen kazandin sanirim basarilar.

Tıpçıyım ben, 18 yaşında bu kadar polis düşmanı olmuşsun ilginç valla, ben böyle çok gördüm polise salla salla sonunda hepsi pmyo sınavlarına girdiler onu da kazanamadılar
    Ne dusmanligi ? Vasifsiz biri olsaydim kesin secerdim. Benim tanidigim butun odun kafalilarin hayali polis olmak . Cunku adamin bi ozelligi yok bir dunya gorusu yok . Ot gibi yasayip gidiyorlar. Allah a sukur o noktaya dusmedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne dusmanligi ? Vasifsiz biri olsaydim kesin secerdim. Benim tanidigim butun odun kafalilarin hayali polis olmak . Cunku adamin bi ozelligi yok bir dunya gorusu yok . Ot gibi yasayip gidiyorlar. Allah a sukur o noktaya dusmedik.

Nice öğretmenler, mühendisler pomem kazanmak için kıçını yırtıyor. Sana söylemek istediğim büyük konuşma, hiçbir mesleği küçük görme (özellikle de ilerde olmak için can atabileceğin), hiç kimseyi aşağılama.
    Kardes ben paraya muhtac biri degilim . Dunyadaki butun mesleklerde yok olsa gene olmam . Ben ilkeli biriyim , dinim para degil.

Bu arada sirf para icin polis olanlara tavsiyem az biraz calisip bir veterinerlik bolumunu tercih edin cok daha rahat bir meslek.

• quote:

Kardes ben paraya muhtac biri degilim . Dunyadaki butun mesleklerde yok olsa gene olmam . Ben ilkeli biriyim , dinim para degil.

Bu arada sirf para icin polis olanlara tavsiyem az biraz calisip bir veterinerlik bolumunu tercih edin cok daha rahat bir meslek.

Konuyla ilgili çok bilgin yok sanırım ve hiç aç kalmamışsın. Polisliğe giren adamların çoğu zaten üniversite mezunu. Önemli bir kısmı da mühendislik mezunu. Aileden zengin olan kimse polis olmaz.

Uzatmaya gerek yok. Dediğim gibi hiç kimseyi aşağılamamak, hiçbir mesleği küçük görmemek zaten insanlık gereği. Uyarmak için yazdım sana da.
    Kendinde diyorsun zaten polis olmayi issiz kalanlar seciyor diye. Yani kimse polisligi istedigi icin secmiyor son secenegi oldugu icin seciyor.

Dediklerin benim goruslerimi destekliyor.

• quote:

Kendinde diyorsun zaten polis olmayi issiz kalanlar seciyor diye. Yani kimse polisligi istedigi icin secmiyor son secenegi oldugu icin seciyor.

Dediklerin benim goruslerimi destekliyor.

Başka seçeneği olan hiç kimse can güvenliğinin olmadığı bir meslekte bir dakika durmaz, aksini de söylemedim zaten. Buradaki sorun senin insanları aşağılaman, küçük görmen üstelik senin de potansiyel işsiz olmana rağmen.

Halkımızın da sorunu bu işte, bu konuda bile haksız olduğunu, hiç kimseyi aşağılamaman gerektiğini kabul etmiyorsun, hadi iyi geceler
    Kabul et veya Kabul etme bu isin gercegi. Benim yaptigin asagilamak veya kucumsemek degil.

• cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Bütün forumdan özür dileyerek söylüyorum argo olarak anlaşılmasın; ben senin gibi vasıfsız boş tenekeleri çok gördüm senin gibi insanlar bilgisayar başında sosyal ortamı olmayan asosyal vasıfsız insanlar burada böyle atıp tutarsınız tabi.. senin ihtiyacın yok okumaya yada sevmiyorsan burada aşağılama burası aşağılama platformu değil burada iyi yanları ve kötü yanları söylenir arkadaş istediğini alır kararını verir. İnsanları boş yönlendirme. Dünya görüşü açık kardeş bir gün başına bir olay gelir polise yalvarırsın bir taraftan polisler bir halta yaramıyor artık o başka ama yinede yanlış konuşuyorsun. Böyle üslupla senin tarlaya ırgat yapmazlar sen dünya görüşünden önce üslubunu düzelt önce ve o klavyeyi yavaşça elinden yere bırak sakin ol git 2 insanla muhatap ol sabah akşam buradasın senin gibi geniş görüşlü ihtiyaçsız arkadaş için çelişiyor ve benim açtığım bu konudan uzaklaşmanı rica ediyorum gerginlik yaratma. Senin kanın neye atıyor ben iyi biliyorum da burası yeri değil o yüzden susuyorum yaşına da veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 7 Ağustos 2017; 0:4:39 >

• Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Sen Beni taniyor musun ? Boyle seyler yaziyorsun.

Ve yazdiklarin zaten tamamen bos laf. Komik.

Polis olmak icin Tek gereken sey nefes almaktir. Hicbir ozelliginizin olmasina gerek yoktur. Ilaveten zaten bunun olmasi istenir cunku onlara sorgulamayan , dusunmeyen ve arastirmayan kisiler gerekir. Yani sizden zombi olmaniz istenir. Eger karsi cikarsan zaten aninda atilirsin, bunuda herkes bilir. Olan bir seyi dile gettirmek ,kucusemek veya asagilamak degildir. Dogru soylemektir , durust olmaktir. Tabi herkes bu kadar cesur degil.

• quote:

Sen Beni taniyor musun ? Boyle seyler yaziyorsun.

Ve yazdiklarin zaten tamamen bos laf. Komik.

Polis olmak icin Tek gereken sey nefes almaktir. Hicbir ozelliginizin olmasina gerek yoktur. Ilaveten zaten bunun olmasi istenir cunku onlara sorgulamayan , dusunmeyen ve arastirmayan kisiler gerekir. Yani sizden zombi olmaniz istenir. Eger karsi cikarsan zaten aninda atilirsin, bunuda herkes bilir. Olan bir seyi dile gettirmek ,kucusemek veya asagilamak degildir. Dogru soylemektir , durust olmaktir. Tabi herkes bu kadar cesur degil.

Bak hala... Hakaret etmiyorum deyince hakaret etmemiş olmuyorsun. Daha 18 yaşında bir çocuksun. Ben polislerin içinde büyüdüm, sen polisler hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Hiçbir bilgisi olmadan konuşunca hem cahil hem itici oluyorsun.

• kardeşim neden nevşehir uluslararası ilişkiler yazdın ?
    Bunu demeni bekliyordum.

Senin inkar etmenin sebebi bu zaten. Duygusal bagin oldugu icin kendine yalan soyluyorsun. Objektif bakan biri bunu rahatca kabul eder.

• quote:

Bunu demeni bekliyordum.

Senin inkar etmenin sebebi bu zaten. Duygusal bagin oldugu icin kendine yalan soyluyorsun. Objektif bakan biri bunu rahatca kabul eder.

Bu işin içinde olduğum için bilgim var, senin ise bilgin yok, üstelik cahil olmana rağmen işin üstadı gibi konuşuyorsun, olay bundan ibaret.
    Gazete okuyan , haberleri izleyen, tartisma oturumlarini izleyen her insan bunu anlar. Bunu bilmek icin ustad olmaya gerek yoktur.

Somut kanit isteyen , polis olmak icin gereken kriterler diye arastirabilir.

Bunlari bilmek icin babanizin polis olmasina gerek yoktur.

• quote:

Gazete okuyan , haberleri izleyen, tartisma oturumlarini izleyen her insan bunu anlar. Bunu bilmek icin ustad olmaya gerek yoktur.

Somut kanit isteyen , polis olmak icin gereken kriterler diye arastirabilir.

Bunlari bilmek icin babanizin polis olmasina gerek yoktur.

Akrabalarımdan hiçbiri polis değil uzak birkaç hariç, öyle bir önyargıya düşmüşsün. Doğuda lojman okulunda polis çocuklarıyla birlikte okudum. Gazete okuyup televizyon izleyerek polislerin nasıl insanlar olduğunu öğrendin ha

Bu konuda inanılmaz derecede cahil olmana rağmen hala konuşuyorsun, Türk halkının temel sorunu da bu, her konuda her şeyi en iyi onlar bilirler. Senin için daha fazla zaman harcamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torrentter -- 7 Ağustos 2017; 1:16:2 >

• Psikolojik kısmını da düşün, kardeşim avukat ve görüşlere giderken artık gardiyanların psikolojisinin allak bullak olduğunu söylüyor. Fetö mağdurları, ağlayan çoluk çocuklar, görüş yeri ayarlama falan. Her şey para değil

Bos laflar. Kim cahil belli .

Polis olmak icin gereken Tek sey nefes almaktir. Inkar ediyorsan soyle de bilelim. Polis olmak icin NE gerekiyor ??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.