Şimdi Ara

Ceza İnfaz ve Güvenlik yazan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.si hazırlık var dil olmadan bu bölüm birşeye yaramaz. 2.si okunacak bir yer öğrenci için diye düşünüyorum. Ve bu ceza infazın altına yazdım :( ilk sıraya yıldız teknik siyaset bilimi - uluslararası ilişkiler yazdım 2. sosyal hizmet bakalım inş tutar yanlış tercih verdim galiba pişman oldum. Aslında iyi işin içine girmek lazım burdan bakınca kötü gözüküyor.
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Bu ergene cevap vermeyin pc başında sıkılmış 2 tane kom. videosu izlemiş özenti yapmış hayatta hiçbir bilgi ve tecrübeye sahip olmayan 15 yaşında muhtemel bir çocuk.
  • Wizard Gezici kullanıcısına yanıt
    Ama bu işi yapanlarla konuştum kamu için olan bir forumda diyor ki 12 saat çalış 24 saat yat eskisi gibi değil artık güvenlik cihazlar hain memurların da kökü kazındı bakma millete. Tabi dişini kesmeyeceği içeriden bir kaç kişi olabilir artık oda senin çapına kalmış. Daha geçen gün yolda durduk yere bize daldılar içen sapıtan ahmak bir topluluk. Bunların ıslah olmasını izlemekten zevk alacağımı düşünüyorum
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Verecek cevabin yok, bare hakaret etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel sektörde nasıl iş yok ya iş var maaş beğenilmediği için işsiz var aöf mezunu akrabalarım var iş bulmada sıkıntı çekmediler illa boun odtü mü okumak lazım burda ki bazı insanlar marmara iü tr bölümünü beğenmiyor çok ilginç . Bakın bakalım senede kaç mezun veriliyor boun odtü mesunlwrının kaçı trde kalıyor? İşletme iktisat aöf bitiren bile iş bulur ha 1500tl alır o ayrı ama işsiz kalmaz aldığı maaş ise yaşa tecrübeye göre artar. Peder 2 yıllık makine mezunu 4bin maaşalıyor yeni mezun mühendislerden fazla kazanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Sen Beni taniyor musun ? Boyle seyler yaziyorsun.

Ve yazdiklarin zaten tamamen bos laf. Komik.

Polis olmak icin Tek gereken sey nefes almaktir. Hicbir ozelliginizin olmasina gerek yoktur. Ilaveten zaten bunun olmasi istenir cunku onlara sorgulamayan , dusunmeyen ve arastirmayan kisiler gerekir. Yani sizden zombi olmaniz istenir. Eger karsi cikarsan zaten aninda atilirsin, bunuda herkes bilir. Olan bir seyi dile gettirmek ,kucusemek veya asagilamak degildir. Dogru soylemektir , durust olmaktir. Tabi herkes bu kadar cesur degil.

G*tün sıkışınca çareyi o vasıfsız, yeteneksiz gördüğün kişilerde arayacaksın böyle konuşma.

Sende çok vasıflı birisi gibi durmuyorsun. Bir mesleği hor görmek, küçümsemek dünyanın en saçma şeyidir. Senin vasıfsızlık adı verdiğin o meslek bir ülkenin, bir devletin önemli bir kademesi. Bazı insanlar bu işi forma aşkı için yapıyor, bazısı para için. Bu ülkeye her alanda insan lazım ama senin gibi ulaşamayacağı şeyleri hor gören, atıp tutan kişiler kesinlikle lazım değil.-ulaşsan da beş para etmezsin zaten.-

Burada kalkmış sana yazılanlara hakaret demişsin ama sen bir mesleğe hakaret ediyorsun burada. O mükemmel görüşlerini bi kullanıp yazdıklarını tekrar oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKLeite -- 7 Ağustos 2017; 6:54:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortam iyiymis rez

ZAAAAAA xd

• quote:

Orijinalden alıntı: operator22

quote:

Orijinalden alıntı: Börü76

Koç üniversitesinde işletme okuyana işletme okuyor denilmez bence o yüzden o kategoriyi söylemedim. Ful çekmeni isteyen üniversiteler dışında Anadolu üniversitelerinde işletme, iktisat, maliye, muhasebe okumak kendi ayağına sıkmaktır ve en zor bölümlerdir bunlar ha ben dil öğreneceğim param var zamanım var devlet kadrosu istemem dersen yakışır reis der çekilirim. Çakır'a gelirsek eyvAllah :)
    https://www.youtube.com/watch?v=mYkYy03wPIY

doğrudur, onları zaten üniversiteden saymıyorum ben :) kesin iş istiyorsanız doğru yerdesiniz veya pmyo girip polis olabilirsiniz inşallah hayalinizdeki gibi rahat olursunuz malum orada herkes katil

Bir infaz ve koruma memuru olarak, yazdığınız yazıya gerçekten güldüm 🤙👍
    Orda herkes katil 😎😎

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Abi ne diyorsun kapalı cezaevi var memlekette aldığımız puan belli bir işte asgari ücretle çalışsam ne araba alabilirim ne birşey yapabilirim gidip okuyayım mı artık okumak şart oldu önlisans lisans geçişler sıkıntı olacak aga 2900 maş alıyorlar + mecliste masada yıpranma payı falanda geliyor.. gece vardiyada 12 saat çalış 48 saat yatış hangi meslekte var bu olay yıllık 30 gün izin de var
    Sanki tıp geldi de gitmedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 7 Ağustos 2017; 13:6:18 >

• Galiba ülkede sadece ben tercih vermişim inş Marmara gelir Benim önceliğim artık işte değil bu şehirden çıkmak oldu aga bıktım ya aynı yerlerden aynı şeylerden yerleşke hukuk fakültesinde galiba haydarpaşa kampüsü üsküdar var gelse tadından yenmez baktın olmadı dgsyle 4e tamamlar takılırız yav çokta şey yapmayın bir gün gardiyan olacağım aklıma gelmezdi prison break izleye izleye girdim bu işlere hep michael scofield gibi birisi çıkar peşine düşeriz aksiyon çıkar diye umuyorum sonumuz sona olmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 7 Ağustos 2017; 13:39:55 >

• Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim, ben infaz koruma memurluğunun böyle olduğunu bilseydim askerden gelir gelmez başvururdum.

7 senelik infaz koruma memuruyum, işimden son derece memnunum.

Vardiya çalışıyorum haftada 3-4 gün tatil, cezaevi ortamı da dizilerde ki gibi değil, sıkıntı olmuyor mu oluyor ama kırk yılda bir.

Onda da stres atıyorsun 🤣🤣

Teşekkür ederim gençler görün demek ki neymiş işini seveceksin buda en büyük örneği
  • hxx758 H kullanıcısına yanıt
    Bölüm yeni olduğu için puan yazmıyor seneye belli olur.

• İkm Arkadaşlarım var ne doğru düzgün maaslari var nede hakları nede izinleri bayramları seyranlari. Bide gih sinifindalar. Yazık etmeyin kendinize

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Evet sınıf olarak gih sınıfında olduğumuz doğrudur.

Ama maaşlarımız diğer memurlara göre kesinlikle düşük değil.

Şu an bekar üniversite mezunu bir ikm 2900 civarı para alıyor.

Eğer vardiyalı çalışıyorsanız evet bayramda da nöbet denk gelirse gidiyorsun işe.

Ama, 2 gün çalış 2 gün tatil sürekli.

Vardiya değil, gündüz çalışmayı tercih ederseniz normal 8-17:00 çalışıyorsunuz.

Bayram seyran tüm izinleri de kullanıyorsunuz.

Ya hocam normal teknisyen den 2600 2700 alıyor yani. Katipler 2400 falan. Düz memurlar da 2500 falan. Çok ta fark yok yani. O fark o riske değer mi? Tamam tüm mahkumlar katil değil ama hepsi potansiyel suçlu ve ne yapacakları hiç belli olmaz. Birine sinirlenip ters iki laf etsen. Buda mahkumun gücüne gitse ve biran fırsat bulup Allah muhafaza sana bir zarar verse. Yani en düşük 3500 olmalı maaşlar bence. Oda başlangıç için. Vardiya mi 8 5 mi onu siz sevmiyorsunuz bildiğim kadarıyla kurum amiri belirliyor. Ama torpil varsa o ayrı veya müdürle aranız iyiyse falan. Ben de arkadaşım da tavsiye etmiyor bu şartlarda. Ama ben işi sevdim, ben bu işi yaparım falan derseniz gidin tabiki. Severek yapılan her iş güzeldir.

• Hayırlı olsun kardeşim. İşletme veya dandik mühendislik yazacağına geleceğini düşünmüşsün. Çok iyi etmişsin bence

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim okuyordum bıraktım zaten bakalım hayırlısı olsun.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Sen işsiz kalmak istiyorsan istediğini yapabilirsin. Yakında düzelecek gih sınıfı değişecek meclise zaten sunulan bir tasarı var. Ve mahkum şuna 2017 yılında kolay kolay sana zarar veremez tabi bir kafa atabilir burnun kırılabilir ama şişleme olayları falan artık min. düzeyde olduğunu düşünüyorum. Haksızmıyım hocam @johnmclane .. bu arada daha iyi tavsiyen varsa hadi iş söyle gidelim girelim garson mu olalım karın tokluğuna mı yaşayalım?
    Abi Allah aşkına ölümcül tehlikesi var mı bu işin 7 yıldır bu meslektesin bunları bir aydınlat konu kapansın :) çok film izlemişler şişleme şoklama falan herhalde kaldı mı ki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.