Şimdi Ara

CEZA -RAPSTAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
10.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlarsan sözlerinde Türkçe Rap'i tanıtmaktan da fazlasıyla bahsedio bunu başarması için bazı şeylerden feragat etmesi gerek bence ki herhalde o da bunun farkında olmalı, birde aşşağıladığı kesim genelde banu alkan tarzı sonradan popçu olmaya çalışıp, çalışırkende orasını burasını açanlar. Ee bölelerinden poçular bile memnun deilken söyliecek söze haceT yoq
  • Albumu beğenmemek senin takdirine kalmış, çıkarttığı dönemin onun için zorluğunuda göz önüne alman gerekir albumu yargılarken (bkz. Annesinin Vefatı)

Bence Med-Cezir 'de güsel bir albumdu belki bundan da güseldi ama emeğe saygı gerekir kötü denilemeyecek bir album Rapstar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

Hatırlarsan sözlerinde Türkçe Rap'i tanıtmaktan da fazlasıyla bahsedio bunu başarması için bazı şeylerden feragat etmesi gerek bence ki herhalde o da bunun farkında olmalı, birde aşşağıladığı kesim genelde banu alkan tarzı sonradan popçu olmaya çalışıp, çalışırkende orasını burasını açanlar. Ee bölelerinden poçular bile memnun deilken söyliecek söze haceT yoq

Kendini kandırma kardeşim. İnsan tükürdüğünü yalamadan tanıtımını yapar. Popçularla düete koskoca bir

• TYa Candan ercetin EL yaptıgı Cok sAhane ona LAfım YOq...

aMa biş idicem CEza LA YapıcakLArınzı Mic Check LE yapsınLAr

DAha co krabet Goruru Neden Mi cunKu oa dam Bu işten anLıor..

+ Cea PopcuARdan Cuk undergreound Mc yada WAck Mc Leri

aŞŞaLıor Kendimnini Misyon ( Osman ) Die bi ark var istte onun

Pesinden Bana DEmo YapaLımd ediği azmanaLArıo unutup gidior YaLvarIodu

YaLAn SoLuosaman ana.... Si....

Bitti..
  • arkadaslar cezala burcu gunes kiyaslanamaz.

BURCU GUNES DİGER POPCULARDAN BİRİ SİVRİLME DURUMU YOK YANİ.

CEZA İSE TURK RAPDE TEK RAKİBİ VAR AMA SİVRİLMİS DURUMDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

TYa Candan ercetin EL yaptıgı Cok sAhane ona LAfım YOq...

aMa biş idicem CEza LA YapıcakLArınzı Mic Check LE yapsınLAr

DAha co krabet Goruru Neden Mi cunKu oa dam Bu işten anLıor..

+ Cea PopcuARdan Cuk undergreound Mc yada WAck Mc Leri

aŞŞaLıor Kendimnini Misyon ( Osman ) Die bi ark var istte onun

Pesinden Bana DEmo YapaLımd ediği azmanaLArıo unutup gidior YaLvarIodu

YaLAn SoLuosaman ana.... Si....

Bitti..

Böyle bir harf büyük, bir har küçük yazınca ne oluyor? Cafelerde kantır sıtrayk oynayan bebeler yazıyordu en son böyle...
  • ageMrk ben Bişi aNLamdım

Sizin Bu ForumLArda Bu yaZıya bi takınTıNız Mı Var

YA Yo kYaNe Batıyosa soLiim Ya VazeLin veririm

Yad Cıakrtmaya caLısırım Hane MAksat aCımasın

aNLAta bişLiomyum.. SA-NA-NE

BegeNmişosan okuma Kardeşim admaı dinden

imandan cıkartmauyın yaa Bakın daLganıza...ben senin imLa kuraLLArına

Uymama Biş diom mu az once boEL bi yorum daha YaPtım

Eger imLa kuraLLarını Bu kadar co ksefiorsan Git

Turk DiLi vE edeBiyatI Hocası oL yane bak DALGaNa...

SAygıLAr...
  • Çocukluğuna veriyorum...
  • o çocuk boyun kadar cocuk yaPAr Hafız...

Bak daLgana da urastırma beni aLLaını seversen

HAde Naş.. Gitotede BayıL ne biLiim kumda faLam oyna

...
  • yani form kurallarına uymuyorsunuz beyler counter strike olacak o birde harbiden hiç bişey anlaşılmıyor yazında burası bir form ve burada yazışarak anlaşıyoruz ama yazından bir şey anlşılmıyorsa kendinide anlatamazssın burada ali kıran bş kesicilik oynamıtoruz yaşın kaç bilmiyorum ama öyle vazelin felan ayıp beyler yakışmıyor buraya belki sizin bacınızda girbilir tabi değer yargınız varmı önce onu düşünmek lazım bir birine vazelin veren gençlikten ne haber ne gelir bence malum
  • albüm süpper ama Sagopa ninki daha iyi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLGirL

albüm süpper ama Sagopa ninki daha iyi bence.

+111111111111111

bencede cunku adam bu isten anLıor
  • ben sagopayı fazla sevmiom cunku fazla siddet ve kufur icerio acık ortamda dinleyemiom.acaba babası hic duymusmudur oglunun bu sozlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ben sagopayı fazla sevmiom cunku fazla siddet ve kufur icerio acık ortamda dinleyemiom.acaba babası hic duymusmudur oglunun bu sozlerini

Abi sagopanın ilk albumunde küfür vardı. Ama ikincisinde yok. Bir ara kültürüm p** oldu falan diyo. SOndaki parçalarda bir küfür geçiyor ama hafif şiddette. Pesimistin gözyaşlarını dinle pişman kalmazsın
  • MctoLga Zaten Yunus abi Bu acıkLamayı yaptı

Artık sadec Gangsta rap var dedi

Kufur yok dedii ama anLıyan ne demek

istediğim anLar dedi..
  • Kural 1 küfür etmek yok (Sagonun albümünden)

Bu arada cezanın albümünde yeni bir şey yok gibiydi. Ne bilim iki üç senedir diğer elemanlarala yaptıkları düetlerde söylediği şeyleri albüme almış.
  • rapstar...güzel albüm....öne çıkan 5-6 parça war gerisi yaramaz...popcularla düeti elbet yapıcak yapmak zorunda cunkı tr de ki popüler kulture uymazsan bir yere gelemezsın cezada bunun farkında oyunu kuralına göre oynuo suan candan erçetin dinleyen bir yönetici bile ( çalıştıgım şirketteki patrondan bahsediorm) candanın albumunde cezanın adını duymuş we gidip albumunu almış.. dun arabada dinliodu.. neyım var ki ? yi we eşlikl ediodu nakaratına...bence ceza ulaşmak istediği kitleye ulaştı geçmiş zamanlarda.. şimdi sıra geri kalanlarda.. eger cezayı bnelerle popculara duet yapıo die suclıycaksanız bir adım geri atın we resmin tamamını görmeye çalışın...ii gunler....
  • +1 prodigy
  • bence tum albumler coooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk gusell
  • vallah sagooa nin albumunde hic küfür yok...

rapini iyi yapiyor lyriclerinde bir anlam bir hedef ulasmasi gereken sözler var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.