Şimdi Ara

CEZA -RAPSTAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
10.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKLAR CEZA NIN yeni albumu cıkmıs bence cooooooooooooooooooooooooookkk gusel

• [Deleted by Admins]
  • Iron maiden
    Metallica
    KoRn
    Marilyn Manson
    Sentenced
    M.Y.S.T.
    Black Sabbath
    Nirvana
    Bunlarıda ben seviom.. daha vardı utandım da yazamadım!!

• sezar kardeş tür hakkında ayrımcılıktan ziyade zevklerin götürdüğü yere gitmek daha iyidir.. bu hususta katılıyorum da.. bu arada download linki biliyo musun.. indireyim bir. raflarda çok az bulunuyolar hala :(
  • Yıllardır reb musik dinlemiş birisi olarak ve türkçe rebin artık underground'ta kalmaması için bu ceza rebstar ı almalıyız...Herşey tğrkçe reb için...Hiç dinlememişler için söylüyorum bu mükemmel bi başlangıç

Türkçe reb underground' ta kalmasın

***Foilman***
  • Allah cezanızı verecek.

reepin cezasi.
    c
    ve
    e
    ve
    z
    ve
    a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Foilman

Yıllardır reb musik dinlemiş birisi olarak ve türkçe rebin artık underground'ta kalmaması için bu ceza rebstar ı almalıyız...Herşey tğrkçe reb için...Hiç dinlememişler için söylüyorum bu mükemmel bi başlangıç

Türkçe reb underground' ta kalmasın

***Foilman***

• cezanın yaptıgı her album guzelde bu arada dreamde cıkan neyim varki bu kasetin içinde mi acaba .

allah cezanı verecek diyen sahısa derimki onun gercek adı bilgin duyurulur.
  • kasedin içinde o parça.. hatta aralıkta hannover da çıkıp söylediği panorama harem de albümde..
  • güzel yapmış
  • alırız artık ilk fırsatta , "hoşgeldiniz ceza sahasına"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. Lipton -- 23 Ağustos 2004, 22:48:21 >
  • ceza bu sefer basardi.
  • Ben sevmiyor ve özenti buluyorum bu cezayı.Burcu güneş le de düet yapmışlar 'Sahilden'şarkısı için şarkıyı berbat etmişler.
  • Bir de şarkıda sadece 20 saniye Ceza söylüyor. Düet falan olmaz böyle. Resmen ezik kalmış Ceza.
  • Bu ezik lafını CEZA nın yüzüne karşı söylemenizi ve ezilmenizi izlemei çok isterdim ama tabi cesaret işi neyse

CEZA yine klasını konuşturmuş dün dinledim bence Harika bir albüm Tavsiye Olunur.....
  • Hayatında Ceza veya Cartel'den başka rap müzik dinledin mi?

Bilmediğin konuda konuşma!
  • Aslına bakarsan ewet
    Sagopa Kajmer
    Ses
    Fuat
    Lewo
    Birol
    Erci-e
    Nakavt
    Barikat
    Buldozer
    Sultana
    devamıda var bi ara istersen ayrıntılı bi rapor olarak sunabilirim..........

aslına bakarsan istemediin kadar dinledim kimi dinleyip dinlemeyeceğim benim bileceğim iş zaten öyleki adamın 20sn'lik düeti bile bana yetio

Bence sen şu 20sn olayını kafandan atta git bir Ceza albumu al
    +
    topic başlıı da tikkatini çekmiştir umarım konu purcu küneş in albumu deil
  • Ceza'yı yayınlanmış tüm şarkılarını dinledim neredeyse. Med Cezir vasattı, Rapstar çok kötü olmuş. Kusura bakma da, her şarkısında pop kültürüne laf sokup, popçularla düet yapmak saçmalıktır!
  • CEza bence Tr RAp i iyi Yapıor ama adMa yaramz

Ve aLt yapıLArın Cogu caLıntı oLuoır SAten topLasan 7-8

Tane Söz yazmamıshtır nesE ben Bilgin i Cok assaLadım burda...

BNi daha yapmıcam söz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.