Şimdi Ara

CEZA -RAPSTAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
10.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SouLGirL

vallah sagooa nin albumunde hic küfür yok...

rapini iyi yapiyor lyriclerinde bir anlam bir hedef ulasmasi gereken sözler var

SAna cok fazLa katıLıorum SouL

SagoPa raP yapıor ama ceza değiL cunuku

hiç ib şeyi caLıntıı değiL...
  • Lyric nedir yahu? Nasıl bir özentiliktir bu? Şarkı sözü diyemiyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: age

Lyric nedir yahu? Nasıl bir özentiliktir bu? Şarkı sözü diyemiyor musunuz?

SaNaNe yaa Lyric ishe varmı bi diyeceggin...
  • age...

yok kardesim hiphop ortami america dan geldiginden dolayi rapde kullanilan sözlere lyric denir

ve hem neden sarki sözü densinki? rap sarki degilki... ala ala

yaw adamlar 30 yillik lyric e sarki sözü dio
  • Dimi ya oLdu oLucak fLow oLsaydı raptekide

Snn benim biLdiğim Lyric ishte :)
  • psssssssssssst diom caktirma
  • CAktırısam serefsizim :)))

Lyrics Varmı itirazı oLan yok Konu kapanmıshıtr simdi gercek konumuza doneLim..

Mic check in usutne RAPPER TA-NI-MaM
  • fresh b yi bilirmisin????
  • Fresh ii dir

Palavra ,SEnsiz ,Gereken Cevap ve Neden PArcaLArını cok seferim meseLa...

Respect aSi`KaN
  • bak onun la ceza bide fuchsun bir sarkisi var

yalan ruzgari diye ay bu sarkiya bayiliyorummmmmmm
  • yalanLa geLen aydınLıkLArı tanı

Falan fiLan bi yaLAn ruzgar ıfALam die gidio o mu SouL...
  • yalanla gelen aydinliklari tani görmek istemezki yer estirir seni ainen oooooOOOOOOOOooooooOOOOO

• eeed oda guseL bak biLiomushuM :)

• Çoluk çocuk dolmuş ortam...
    mucuxxxxxxxxxxxxxxxx simdi bise diycem ah ah nese
  • Ceza bence Dr Fucks dan ayrıldıktan sonra sadece 1 tane iyi bişi yaptı oda Med-Cezir bu yeni albümü kendini tekrar etmekten başka bişi değil bide topoş (evet ağzımı bozdum) popçulara sataşıp duruyordu en sonunda parayı görünce hemen yavşadı popçularla ortak çalışmalara imza attı ben bölesine Kaypak derim... Orjinal albümünü aldım MP3 yaptım overnetten dağıtıyom iboş görsün benim gibileri kazıklamak neymiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Ceza bence Dr Fucks dan ayrıldıktan sonra sadece 1 tane iyi bişi yaptı oda Med-Cezir bu yeni albümü kendini tekrar etmekten başka bişi değil bide topoş (evet ağzımı bozdum) popçulara sataşıp duruyordu en sonunda parayı görünce hemen yavşadı popçularla ortak çalışmalara imza attı ben bölesine Kaypak derim... Orjinal albümünü aldım MP3 yaptım overnetten dağıtıyom iboş görsün benim gibileri kazıklamak neymiş...

Simdi sefdim seny Benm gibi dusunnen her kes ceza KArsıtı iyi bir RApperdır :)))

auzhauah Ceza Hiç bişeydir Bu Kadar diorum ii oLdugu tek biş ivar

oDa Holakost LArı... Baska da bişi yapamaz..

HolakostLArın nedeni ise Kucukken hızLı okucam dio

GazeteLEri aLıp sadec okuamk için okurmush oLE oLmasydı zaten

o Kadar Gazaete okuyan bi insan TEk te teknisyen değiL BAska i yerde daha

Yuksek mevkide oLurdu :))) Nese...

Respect aSi`KaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 9 Kasım 2004, 4:04:45 >

• Yapmayın abilerim ceza bu albümde full tekrar. Şarkılar hepsi orda burda söylediği şeyleri birleştirmiş. Misal fuatın albümünde düet yaptığı sözler hep burada var

bide şey diyecem ben ben cezanın hastası değil rapin hastasıyım. Adamın sayesinde çok şey öğrendim. adamın iyi işlerini hale dinlerim desteklerim. Adam bir burcu gineşle şarkı söyledi diye albümlerini çöpe atacak değilim. Benim için cezanın sözleri var ceza değil. Herkes bana ukala diyebilir hakettim çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

Yapmayın abilerim ceza bu albümde full tekrar. Şarkılar hepsi orda burda söylediği şeyleri birleştirmiş. Misal fuatın albümünde düet yaptığı sözler hep burada var

bide şey diyecem ben ben cezanın hastası değil rapin hastasıyım. Adamın sayesinde çok şey öğrendim. adamın iyi işlerini hale dinlerim desteklerim. Adam bir burcu gineşle şarkı söyledi diye albümlerini çöpe atacak değilim. Benim için cezanın sözleri var ceza değil. Herkes bana ukala diyebilir hakettim çünkü.

işte sorun daCezanın Sözü yokki :))

Baskasının Yaptıgı fLowLArı soLuor Ceza...
  • ASİ SEN ANLASILAN CEZAYI FAZLA SEVMİON TAMAM SANA GORE KARAKTERSİZ OLABİLİR AMA BEN ONUN KADAR AİLESİNE DUSKUN
    BİR RAPCİ GORMEDİM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.