Adam kendini sattırabildi ya ben reel sonuca bakarım.. Bir de altyapıyı düzenleyene bakarım.. ve özellikle rap in özünü temelini savunanların abuk laflar peşinde soydaşlarına sevmedikleri lafları sıralayan ve rock festivallerini işgal edip yağmuru yiyen öküzlerden müteşekkil olduğunu görünce Ceza yı en azından annesine koyduğu 2 satır lyrici de takdirle karşılamak gerekir.
ama popculara laf atan ceza sonra duet bu ne iki yuzluluk.
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
Adam kendini sattırabildi ya ben reel sonuca bakarım.. Bir de altyapıyı düzenleyene bakarım.. ve özellikle rap in özünü temelini savunanların abuk laflar peşinde soydaşlarına sevmedikleri lafları sıralayan ve rock festivallerini işgal edip yağmuru yiyen öküzlerden müteşekkil olduğunu görünce Ceza yı en azından annesine koyduğu 2 satır lyrici de takdirle karşılamak gerekir.
Sana Coook aMa Cook katıLıorum ishte
oLay Da burda Biter.. Rap Dmek Para Demek değiLdir..
RAp DeMek hayaTa oLan bakış aCını yansıta biLEceğn
Bi Muzik Tarzı Demektir.. SarkıALrınLa Ya destek Yada Kostek oLursun...(BaşkaLarına )
aMA cEza bunu kuLLandı Ve Bi zaManLar s.k.t.r.n.g.d.n dediği adamALrLA
Gitti FeaT Yaptı... Bi insan Tukurdğunu yaLamaz kardeşim... eGer yaLıo o adman bi p*k ta oLmaz....
REspect aSi`KaN... Pesimistin Göz yaşLArı...
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
Sana Coook aMa Cook katıLıorum ishte
dogru diosun baboli bencede ama eskiden deil simdide tas atio.teoman vs isim kullanmaanda atıo sonra popstarlara laf atio atio babam atio sonra cık duet yap. oLay Da burda Biter.. Rap Dmek Para Demek değiLdir..
RAp DeMek hayaTa oLan bakış aCını yansıta biLEceğn
Bi Muzik Tarzı Demektir.. SarkıALrınLa Ya destek Yada Kostek oLursun...(BaşkaLarına )
aMA cEza bunu kuLLandı Ve Bi zaManLar s.k.t.r.n.g.d.n dediği adamALrLA
Gitti FeaT Yaptı... Bi insan Tukurdğunu yaLamaz kardeşim... eGer yaLıo o adman bi p*k ta oLmaz....
REspect aSi`KaN... Pesimistin Göz yaşLArı...
Baba CEZA manyak adam ya üstüne adam tanımam
quote:
ben sagopayı fazla sevmiom cunku fazla siddet ve kufur icerio acık ortamda dinleyemiom.acaba babası hic duymusmudur oglunun bu sozlerini
Baba Biliorum Önceki Albümlerini Evde Yanlız Oldummu Dinleyebiliordum. Yani Okadar Çok Şiddet Vardı.. Ama Sagopa Nın Son Albümünde Okadar Fazla Şiddet yoqtu Aslın Hiç Şiddet Yoq Diebilirim... Sagopa Değişmiş Olabilir galiba.. Kesin Hacca Gitti
CEZA FEAT SAGOPA KAJMER NEYİM VARKİ ...
quote:
Orjinalden alıntı: Gift15h
quote:
ben sagopayı fazla sevmiom cunku fazla siddet ve kufur icerio acık ortamda dinleyemiom.acaba babası hic duymusmudur oglunun bu sozlerini
Baba Biliorum Önceki Albümlerini Evde Yanlız Oldummu Dinleyebiliordum. Yani Okadar Çok Şiddet Vardı.. Ama Sagopa Nın Son Albümünde Okadar Fazla Şiddet yoqtu Aslın Hiç Şiddet Yoq Diebilirim... Sagopa Değişmiş Olabilir galiba.. Kesin Hacca Gitti
Ehehhehe Sana katıLıorum d;=)) gitmiş oLAbiLir
Zaten NBu adam Son kasedini Cıakrmadan once acıkLama yaptı...
Dediki Bundan sonra Kufur bazında ŞeyLEr e Paydos anLadım ki
böLE oLunca biş ioLmuyo sadec Sansür kaazanıoruz gibi acıkLAmaLar yaptı
Artık sadece Gangsta Rap Yapıor... Tavziye ediceğim Parcası
son kasedinde ki Pesimistin Göz yaşLarı bence bi dinLeyin...
ResPect aSi`KaN
quote:
quote:
bende sana katılıom ama gulmekten
quote:
quote:
quote:
bende sana katılıom ama gulmekten
ASlında Küfürü Bırakması Benim ve arkların İşine Geldi... CD sini Bulmak İçin 1 Ay Uğraşıorduk.... Ve 2 Katına Alıyorduk... Allahtan Hacca Gİttide Bu Dertlerden Kurtulduk... Şimdiki şarkıları Beni Daha Çok Etkiliyor... (Ne güzel Anneme Bile Dinlettim MAskeli baloyu... Çok Beğendi Valla)
Mrk SEn dediğim PArcasını dinLedin mi dinLemdiysen
da oLamsı Lasım bi bak sitersen hazır girmişken pLayer yerine forum yazıp
üyede oLAbiLirsin.. :P
yukardaki amma doru demişin heaaa
ben metal dinlerim ama sizin tartışmayıda izliyorum. yinede cezayı severim
ben sevmem ama Sago K. Cok saLam
bence türkiye de az bi kesime hitap eden rap müzigi daha büyük bi kitleye tanittigi için özellikle rapseverlerin ceza ya destek vermesi gerekirdi..ama görüyorum ki bi çogu hala elestirmekte...
bu adamı eleştirenlere sesleniyorum yok ollum artık bitmeyecek sizinle daha uzun süre uğrasacagız
bencede cok güsel ben küşük rapcı olcem :P
eheheh her turLu urasaL1m eheh bu adamI
bana sefdiremessiniz ya bu isi para
icin yapan admadan hayIr geLmez...
panaroma harem
bakın ark. bırakın herseyi de türkce rapa gelin yada en azından köstek olmayın dinlemeyen dinelemeyebilr serbest ama gercek olab bişi var oda CEZA number one
ya mrk Kostek oLamm piyasa cıkan HER aLbumu aLırım bben orjinaLini
Ceza yı biEL aLrıım ama dinLemem... baskasına veriirm...
her ne ise Kostek oLmuyaLım diosun Kopyadan baska bi Cd kuLLanıomusun d;=)))