şarkı çoooooooooooooooooook ben artık bütün laflarını ezberledim belkide sözleri karıştırsam cezaya rakip olurum
asikan senin gibilerden deiliz ne yapalım huyumuz kurusun diyorum ben sana cevap vermicem kendi kendine konusmus sayıyorum seni hadi kendine iyi bak
aha aha aha
Her KEz Baksın kendi Corbasınada onunden aLmasınLAr...
Nesee Ben onu geneL manada yasdım Bu yusden bak Corbana.. :)))
ben konusuyorum herkez sussunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hade layn
spiegel hade laynn zıpla hödük muhahahaaa
Zıp zıp zıp
Cezanın sanal alem delikanlıları şarkısını dinle dinledikçe seni anımsatıyor Sağa sola saldıryla rapçi mi olucan
spiegel espiri yaptın galiba sanal delikanlı deil hakiki delikanlıyız saldırıyı sen başlattın ben devam ettiririm hade hade git bebeklerinle oyna bakem
Ceza yı dinlemediğin nasılda belli oluyor. Şarkının orjinal ismini bilseydin sana delikanlı yerine ne dediğimi anlardın. İstersen şarkının sözlerini yazayımda dinle ceza ne demiş. Ondan sonra gül
İlk ciddi sataşma senden geldi
Şu an tüm rap camiası ne demek istediğimi anlamıştır sana gülüyordur ÇOcuk kendisine delikanlı dediğimi sanmış. Nerde senin ap bilgin sen ceza mı dinliyordun. Önce Cezanın gelmişini geçmişini bir öğren. Ancak senin gibi zavallı rapi nerden bilsin Özenti. Önce rapte bana yetiş sonra konuş
spiegel gel yanıma sana rap nedir öreteyim bebek ok mu hadi hadi yallahhhh
HAdi be daha cezayla sagopanın sanal alem * dinlememiş adam. Onu ayırt edemiyor. Bana rapten söz ediyorsun. Allah bilir mesaj sayınada bakarsak ortalığı karıştırmaya gelmiş bir adamsın. Rapten filan anladığında yok
cezanın kalitesi tartışılmaz ama müzik olarak ben onun kişiliginide bilirim anında satar adamı.
sewgili arkadaşım anladığıma göre cezadan nefret ediyorsun.saygı duymak lazım.şuda bi gerçekki ceza dışında kimse gerçekleri müziklerinde yansıtmadı.haa bu arada şunuda unutma böyle eleştirmeye dewam edersen bazı arkadaşlar kaldıramayabilir.herkesinbakış açısı farklı ne de olsa..
quote:
Orjinalden alıntı: ozanxalemze
sewgili arkadaşım anladığıma göre cezadan nefret ediyorsun.saygı duymak lazım.şuda bi gerçekki ceza dışında kimse gerçekleri müziklerinde yansıtmadı.haa bu arada şunuda unutma böyle eleştirmeye dewam edersen bazı arkadaşlar kaldıramayabilir.herkesinbakış açısı farklı ne de olsa..
Konu 1 sene sonra pörtledi
hortlama google a bile yansımış statslarda üste çıkıyor
Yeni West Coast ghetto Slow Jam Style iLe 1-OL,Ses-Küpü,Allyone,KiLLeR-Cat,CooL-Geez,RubBerbotz, ! Dosya Boyutu 20.60 mb DOWNLOAD LİNKİ :