Şimdi Ara

Cfg Sorunu ( Couldn't exec )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
31.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazirladiğim cfg yi bir türlü çalıştıramadım.Not defterine kodları yazıyorum.İsmini my.cfg yapıyorum.cstrike klasörü içine atıyorum.Oyunda konsola exec my.cfg yazıyorum. Coludn't exec my.cfg hatasını alıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? (aim cfg değildir)

• my.cfg.txt olarak kaydediyor olabilir. Tam isminden emin ol cstrike içine at ve çalıştır hata çıkmıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxitcL

my.cfg.txt olarak kaydediyor olabilir. Tam isminden emin ol cstrike içine at ve çalıştır hata çıkmıcaktır.

Evet. .txt olarak dosyaya atıyormuş.Peki nasıl cfg'ye dönüştürebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green.Eyes

quote:

my.cfg.txt olarak kaydediyor olabilir. Tam isminden emin ol cstrike içine at ve çalıştır hata çıkmıcaktır.

Uzantı olarak cfg vereceksin.

http://www.harbiforum.org/pc-program/87094-her-turden-dosyanin-uzantisini-degistir.html

• Sitede yazılanları yaptım.Çok Teşekkürler.Oyuna Her girişimde yazmam gerekiyor değil mi ?
  • config.cfg dosyasının en alt satırına

exec my.cfg

yazarsanız otomatik yüklenir oyunu açtığınızda.
  • Otomatik açılmasını istiyorsan autoexec.cfg adında kaydet. En sağlıklısı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabahtan beri uğraşıyordum.Çok Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Green.Eyes

quote:

Uzantı olarak cfg vereceksin.

http://www.harbiforum.org/pc-program/87094-her-turden-dosyanin-uzantisini-degistir.html

teşekkürler bende işimi hallettim

• arkadaşlar benim de aynı hatayı veriyordu txt yöntemini kullandım yazdıktan sonra konsola bu yazı geliyor bu olduğu anlamına mı gelir (exec cs.cfg.txt: invalid filename)
  • Klasör seçeneklerinden bilinen dosyalar için uzantıları göster sekmesini kaldırınca her şeyin uzantısı görünüyor. Normalde senin yazdığın my.cfg.txt idi yani.

Tekrar configi açıp bir komut ekleyip çıkarmak için de uzantısını my.txt olarak değiştirebilirsin. Bu diğer şeyler için de olabilir. Programları filan txt şeklinde açıp bazen karıştırıyorum ben.
  • ADMIN SEDE TEAMWİWER VARSA YARDIM ETTTTTT LUTFEN....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.