Şimdi Ara

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyide o samsung ekranı daha öne f@tih abinin cfw sinde vardı. neyini arıyorsunuz
  • 5230 var bende, o yüzden
  • Nedir bu,neye yarar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Nedir bu,neye yarar?

Symbian 3'e benzetilmeye çalışılmış sunrise, pandora gibi cfw..
  • Benim ekrandan görüntüler,

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 11 Aralık 2010; 19:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Adamlar yapmış abi
    Telefonun hiç kasmaması dikkatimi çekti. Dur bakalım daha neler görücez.? Sırf bu yüzden 5800 alası geliyo insanın
    5230'a da yapılmalı
    Bir de şu samsung'un touchwiz menüsünü yapmışlar... Nasıl yapabiliriz bunu
    http://www.youtube.com/watch?v=8W9L-oQdT30&feature=related

oha bildiğin samsung star wifi ben de istiyorum

Fellik fellik arıyorum, bulursam paylaşırım.

upload ediyorum eğer c6 cfw si kullanmıyorsanız atın rofs2 ye yada rofs3 e flash layın direk o geliyor 5 dk sonra atıyorum medifire linkini malum 25 kb/s yle upload ediyorum :D 4.5 mb boyutu.

EDİT: 5800 da denedim dosyayı güzelcene çalışıyor ama 5530 veya 5230 da olur mu bilmiyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 11 Aralık 2010; 20:05:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

iyide o samsung ekranı daha öne f@tih abinin cfw sinde vardı. neyini arıyorsunuz

f@tih abininki farklıydı. bu star daki widgets ekranı f@tih abideki samsungun başka bir widgets di

@doodlez_06

hocam v52 kurulu sorun olurmu?
  • yok hocam hackliyse sorun olmaz bende de v52 var. ben de bunu kurdum üstüne bide fatih abinin cfwsinde olan bluespectrumu(dailymobiledan buldum onu) kurdum onun yerine blue spectrum daha güzel duruyor bence.isterseniz o blue spectrumdan ss atabilirim.

mediafire 2 de bir kesiliyor şimdi multiupload a atıyorum.

edit: buyrun multiupload linki:

http://www.multiupload.com/VKBEDTN0FS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 11 Aralık 2010; 20:25:36 >
  • Hocam kusuruma bakma. Bende şuan side effect nickli arkadaşın yaptığı v52 PAINKILLER Cwf si yüklü bunu indirip kopyalayıp tekrarmı flashlayacağız? Ozaman samsung stardaki widgetsler geliyormu? şimdiden teşekkürler
  • v52 de samsung omnia hs çalışmıyor bi kaç kez denedim ama Ana ekrana geçince tel sapıtıyordu Bunu deneyenler sonucu Yazarsa sevinirim ...
  • sen yanlış yapmışsındır. bende sorun olmuyordu. bir şey olursada ev ekranını değiştirip tekrar samsung widgets yapınca geri geliyordu yani. evet side effectın kının ıcıne at flash la tamam dır.benim teldede ondan var v52 painkiller. bende onu kullanıyorum istiyorsanız ss de atarım.ama ben bunu değiştirdim bluespectrum yaptım

bundan var bende(resim temsilidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 11 Aralık 2010; 22:12:49 >
  • hocam NFE le felan aç bunları içine at sonra tekrar rofs2 oluştur flashla.
  • quote:

ben bunu dün kullandım tr ye çevirip ama tr ye çevirince mesajlara girmiyor :) onun dışında iyiydi yani tam ekran olayı kolay iş

Hocam v52 nin üstüne mi flashladınız çekirdek olarak c51 yazıyor yanlış görmediysem
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

quote:

ben bunu dün kullandım tr ye çevirip ama tr ye çevirince mesajlara girmiyor :) onun dışında iyiydi yani tam ekran olayı kolay iş

Hocam v52 nin üstüne mi flashladınız çekirdek olarak c51 yazıyor yanlış görmediysem

evet v52 üzerine yaptım
  • Bu yazılım V51 kullanan telefonlar için;
    Siz yanlış bir iş yapmışsınız.
    Telefonun uçmadığına şükretmek gerekir.

quote:

quote:

quote:

evet v52 üzerine yaptım

• eğer istenirse full menü+tr olarak paylaşabilirim ama t9 gömmeyi bilmiyorum yazılıma maalesef. tr ye de çevirince mesajlara girmiyor. onun çaresi var aslında free isms programıyla mesajları görebiliyorsunuz ama t9 olmayınca tadı olmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Bu yazılım V51 kullanan telefonlar için;
    Siz yanlış bir iş yapmışsınız.
    Telefonun uçmadığına şükretmek gerekir.

quote:

quote:

quote:

evet v52 üzerine yaptım

yoo hayır 5.4 versiyonu v52 üzerine yapılmıştır bu cfw'nin. daha bunamadım 23 yaşındayım

• Is this v52 compatible?
    v52 is not compatible guys.... many firmware based on v51...

----------------------------------------------------------------------
    Based on v20 of C6 and the Core V51 (5800) and v31 (5530)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 12 Aralık 2010; 1:46:49 >
  • http://forum.daily-mobile.se/index.php?topic=36705.0

iyi inceleyin dostlar. aradaki - yi kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 12 Aralık 2010; 1:57:20 >
  • Tamam şimdi oldu,
    Biz diğer foruma bakmıştık.
    Adamlar düzeltmişler olayı...

"Uyarı: Yalnızca, Nokia 5800 v52.0.007 RM-356 güncellenen telefon için. (Sürümünü * # 0000 # bakın) v51.0.006 kullanıyorsanız bu CFW ile flaş etmeyin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 12 Aralık 2010; 2:06:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.