Şimdi Ara

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu cfw müthiş ötesiolmuş. Telefon en ufak şekilde kasmıyor, arayüz,işlevler vs c6 ile aynı. Orjinal fw den çok daha hızlı. Müthiş ötesi olmuş. Bayıldım. Ama rahatsız edici bir kaç şey var. Öncelikle telefonu yatırınca direk olarak full qwerty klavyeye geçmiyor. Eski sürümlerdeki gibi oluyor. Elle seçmek zorundayız. Ayrıca silme tuşuna basılı tutunca durmadan devam etmiyor. Sadece bir harf siliyor. İdare etmeye çalışıyorum umarım alışırım bu kötü yanlarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bu cfw müthiş ötesiolmuş. Telefon en ufak şekilde kasmıyor, arayüz,işlevler vs c6 ile aynı. Orjinal fw den çok daha hızlı. Müthiş ötesi olmuş. Bayıldım. Ama rahatsız edici bir kaç şey var. Öncelikle telefonu yatırınca direk olarak full qwerty klavyeye geçmiyor. Eski sürümlerdeki gibi oluyor. Elle seçmek zorundayız. Ayrıca silme tuşuna basılı tutunca durmadan devam etmiyor. Sadece bir harf siliyor. İdare etmeye çalışıyorum umarım alışırım bu kötü yanlarına.

Ben silmek istediğim yeri tarıyorum bilgisayardaki gibi . Öyle yapınca daha kolay oluyor .

Qwerty olayını bulamadım ama daha .
  • Silme ve automatic Q full klavye C60 yazılımlarında yok malesef...
  • Yahu bu konu daha önce 4 kere açıldı yeter yahu S3 CFW'si falan değil bu sadece görünümü değiştirmişler.Yeter artık azıcık araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 17 Aralık 2010; 17:21:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.