Şimdi Ara

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bu önemli ondan sonra bilmeden v52 ye geçmeyin.
  • Adamın biri diğer dillerde mesaj probleminin çözüldüğünü söylüyor.

Bunu Türkçesini bir Ademoğlu Up-load edebilir mi? bir denesek fena olmazdı...

Hello,

I found the solution concerning the messaging problem:

This file: mceextraitems.rxx. must be add to the resource\apps\ folder.

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=36705.msg439861#msg439861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 12 Aralık 2010; 2:15:01 >
  • birisi el atsada türkçe olarak yükleyebilsek telefonumuza, çok makbule geçerdi...

Symbian ^3 v52 güzele benziyor... üstadlar bi el atsanız??? nasıl olsa mesaj problemide düzeliyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 12 Aralık 2010; 2:56:47 >
  • Acaba muzık ekranıda ıphone dekı gıbı yada bır dıger degısler n8 dekı gıbımı onun hakkında ss yok hıc cınkı
  • ilk sayfada eklediğim you tube videosunda olacaktı, onu bi izle istersen..
  • @mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

eğer istenirse full menü+tr olarak paylaşabilirim ama t9 gömmeyi bilmiyorum yazılıma maalesef. tr ye de çevirince mesajlara girmiyor. onun çaresi var aslında free isms programıyla mesajları görebiliyorsunuz ama t9 olmayınca tadı olmuyor maalesef

dostum full tr link ekleyebilirsen memnun olurum, birde şu mesaj olayı için This file: mceextraitems.rxx. must be add to the resource\apps\ folder demişler, bi kontrol edip sonucu bildirebilirmisin? çok sağol... T9 benim için önemli değil, hiç kullanmıyorum, Q klavye işimi görüyor...
  • bekleyin yapıyorum arkadaşlar full menü ister misiniz
  • evet arkadaşlar hazır. tam ekran menü ve mesajlara giriliyor ss ekliyorum. yalnız linki upload etmem uzun sürebilir. şunu da söylemek istiyorum deneme amaçlıdır. hiç bir mesuliyet kabul etmem ona göre

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü???

linki de ekliyorum.

şunu unutmayın ki bu cfw yi yüklerseniz v51 e veda etmek zorunda kalırsınız

Buyrun Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 12 Aralık 2010; 4:25:34 >

• @mstfckmk

full menü çok şahane.. telefon kvk dan dönünce (dönerse ) direk bunu kurarım eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

evet arkadaşlar hazır. tam ekran menü ve mesajlara giriliyor ss ekliyorum. yalnız linki upload etmem uzun sürebilir. şunu da söylemek istiyorum deneme amaçlıdır. hiç bir mesuliyet kabul etmem ona göre

linki de ekliyorum.

şunu unutmayın ki bu cfw yi yüklerseniz v51 e veda etmek zorunda kalırsınız

Buyrun Link

Benim 5530 a kurucam ama nasıl kuracam ? Zahmet olmazsa anlatırmısınız :) Telefon hack ,sertifika vb şeyler yapmadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Acaba muzık ekranıda ıphone dekı gıbı yada bır dıger degısler n8 dekı gıbımı onun hakkında ss yok hıc cınkı

Baktım ılk vıdeoya su sekılde muzık ekranı

ama su ozellıgı varmı onemlı olan bu kısım benım ıcın yanı aldum resımlerının bu sekılde donmesı

• Bir Sorum olucak bunu flaşhlarken v52nin dosyalarına mı atcaz sonra yüklüyecez yoksa mstfckmk verdigi dosyalarlamı direk flashlıycaz ?

ayrıca sadece tr mı yaptın ve menüde sadece 1 2 yerde tr qörmedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

Bir Sorum olucak bunu flaşhlarken v52nin dosyalarına mı atcaz sonra yüklüyecez yoksa mstfckmk verdigi dosyalarlamı direk flashlıycaz ?

ayrıca sadece tr mı yaptın ve menüde sadece 1 2 yerde tr qörmedim ?

Normal SUNRISE flashlar gibi flashlayacaksın .
  • @mstfckmk

çok sağol üstad, ellerine sağlık...
  • yapma hocam ben ne biliyorum ki ustad oluyum :) pm den sormussun burdan cevap veriyim. Menudeki bazi dosyalarin isp. dilinde olmasi onemli degil yeniden isim vererek turkce yapabilirsiniz. evet q klavye mevcuttur ;). 5530 a uygun degildir. Ben 5800 icin yaptim bunu. Ayrica muzik calar da oyle olsun istiyorsaniz imelo programini yuklemeniz yeterli.
  • mstfckmk arkadasım sımdı senın verdıgın lınkı yuklıyecem ama su ıngılızce olan ısımlerı turkcelestıremezmısın bırde senden rıcam muzık ekranı benımm 3 mesaj yukarıda verdıgım ss ler gıbımı onlara cvb alım baslıcam ıslemlere ve dunden berı hıc sorun yasadınmı ben sunrıse kulanıyorum memnunum nomad yenı bıseylewr yapana kadar bunu denemek ıstıyoruum
    bırde v52 de rds calısyor dolayısıyla buda v52 ustune yapıldıgı ıcın v52 nın nımetlerınden faydalanıyoruz dımı mesale dokunmatık baya ıyı olmus dıyorlardı aynı dımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 12 Aralık 2010; 14:54:36 >
  • 1. Favori kartvizitleri ana ekrana ekleyemiyorum, kutucuklar boş görünüyor.
    2. Türkçe yazma dili mevcut değil. İngilizce klavye var şu anda.

Arkadaşlar sizde durum nedir?
  • @baxı

hocam onlar için extra düzenleme gerekiyor. aslında çok sıkıntı değil onu yükledikten sonra kendiniz yeniden isimlendirebilirsiniz. ben sadece deneme amaçlı yükledim inanın modder falan değilim. aslında bu yazılımın extra bi yönünü göremedim ben. sunrise üzerine de yapılabilir. tam ekran menü ve tema değiştirilecek o kadar. o istediğiniz başka bir müzik çalar programı. imelo diye bir program. aslında güzelde bir program yalnız trial :) bi sorun görmedim sadece tr t9 yok tr qwerty klavye yok o kadar. rds yi denemedim ama dokunmatik ve wifi v52 de muhteşem bunu söyleyebilirim.

@xconnect
    favori kartvizitler ana ekrana ekleniyor bende bir sorun yok
    dediğin gibi tr yazma dili olmadığını söylemiştim. klavyede ingilizce

• ısımlerı nasıl degıstırecez ben oyle bır yer goremedım yada bılmıyorum o konuda bılgı verırmısın
  • mstfckmk arkadasım sımdı sunrıse yı v52 4*4 olarak kurmayı dusunuyorum ama menudekı pıl ve sebeke ıkonlarını sende oldugu gıbı sılmek ıstıyorum nasıl yapılır yardımcı olurmusun ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.