Şimdi Ara

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum tam ekran menü için burayı incele
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=29607.0

menü klasör isimlerini değiştirmek için
    menüye gir seçenekler/düzen değiştirmek istediğin klasör isminin üstüne gel seçenekler/yeni isim ver
    bu şekilde
  • Sen ozetlesen ıngılzce nanayda bende mumkunmudur cok makbule gecer bırde acılıs ekranını degısmeyı bılıyorsan 10 numara olucak cok makbule gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Sen ozetlesen ıngılzce nanayda bende mumkunmudur cok makbule gecer bırde acılıs ekranını degısmeyı bılıyorsan 10 numara olucak cok makbule gecer

dostum ordan ekteki dosyayı indireceksin sunrise a gömeceksen eğer n97 c6 için olanı indireceksin. indirdiğin dosyayı sys\bin içerisine atacaksın
  • Tamam denıyorum ama sen yınede bır yerlere gıtme bır sure
  • ram bakımından nasıl acaba bu versiyon?
  • wallaha türkçede yapınca tadından yenmez oldu s^3 latino :)

CFW ^ 3 Symbian v5.4 for Nokia 5800 and 5530 gördünüzmü???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 13 Aralık 2010; 22:13:32 >

• @Orochi

türkçe klavye nasıl ekledin?
  • Biraz ugraştırdı ama yaptım ama şunu sölim forumlarda anlatılan turkçe dili ekle heryer sorunsuz turkçe oluyor diyenler boş keseden sallıyorlar bunu bilin
    yazılımı akşama kadar deneyecem bi sorun olmazsa veya benden önce biri paylaşmassa konuya eklerim ama şunu sölim bu fw çok sevdim baya baya hızlı
  • @Orochi

sabırsızlıkla bekliyoruz valla, bu arada bu CFW hackli mi? değilse rompatcher vs. onlarıda ekleyebilirmisin?
  • fw hackli ama rompatcher ve ovi maps yok ayrı olarak 2 programı paylaşıcam
  • Beklıyoruz bakalım orochi arkadas güzel gürunuyor sen upload et sorun olursa ısteyen sıler yada test asaması bır kac kısı tarafından yapılmıs olur
  • @.::Orochi::.

benim telefonda c6v11 v51 yüklü, bu versionu yüklemek için v52 mi yüklemek gerekiyor, benim telefona direk flashlasam olmaz mı? yukarıda bazı arkadaşlar önce v52 yüklemeniz gerekiyor diye yazmışlar ama? senin fikrin nedir?
  • Yok oyle bısey dırekt at bı sıkıntı olmaz ben ıoyke yaptım cunkı
  • arkadaşlar burdaki Fw nin Cor Dosyası V52 için düzenlenmiş Ben V52 ilk Geçtiğimde V51 için Verilen C6 Modlarını Attığımda Telefon Açılmıyordu Benim Görüşüm Burdaki FW v51 olan 5800 Attığınız Zaman
    Telefonunuz V52 Cor Sahip Olucaktır Bundan SOnra V51 Dönemeyebilirsiniz
    Ben Biraz Sonra Türkçe Fw paylaşıcam V51 kullananlar Yüklesinler Ama Sonra diğer V51 orginal fw veya V51 modlarına Geçemeyebilirler Modlarını Yükleyebilirlermi Orasını Bilemem ....
    V51 yükleyeceklere Tavsiyem Daha Önce Verilen Sun Rise Pandora Vs V51 C6 modlarının Cor ve Uda Dosyalarını Kullanmaları Olucaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 13 Aralık 2010; 20:59:39 >
  • şimdi göndereceğiniz linki v5.2 geçenler yükleyebilcek mi ?
    ve menüyü 4*4 nasıl yaparız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serukanu -- 13 Aralık 2010; 21:45:11 >
  • linki biraz sonra eklicem yükleniyor
    V52 için Ayarlanmış Bu Mod Sadece V51 olanlar Burdaki Cor Ve Uda ile Yazılımı Atınca V51 ORginal Fw Dönemeyebilirler diye Düşünüyorum Deneyenler Yorum Yazarlar

4X4 Menu Gelince Zevkler Tartışılmaz Ama 4x4 Menu Ben Hiç Sevmiyorum
    ha illa 4x4 isterseniz Bu Modun Orginal Rofsunu Açın Resource klasörüne girin Burdaki Grid Klasörünü Kopyalayın Daha Sonra Benim Vericem Rofs2 dosyasını Açıp Grid Klasörünü değiştirin Yazılım Kapatıp Yükleyin Hepsi Bu kadar 20 Dk Kadar Link vericem inş Net Yavaş Biraz
  • bilgiler için çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

yok hocam hackliyse sorun olmaz bende de v52 var. ben de bunu kurdum üstüne bide fatih abinin cfwsinde olan bluespectrumu(dailymobiledan buldum onu) kurdum onun yerine blue spectrum daha güzel duruyor bence.isterseniz o blue spectrumdan ss atabilirim.

mediafire 2 de bir kesiliyor şimdi multiupload a atıyorum.

edit: buyrun multiupload linki:

http://www.multiupload.com/VKBEDTN0FS

Arkadaşım bunu indirdim içindekileri nereye nasıl atıcaz açıklarsan sevinirim telefonumda 5800 v52 ve Painkıller var bide şu blue spectrum daha güzelmiş onu kurarsam daha iyi olur. bide stabil çalışıyo dimi sorunsuz mu yani Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

yok hocam hackliyse sorun olmaz bende de v52 var. ben de bunu kurdum üstüne bide fatih abinin cfwsinde olan bluespectrumu(dailymobiledan buldum onu) kurdum onun yerine blue spectrum daha güzel duruyor bence.isterseniz o blue spectrumdan ss atabilirim.

mediafire 2 de bir kesiliyor şimdi multiupload a atıyorum.

edit: buyrun multiupload linki:

http://www.multiupload.com/VKBEDTN0FS

Arkadaşım bunu indirdim içindekileri nereye nasıl atıcaz açıklarsan sevinirim telefonumda 5800 v52 ve Painkıller var bide şu blue spectrum daha güzelmiş onu kurarsam daha iyi olur. bide stabil çalışıyo dimi sorunsuz mu yani Teşekkürler şimdiden

ewt arkadaişar aynı sorunun cevabını bende arıyom???

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Adamlar yapmış abi
    Telefonun hiç kasmaması dikkatimi çekti. Dur bakalım daha neler görücez.? Sırf bu yüzden 5800 alası geliyo insanın
    5230'a da yapılmalı
    Bir de şu samsung'un touchwiz menüsünü yapmışlar... Nasıl yapabiliriz bunu
    http://www.youtube.com/watch?v=8W9L-oQdT30&feature=related

bunu yapan var mı ? süpermiş gerçekten varsa dosyalarını anlatımlı bir şekilde upload edebilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.