Şimdi Ara

CFW Yapımı Yardıma İhtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar naçizane Cfw yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. FW'ye uygulama eklemek için SISContents adlı programı indirdim. Gerekli düzünlemeyi yaptım programı extract ettiğimde Private,Resource,Sys isimli dosyalar bekliyordum fakat karşıma c_private,c_Resource,c_sys çıktı bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz:)
    Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ve bide ekleme yapayım. .Kpg uzantılı dosya geliyor ayriyetten .txt'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmb -- 22 Aralık 2010; 0:13:41 >

• ole çıkan programların %99 roma gomulsed çalışmaz ben sana fw entegre edince calışmayan bildigm programları sayayım
    xplore
    smartmovie
    dzmusic
    ttpod
    accelswitch
    bildirimler widget
    operamini 5.1
    opera 10
    moove
  • Teşekkür ederim üstad . Peki .Pkg uzantılı dosyaları ne yapmalıyım ?
  • pkg atmana gerek yok pkg dosyası programı telefona kurarken hangi dosyanın nereye açılacagını belirler roma pro eklerken ona gerek yok
  • Hocam şimdi Uda.fspx , core.C00 , rofs2.V02 programları hangine atmalıyım hangisi nedir bi açıklama yapabilirmisin zahmet olmazsa :)
  • orochi bende bi soru soruyum kardeşim yeniden konu açmaya gerek yok. bu fw cleaner ı nasıl kullanacaz. ben biraz baktım da anlamadım.
  • hangi modu duzenliyorsun yazmamışsın c6 veya orginal v51-v52 duzenliyorsan cor dosyasına atmıcaksın c6 da rofs2 orgnald rofs2 rofs3 fark etmez ama rofs2 at sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim üstad. Orjinal v52 düzenliyorum . Daha öğrenmem gereken çok şey var. Problem olmazsa buradan sorabilir miyim?
  • quote:

Daily'de birçok mod var bu modları rof2'ye mi atacağız bide heap nedir?

Sensör hızını nasıl ayarlayabilirm az önce sensör modu atarken orjinal dosyayı sildim şuan düzeltemiyorum :s

tema efektlerini nereye atmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmb -- 22 Aralık 2010; 0:58:43 >
  • bildigim sorularına cevap verrim
    rofs2 rofs3 hangisine istersen at heap programlar için ram gbi bellek heap arttırarak java uygulamaların rahat çalısmasını saglayabilırsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 22 Aralık 2010; 0:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmb

quote:

Daily'de birçok mod var bu modları rof2'ye mi atacağız bide heap nedir?

Sensör hızını nasıl ayarlayabilirm az önce sensör modu atarken orjinal dosyayı sildim şuan düzeltemiyorum :s

tema efektlerini nereye atmam gerek

resources/effects klasörüne at. rofs2 ye atıcaksan direk at ama rofs3 e atıcaksan rofs2 dekileri sil sonra çakışabilirler belki :)
  • Saol üstad ama bi problemle karşılaştım fw içerisindeki türkçe ve ingilizce harici dil dosyalarını sildim daha sonra repack yapmaya çalştım fakat hata verdi :S
  • Hocam yokmudur bi çözüm :S
  • rofs2 image buyuklugunu kontrol et boyutu aşmışsın

fw cleaner kullanımı
    fw cleaneri açın nfe ile açtıgınız yazılımın rofs2 klasorunu seçin
    daha sonra programdan silinecek proları seçin yeşil add butonuna basın son olarak delete kırmızı butona basıp silin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.