Şimdi Ara

Champion Jockey G1 Gallop Racer(ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yıllardır xbox360 da at yarışı oyunu bekliyorduk ve bu bekleyiş bugün son buldu yanılmıyorsam oyun birde kinect desdekli olması lazım.

Ben oyunu indirdim ama update istedi o yüzden oyunu oynayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 3 Eylül 2011; 19:37:14 >

• ben oynadım dostum cok zevkli live üzerinden update yaptım zaten 3mb bişiydi sanırım sonra girdim oynadım hem gamepadle hemde kinectle denedim 2side güzel...
  • Kinect ile at yarışı nasıl oynanıyor çok merak ettim. Atı mı kontrol ediyorsunuz yoksa tepesindeki adamı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Kinect ile at yarışı nasıl oynanıyor çok merak ettim. Atı mı kontrol ediyorsunuz yoksa tepesindeki adamı mı?

jokeyi kontrol ediyorsunuz
    wii versiyonunu baya oynamıştım, baya detaylı bir oyun. elinizdeki kırbaçın 10 üstü farklı sallama şekli var, atların özelliklerine göre izlenmesi gereken stratejiler var vs
    mesela direk kalçaya kırbaçı vurursanız, at sprint'e kalkar ama staminası bir anda düşer; bunu son düzlükte kullanıyorduk
    kırbaçı vurmayıp atın gözünün önünde sallama vardı. bu da atın determination'ını ve atın kapbinin hızını arttırıyordu bunu da stamina fullemede ve ataklara tepki vermesinde kullanıyorduk
    viraja girerken atın ayağını değiştirme olayı var, viraj sağdaysa at sağ ön ayakla virajı alıp hız kaybetmez vs
    güzel oyundur sonuç olarak ama ara vererek oynanmaz çünkü hareketler unutuluyor hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 4 Eylül 2011; 0:36:25 >

• liveda demosu falan var mi acaba ?
  • Gallop Racer'ın PSX ve PS2 sürümleri çok güzeldi. Umarım bu da onlar gibi sağlamdır. Bu arada oyun kinect olmadan oynanıyor mu? Kinectim var ama nasıl olduysa güç kablosunu bulamıyorum. Olmadı Wii sürümünü deneriz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 4 Eylül 2011; 9:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Kinect ile at yarışı nasıl oynanıyor çok merak ettim. Atı mı kontrol ediyorsunuz yoksa tepesindeki adamı mı?

jokeyi kontrol ediyorsunuz
    wii versiyonunu baya oynamıştım, baya detaylı bir oyun. elinizdeki kırbaçın 10 üstü farklı sallama şekli var, atların özelliklerine göre izlenmesi gereken stratejiler var vs
    mesela direk kalçaya kırbaçı vurursanız, at sprint'e kalkar ama staminası bir anda düşer; bunu son düzlükte kullanıyorduk
    kırbaçı vurmayıp atın gözünün önünde sallama vardı. bu da atın determination'ını ve atın kapbinin hızını arttırıyordu bunu da stamina fullemede ve ataklara tepki vermesinde kullanıyorduk
    viraja girerken atın ayağını değiştirme olayı var, viraj sağdaysa at sağ ön ayakla virajı alıp hız kaybetmez vs
    güzel oyundur sonuç olarak ama ara vererek oynanmaz çünkü hareketler unutuluyor hemen

Ata yazık valla.

Haftaya deniyorum oyunu inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hunter x Hunter (2011)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

liveda demosu falan var mi acaba ?

bende sormuştum ama live da demosunu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Gallop Racer'ın PSX ve PS2 sürümleri çok güzeldi. Umarım bu da onlar gibi sağlamdır. Bu arada oyun kinect olmadan oynanıyor mu? Kinectim var ama nasıl olduysa güç kablosunu bulamıyorum. Olmadı Wii sürümünü deneriz artık...

evet kardeşim kinect olmadanda oynanıyo emin ol wii sürümünden daha zevkli bu çünkü grafik kalitesi fark ediyo sonucta bende wii de var ama bu aralar dokunmuyorum zevk vermiyo cunku sadece mario oyunları guzel bana göre :D
  • geçen bisiklet oyunu gördüm onu bulabilecek varmı böle 64 kişi falan yarışıyorlardı süperdi
  • KİNECT TAM HASTASINA
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

KİNECT TAM HASTASINA

bu nedir oynarken utanırım yemin ederim

• Olur ortalıkta mı oynıcan sanki utanılacak birşey yok gayet zevkli ama bir müddet sonra sıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 6 Eylül 2011; 3:05:21 >
  • Demosu varmı LIVE'da???
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly24

KİNECT TAM HASTASINA

İlk aklıma geçen şey şu oldu

• oynayan arkadaşlar nerden oynadınız,live da demosu var mı?
  • nispeten kendi başına oynanabilecek bir kinect oyunu olmuş
  • Eski gallop racer serisinden eser varmı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

Eski gallop racer serisinden eser varmı oyunda?

nickine kurban olam,az yatırmadı bizi :P

Favorim Grandekinoks,Dinyeper,Tamerinoğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

Eski gallop racer serisinden eser varmı oyunda?

nickine kurban olam,az yatırmadı bizi :P

Favorim Grandekinoks,Dinyeper,Tamerinoğlu

Win river Win yaa hayranıyım o atınbeni hiç yatırmadı
    Özgünhan ve demirkazık da fena değillerdi ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.