Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadikcakar

ikinci yarı yedek ağırlıklı çıktım

ilk farklı galibiyetim
    guiza süper

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil)

Bende Gaziantep BB.'ye 5 tane attım 2'si Güiza'dan

desiremusic

• Sabri uzaktan şu 80. Oda 17-18 yapıyor.

FearMaster
  • valla içerik olarak nasıl bilemem ama görünüş olarak çok jan janlı yapmışlar soğuk itici görünüyor karışık bi yapısı var gibi

olcaytoerdem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Sabri uzaktan şu 80. Oda 17-18 yapıyor.

İyi oynuyor Sabri (Oyunda yani)

Az önce ilk maçımı yaptım ve biraz zor olsada 1-0 yenmeyi başardım. Genel olarak beğendim sayılır ama 3D motor biraz kötü olmuş sanki. Yani grafikleri iyi ama bazen saçmalıyor. Daha santrada adamlar hakeme topu atıp bekledirler 1-2 sn Umarım oyun çıktığında biraz daha geliştirirler 3D'yi

Enchantedd

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Az önce ilk maçımı yaptım ve biraz zor olsada 1-0 yenmeyi başardım. Genel olarak beğendim sayılır ama 3D motor biraz kötü olmuş sanki. Yani grafikleri iyi ama bazen saçmalıyor. Daha santrada adamlar hakeme topu atıp bekledirler 1-2 sn Umarım oyun çıktığında biraz daha geliştirirler 3D'yi

Bence o 3D maç motoruyla alakalı değil yapay zekayla alakalı

desiremusic

• arayüz çok detaylı ve renkten midir nedir başımı ağrıttı, kendimi fifa manager oynar gibi hissettim.

3d motoru demo olmasına rağmen iyi ve full oyunda mükemmel olabilir.

oyuncu özelliklerini 20 üzerinden yapmak lazım.

zaman harcar, alışmaya calısırsak birseyler olabilir ama fm oyuncusunu vazgecirmek zordur biliyorsunuz...

iliqueur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Bence o 3D maç motoruyla alakalı değil yapay zekayla alakalı

O da olabilir

Enchantedd

• quote:

Orijinalden alıntı: corpseangel

valla içerik olarak nasıl bilemem ama görünüş olarak çok jan janlı yapmışlar soğuk itici görünüyor karışık bi yapısı var gibi

Emin ol çok karışık.

FearMaster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corpseangel

valla içerik olarak nasıl bilemem ama görünüş olarak çok jan janlı yapmışlar soğuk itici görünüyor karışık bi yapısı var gibi

Emin ol çok karışık.

hiç yüklemeyeceğim bile cmyi isterse dünyanın en güzel oyunu olsun umrumda değil FM ım var benim 30ekimde yüklerim oyunumu steamden paşalar gibi oynarım :)

olcaytoerdem

• Tek dileğim temanın değişilmesi ve yapay zekanın geliştirilmesi, başım acayip ağrıyor.

desiremusic
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Tek dileğim temanın değişilmesi ve yapay zekanın geliştirilmesi, başım acayip ağrıyor.

Aynen

Tema gerçekten çok kötü. Büyük ihtimalle tam sürüm çıkınca değiştirilebilir tema.

Bu arada 2. maçımı da yaptım. Kewell harika oynuyor gerçekten.

Enchantedd
  • başımmmmmmmmmm ağrıyo

dogussonmez
  • Maç motorunu çok beğendim FM ye göre bence çok üstün, Demo olmasına rağmen gerçekten kaliteli yapıldığı belli.

Her CM oyununda olduğu gibi yine database çok geniş her aradığın futbolcuyu bulabiliyorum. trabzonspor ile oynuyorum şuanda Yattaranın saçları sarı yapılmış farklı olduğu belli olmuş. Bu da güzel bir ayrıntı yani oyunda 2 tip yok.

FiréLord
  • ben de şimdi indirdim. yeni oyuna başlayacam, ama orada promosyon kodu diyor. o ne, bilen var mı?

captain_turkiye
  • FMden sonra zor olacak alışılması belli.Yarın iyice inceleyecem artık.
    .

Menor.Loco
  • Mac oynanırken oyuncu değiştıre basıyorum ama değişme yerı acılmıyor bılgısı oolan varmı dıkkate den

dogussonmez
  • Oynadıkça, alıştıkça dahada çok hoşuma gidiyor FM'den. Tek sorun şu yeni mevkilerden anlamıyorum.

FearMaster
  • Tabii oyunun bir artısıda ilerleme ekranında da bizi bekletmemesi biz yine işlerimizi yaparken oyun ilerliyor yani hiç durmak yok.

Büyük eksisi ise tema, gerçekten çok kötü

FiréLord
  • ben oynamayı bıraktım tema olayı yuzunden basım catlıyor

dogussonmez
  • benim net sınırlı olduğundan indiremiyom ama en kısa sürede birinden bulcam hoşuma giderse alırım ama 2005'den beri Fmden şaşmadım

DaRLoRd
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.