Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Oynadıkça, alıştıkça dahada çok hoşuma gidiyor FM'den. Tek sorun şu yeni mevkilerden anlamıyorum.

Aynen bunu yazmak için girdim buraya

Oyuncuları oynattıkça maç motorundaki sorun düzeliyor, oyuncular layıkı ile oynuyorlar.

Temponuzu her zaman düşük seviyede tutun, daha çok pas yaparsınız. Galatasaray'ı seçip 4-3-3'ü kullananlara öneririm.

CM harika. Tam sürümünü sabırsızlıkla beklemeye başladım

Kénan

• 2. kez taktiği yaptım tak oyundan attı. Neyseki kaydetmiştim. Umarım düzeltilir bu hatalar.

FearMaster
  • Bende fx5500 var kaldırır mı oyunu ?
  • biri özellikleri 20 yapmayı deneyebilirmi? oluyormu böyle bişey?

uAslAnkara
  • Demo süper olmuş.Türkçe olunca ayrı bi hava katmış.Kesinlikle orjinal almaya değer.

Doom
  • Arkadaşlar 3 saatir bıkmadan oynuyorum acaib keyifli sarıyor
    yalnız biş isorcam oyuncular 3 maç üst üste oynayınca hmeen yoruluyolar bunun bi yolu varmı antreman progrmaında neler yapmalıyım kondisyon için ?

DjarumBlack-
  • Oyunu daha keşfetmedim antreman kısmını falan ama oyun Türkçe hocam. Bak bakalım kondisyon v.s. var mı diye. Hem önemli maçlarda tam ideal çık. Diğer maçlarda ufak tefek değişiklikler yap bence.

FearMaster
  • FM out

CM in
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bende fx5500 var kaldırır mı oyunu ?

Denemen gerek
  • Vallahi kaç maç yaptım en ufak yorulma yok oyunculardan. FM'de çok çabuk yorulmalar oluyordu. Bunu sevdim

Galatasaray'a 4-3-3 taktiği tam uyuyor

Kénan
  • Bende indirmeye başladım şimdi. %4 ama birden sitede efsanelerden olan 01-02 download yazıyordu :D dayanamadım onu indiriyorum şuan 10-20dk ya iner. daha sonra Cm2010 a devam edicem. Ayrıca hiç BJK yi seçtiniz mi yahu :) oyuncular falan nasıl acaba yada beni kırmayın birde BJK le oynayın :P

thefockingbird
  • @Kénan bende Galatasaray'ı aldım. Kısmetse sabah devam edeceğim. Ama ben 4-4-2 gibi bir taktik yaptım. 1 Ön Libero Topal 1 MC Lincoln koydum. Sağa Arda, Sola Kewell ilerde Nonda Baros var. Sen 4-3-3 de kimi oynatıyorsun? Bu arada bu demo oyunun tam sürümü çıkana kadar bizi idare eder. 6 ayın geçmesi için bayağı bir bekleyeceğiz gibi. Oyun yavaş ilerliyor. Ama oyunun durmamasını sevdim. Sen taktik ve antreamanlarını yaparken oyun saati akıp gidiyor.

FearMaster
  • Yukarda arkadaşın dediği gibi Türkçe çıkan oyunları Orjinal alabilirsek ilerde bu bizim için avantaj olacaktır. En azından imkanı olanlar Orjinal alsın.
  • Boş olan mevkilere tıkladığımızda o mevkide oynayabilecek oyuncular kendiliğinden gösteriliyor yani acemiler için ii olucak bende fm den cm ye geçicem ve biraz acemi sayılıcam çabuk alışırım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayk-er -- 15 Ağustos 2009; 0:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

biri özellikleri 20 yapmayı deneyebilirmi? oluyormu böyle bişey?

????????????????

uAslAnkara
  • ayrıca saçma transferleri umarım düzeltirler.

örnek : giggs intere, rivaldo fulhama gitti

iliqueur
  • quote:

Orijinalden alıntı: take_me_as_i_am

ayrıca saçma transferleri umarım düzeltirler.

örnek : giggs intere, rivaldo fulhama gitti

daha transfer işini yapamamışlar. hem birçok oyuncu boşta ve tabi yeni yapılan transferler daha yapılmamış.

captain_turkiye
  • Sağolsun yapımcılar doğum günümü unutmamış

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil)

Kénan
  • valla arkadaşlar hala arkadaşımla cm 01-02 yi hamachiden ooynuyorum sene 2019 oldu ama biz bıkmadık türkçe ve çok zor olmamasındn kaynaklanıyo sanırım müthiş zevk alıyoruz valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun31

valla arkadaşlar hala arkadaşımla cm 01-02 yi hamachiden ooynuyorum sene 2019 oldu ama biz bıkmadık türkçe ve çok zor olmamasındn kaynaklanıyo sanırım müthiş zevk alıyoruz valla...

Aslında hiç üşenipde oynamadım şu cm yi ama güzel olduğunuda bilirim sonunda Türkçe olduğunuda duydum niye geçmeyeyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.