Şimdi Ara

Char alıyorum Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uygun bir fiyata char buldum ama str inti yanlış mı verilmiş diye sorayım dedim.
    lv 100 full str 413 str var 122 int doğru mu ?

• Basit bi hesap gerekir fakat üstündeki eşyalar ne durumda ?
  • Hepsini çıkardım saf hali bu.
    Sanırım 3 int fazla öyle dedi şimdi bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 27 Ağustos 2010; 1:55:02 >
  • 3 int verilmiş kardeşim :)
  • Kafam karıştı Şimdi 100 lv normalde 1-1 dağıtılıo str int 100x4 (bide normal gelen stat) 400 etti Benden umudu kesin
  • Aldığım char 100lv fire-light-heuksal 1b'ye itemsiz aldım bu charı skilleri kötü sayılmaz. Heuk 98de max Fire 92de max Light 70 kusur.Light'ı cold'a çevirmeyi planlıyorum ne kadar masraf çıkar ? Bilgisi olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil char alınacak!!!!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

Aldığım char 100lv fire-light-heuksal 1b'ye itemsiz aldım bu charı skilleri kötü sayılmaz. Heuk 98de max Fire 92de max Light 70 kusur.Light'ı cold'a çevirmeyi planlıyorum ne kadar masraf çıkar ? Bilgisi olan varmı ?

Bana kalırsa hemen cevirme 110lv olsun charın duruma göre cevir..Mesala Troyda bowların hepsi coldtu herkes lightinge dönüyor..Bence ilk 105e kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehefer -- 28 Ağustos 2010; 9:20:17 >
  • 3 int verilmiş. Light cold'a char int olsa verilebilirdi fakat str charda fire imbue şart. Phy atak artıran buff var. Fire cold yaparsanız sağlam olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehefer

quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

Aldığım char 100lv fire-light-heuksal 1b'ye itemsiz aldım bu charı skilleri kötü sayılmaz. Heuk 98de max Fire 92de max Light 70 kusur.Light'ı cold'a çevirmeyi planlıyorum ne kadar masraf çıkar ? Bilgisi olan varmı ?

Bana kalırsa hemen cevirme 110lv olsun charın duruma göre cevir..Mesala Troyda bowların hepsi coldtu herkes lightinge dönüyor..Bence ilk 105e kas

Tamam o zaman biraz bekleyelim. Bu arada 3 int fazlalığın çok fazla etkisi olmaz değilmi ?
  • 3 int satarken sorun olabilir. Satmayı düşünürseniz sizde uygun bir fiyata verirsiniz. 1b çok uygun 100 level bir char için.

Server ile kavgalı, çalıntı vs.. gibi olumsuzlukları yoksa yerinizde olsam alırdım. 105'e kasıp görevle sp yaparsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.