hobaaaaaaaaaaaaaaaaa dostum one be kılıç super ya ulan ben bununla sadece intci doğrucam bu arada karakterim hackelnmiş arkdaşlarşerefsiz bişey çalmamış ama pk lvl 15 de alnıcğınız kafadan 1 lvl gitti yine bugun 53e duştum tekrar dikkat edin
abiii biri bana cvp versin ya ben bilmiom ya da bu serverlarda yoq kurt nasıl alınıo deli olcam lutfen cvp verin
o sp ne öle 3221 yiha bende olsa keşke bu adamın lwli kaç dostum?
quote:
Orjinalden alıntı: Yardım@
quote:
Orjinalden alıntı: P4P800
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
benim aslında korktugum 64'den sonra acaba silah varmı yani mesela 72 silahı varmı ama harbiden resim süper
kanka hiç olmazmı 64 den sonra 68 ve 72 kadar blaze blade kullanıcaksın ondan sonraki arkadaşıda ben koyayım buraya
lvl 76 80 85 silahıda işte bak bu senin ve benim
buda kalkanımız ne güzel hayal kuruyorum ben ya
buda bu oyunda şimdilik giyebiliceğimiz son garment takımı yalnız renk sakat yaw
79 dan lvl 90 kadar aynı garmentin setini değiştirerek giyicez
arkadaş cok biliyor ondan pişman kesecem seni
lan bi kesemedin gitti haa
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
hobaaaaaaaaaaaaaaaaa dostum one be kılıç super ya ulan ben bununla sadece intci doğrucam bu arada karakterim hackelnmiş arkdaşlarşerefsiz bişey çalmamış ama pk lvl 15 de alnıcğınız kafadan 1 lvl gitti yine bugun 53e duştum tekrar dikkat edin
ya nedir bu böle ya hackerlar iyi dadandı silkroada valla
neyse sıkma canını kanka itemlerin duruyorsa charı düzeltirsin şifreyi değiştir hemen pc ye format çek
C yede D yede harddisk kaç parçaysa artık
höh
Ya beyler skiller harıka hatta olan üstü. Ama bi de bu adamın charının resmini görseidik acip merak ettim. Herifin veya kadının nasıl bi görünüşü var yeni nesil elbise falan var mı üstünde (3. pet olduğundan çantasında merakım arttı)
Oğlum adam kafayı yemiştir bu charı yapana kadar şimdi bunun hiç sevgilisi fln kalmamıştır ha
adamın buildi full str fire/light
bow -> blue bird skili için lazım daha fazla attack rating için kalkan -> fire shield donma,poison ve yanma etkilerini ortadan kaldırmak için. maymun ve sincap -> storage gibi kullanıyo abimiz yanına da almış repir toolları hotana uğramıyodur artık. bi arkadaş sincabın yanında kuş gibi bişey var demiş. abicim o kurt. bebek halde alıyosun stabledan. 2m tanesi. onlarında da ayrıca medicineleri oluyo. onlarda char gibi lvl atlıyolar. büyüyolar. 2. spear skilini şov yapmak için almış. spear çevirme olayı. bow neden 60 ? -->> çünkü bütün passiveler 60 da sonlanıyo. bow passive gelemeyeceğinden bırakmış orda. light neden 68 -> magical attack buff almak için
Süper Bi Char KAsmış[Yada Edit]
yawfs heralde bizim buralara gelmemiz için bi 2 sene geçmesi lazım (kendim için söylüyorum)
benim dikkatimi çeken bi konu daha var sımdı bu 300 sp hakkı 70 sonrasında da gecerli galiba bütün pasifleri açmaya yetmiyor
glaive hakkında aklımda soru isaretlerı kalmıstı skıll dagılımlarında bunu gordukten sonra hıcbı skıll problemım kalmadı bilgi icin saol dostum...
cok güzel char ama yapılması gerekende bu zaten adam glave ci pasifleri ve buff ları acmıs isine yaramayacaklara ellememiş bile eksik skil bırakmış dien arkadaşlar var bence cokda iyi yapmış o adam şimdi nukeyi açsa ne olur açmasa ne olur ama nuker olsa süper olurdu
bu arada lvl1 bow u ne die taşıo onu çözemedim feyk olmasın bu adam
Max Damage üzerine programlanmı$ bir Glavie buildi...Bu build'i kullanan bir çok Glavie'ci var...Kore SRO'cuların bir kısmı Cold'u "işe yaramaz skill ağacı" kategorisine koyar ve normalde Cold'a vereceği SP'leri Pacheon'a aktararak daha güçlü damage veren ve daha uzağa spear atabilen bir Glavie'ci yapıyorlar...
Burda Hawk Training Series ve Pacheon Passive max. Attack Rating'i arttırmak için...Dolayısıyla silah'ın vereceği max damage'e yakla$mak için...Soul Arrow series ise Spear'ı daha uzağa fırlatmak için...Lightning ağacı ve Fire ağacı her STR'nin kasması gerektiği kadar kasılmı$ zaten,eksiklerde zamanla tamamlanır...
He derseniz Pacheon'mu Cold'mu ben Cold derim...Pacheon Passive ile birlikte Hawk Training series silah'ın damage'ini arttırmayacağı için sadece mevcut damage aralığında max damage e yakla$tırdığı için o kadar etkili olcağını sanmıyorum...Soul Arrow series ise Spear çok daha uzağa fırlatılabiliyor.Bu etkili olabilir ama yine o kadar mastery feda etmeğe değmez gibi...
Inventory ba$tan a$ağı potlar,pilller ve damage increace ve damage resistance scroll'ları ile dolu...Bu da PvP ye hazır bir char izlenimi veriyor...
Inverntory'deki Shield Fire Shield Series basmak için,ok ise Soul Arrow basmak için,,,
peki şu aklıma geldi pacheon skil ile nuke mesafesini uzatabilirmiyiz?
bence adam dedigin gibi bosa sp felan harcamıs degil ve bu char kesinlikle denene denene en sonunda yapılmıs bir char,sen diyorsinki belirli bir damage aralıgında max. damage i vurabilmek icin acmıs pacheon skıllerını bence en mukemmelini yapmıs zaten amac bu adam zaten vurus skıllerını max cekmıs vurusuda max yaklastırmıs cok mantıklı bunların yanına cold acıp onumu kullanacak bence hıc gerek yok adamın vurusss sıralamalarınıda gordum cok iyi duzenlemiş ve adamın hala bi cok skıll acabilecek sp si var mukemmel bir char yapmıs ve dahasınıda yapacak gibi gozukuyor tam benim dusundugum ve burada cvb. almak istedigim skıll aralıgını dizmiş adam bu yuzden burada bunu bizim gormemizi saglayan arkadasa tekrar tesekkur ediyorum...
o adamın damagesi ... ne diyim artık
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
peki şu aklıma geldi pacheon skil ile nuke mesafesini uzatabilirmiyiz?
valla bilmiyorum denemek lazım...soul arrow tüm ranged attack'lerin mesafesini arttırıyo...Nuke'lar mesafeli saldırı kategorisine giriyor mu ilk ba$ta onu ara$tırmak lazım...Full Int Pacheon bi arkada$ varsa deneyebilir...Bizde öğrenmi$ oluruz
@stormshadow;
zaten bu build max glavie damage'i vermeye tasarlanmı$...Glavie'ci full str özellikle LvL 70'de gayet zor ölen bir char...Cold Passive'e ve defans buff'ına verilmez ise bu Glavie'ci full STR Blader veya Pacheon'dan vermeyene göre daha fazla damage yiyecek...Glavie'ci bu farkı Armor giyebilerek kapatabilir...Cold ba$lı ba$ına "defans" skill'i...Yani yüksek damage üzerine tasarlanmı$ bir build'de Cold'un zaten olması saçma...Cold öldürmek için değil ölmemek için...Cold'un etkili olduğu sınıf Pacheon.Blade'de de etkilidir amma belli bir yere kadar...Full STR Char'da PvP ye en çok Critical Damage etki eder...Full STR Blade vs Glavie Pacheon kapı$masını her zaman critiği yüksek silahı kullanan kazanır.Eğerkin iki taraftada critiği dü$ük silah varsa potlar bitene kadar devam eder...Max ve ortalama damage yükselirse yüksek critic vurma $ansın artar...Dolayısıyla attack rating'in artması yüksek damage daha doğrusu daha güçlü kritik demek...Ve elinde de $öyle Crit 12 üstü bir Glavie varsa hiçbir char verdiğin yüksek kritiklere dayanamaz...Buda kısa sürede PvP'den galip çıkmak demek...
Glavie gibi yüksek damage potansiyeli + zor ölen bir char'da(LvL 70)'de max damage i yakalamak en mantıklısı...Glavie ile birlikte Cold kullananlar Glavie'nin defansif yönünü arttırmak için yapabilir...Cold etkisiz diye dü$ünüyorsanız Pacheon ağacı Cold yerine kullanılabilir.
bence en matıklı olan şudur şuan yaptığım build ile de gördüğüm üzere.. moplara karşı cold her zaman işe yarıor ama şu warki karşınızda cold resist bi char warsa PVP de çok orlannırsınz, full str cold blade olarak açık olan skilerim 3element we bicheondur.. hepsinde eşit gidebilicem 70e kadar.. we 20skillikte boşluğum olucak onu da pacheon ile att rating ile dolduruorum şuanda.. yani skilleirm yetince fire ı da açıcam force olarak karşımdaki düşmana göre cold weya firea karar wericem.. ama bunun içn en az 60 olmam lazım 21lvl ım war ben en iyisi lvl kasiim) cold blade defansı yüxek olan bi char olduğu için eğer itemlerinize str bonusu werirsieniz we 25+ str elde ederseniz ölmeniz mümkün diğil.. we kesinlikle int chardan daha zewkli bi oynanışı war.. fazla dmg wurmak charın güçlü olduğunu göstermez, güç ayakta kalabilmektir...
önerim 3lementide kullanın we yanına str iseniz silah sikilizi açın sp farm yapın we fulleyin...